Орлин Павлов: Не ме погребвайте (Певецът се чувства супер след изневярата на Яна)

7488
06 Април 2013, 15:00


Орлин Павлов най-после реши да проговори за скандалите, които се вихрят около него. Певецът напоследък не слиза от първите страници на вестниците, покрай аферата на приятелката си Яна с бизнесмена Петко Димитров, научи HotArena.net.

 

Вместо да страда певецът е решил да тръгне на турне из страната и вече готви концерти в 10 града. А интригите около името си възприема като реклама за предстоящите си изяви.

 

Затова и след като повече от месец отказваше да коментира личния си живот, той най-накрая проговори.

 

„Всички бързат да ме погребат, но аз съм си добре и скоро всички ще се уверят в това. Здрав съм и съм щастлив и имам много планове за бъдещето. Нито страдам, нито съм тъжен”, заяви Павлов пред свои колеги и журналисти на концерт в НДК.

 

Певецът е категоричен, че се чувства супер и това му личи. Тъй като направо сияе и няма помен от унилото му настроение, което го преследваше напоследък, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
роси
преди 5 години
0
Орлин е прекрасен и способен млад мъж с много достойни фенки,които са на светлинни години по-образовани и интелигентни от Яна.Яна е неподходяща жена за интелигентния и перспективен Орлин.Яна си е проста танцьорка и ще танцува оше 1-2 години,после ша стане тлъста и отпусната селянка,а Орлин винаги ще е на високо ниво,защото се ползва с авторитет,с добро име,зашото е обичан и уважаван като стойностен сериозен мъж. Заради флирта си с Петко Яна ще се запомни като лекомислена жена без задръжки,с леко поведение и държание на уличница.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
фенка :)
преди 5 години
-1
Яна просто много яко се е прецакала, но по-късно ще го осъзнае ... при първа възможност, а при него хич не липсват, Петко ще я замени с някоя по-красива и млада и тогава ще разбере какво е изгубила! Но, на нея така й се пада!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Младеж
преди 5 години
-9
Защо пък точно жена. Орлин е хубав мъж и би му отивало най-много едно красиво момче. Мисля, че и той така мисли. В което, разбира се, няма нищо лошо.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Девойка
преди 5 години
-1
Орлин е харесван певец. Възпитан и образован млад мъж е. Яна има чалгаджийско излъчване и такова поведение. Тя не дава интервюта, защото е ниско интелигентна и не може две изречения да свърже правилно.На нея повече й подхожда онзи с чалга заведенията. На Орлин би му отивала млада жена от сой.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени