Ощавиха Божинов с издръжката на сина му

2088
28 Март 2012, 22:11


Освен, че се разделил с личните си документи, футболистът на Лече Валери Божинов олекнал и с 2500 евро, които били предназначени за издръжката на сина му Валери.

 

Съпругът на Николета Лозанова си бе за ден в София, за да си извади по спешност нови документи, след като неговите изчезнали в хотел в Новара. 

 

Там тимът му гостува преди дни за мач с едноименния тим. Докато със съотборниците му от Лече се мотаели из лоби бара на хотела, в който се настанили, Божинов оставил на рецепцията за минута без надзор портфейла си с личните му документи и 2500 евро. 

 

Според "Всеки ден" парите били за издръжката на малкия Валери, на който Софийският съд отреди по 1000 евро месечно от богатия му баща.

 

Божинов заподозрял за кражбата камериерките, които по същото време щъкали из рецепцията с ново спално бельо за стаите на футболистите.

 

Националът поискал да му бъдат предоставени записите от видеокамерите, но от хотела му отказали, тъй като за това се изисквало специално разрешително от полицията.

 

Божинов нямал време да се разправя с карабинерите и предпочел да се прибере по спешност до София, за да си извади нови документи.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
asq
преди 6 години
0
дали няма да искарат Алисия в основата на това а.....:D:D:D
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени