Орлин Павлов в ужас от лудата поетеса: От месеци ме тормози, подал съм жалба в полицията!

1969
07 Април 2017, 15:10


Името на Орлин Павлов рядко е забърквано в скандали, но ето че преди броени дни и това се случи. По време на благотворителен концерт пред НДК изпълнителят влезе във физически сблъсък с младата поетеса Кристина Павлова. Първоначално тя го наплю в лицето и го нападна с юмручни удари и ритници. Отвръщайки на атаката й, певецът я събори на земята пред смаяните погледи на всички присъстващи.

Орлин се оплака пред „Уикенд”, че авторката на стихове отдавна го преследва. Дамата редовно се появявала на негови участия. Никога не са поддържали приятелски отношения, камо ли интимни, но пък не й е отказвал снимки или автографи, както правел за всички свои фенове.

„Уви, нещата излязоха извън контрол. Не нося отговорност за това какви хора посещават концертите ми – дали са пияни, дали са дрогирани, дали са стабилни психически… Има всякакви луди, които са обсебени от идеята, че им дължиш нещо! Тази жена не ми е близка, никога не съм работил с нея, не съм ползвал нейни текстове за песните си. Тя от месеци осъществява над мен тормоз. Не знам какво точно иска, но определено ме притеснява. Стигна до там, че ме нападна физически. Заради психическия тормоз срещу мен съм подал оплакване в полицията. Имам свидетели, така че ще си понесе отговорността”, заяви пред „Уикенд” Орлин Павлов.

Той е категоричен, че никога не би посегнал на жена, но в конкретния случай Кристина нападнала не само него, но и приятелката му – манекенката Лина Роскин, която присъствала на мероприятието. След като поетесата се изплюла в лицето на изпълнителя, тя се нахвърлила върху двама им с обидни думи. „Какво се мандахерцаш с тая курва”, започнала да крещи Кристина и така провокирала Орлин да й отвърне. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени