Още не е чукнала 30 години, а взе да оплешивява! Темето на Николета Лозанова се оголи (Фото ФАКТ)

https://hotarena.net/laifstail/oshte-ne-e-chuknala-30-godini-a-vze-da-opleshiviava-temeto-na-nikoleta-lozanova-se-ogoli HotArena.net
Още не е чукнала 30 години, а взе да оплешивява! Темето на Николета Лозанова се оголи (Фото ФАКТ)

Идолката на подрастващите дами, мечтата на всеки мъж остана без коса! Това показа самата Николета Лозанова, публикувайки фото, на което личи, че е взела да оплешивява, видя HotArena!

 

Плеймейтката е запретнала косата си на една страна, но се оказа, че това не е било никак добра идея. Така се разкри гледка към проблемната й зона върху главата, на която косъмчетата се броят на пръсти.

 

Снимката бързо се завъртя по форумите и предизвика редица спорове. Жените се радват и присмиват, мъжете са в шок, а безпристрастните апелираха никой да не се тревожи за водещата на „Папараци“, тъй като имала достатъчно пари, за да си позволи специалисти, които да разрешат проблема й с косопада.

 

Възможно е голото й теме да е излязло така на снимката, заради количеството светлина, което е паднало върху лицето на моделката, но по-вероятно истината е, че Николета прогресивно си оплешивява.

29 Коментара

justice!!

преди 8 години

Жалко, че не може и малко мозък да си присади. С пари не всичко се постига :)

Коментирай

<>

преди 8 години

Ma taq jiva li e o6te?

Коментирай

СВОЙ

преди 8 години

николета не си е платила и хоп кофти статия.ПОДСЕТИ СЕ НИКОЛЕТКЕ

Коментирай

олелеле!!

преди 8 години

Ужас тази какво беше в какво се е превърнала. Ако няма пари и за храна можем да посъберем, все пак сме хора :0. Прилича на подвижен скелет , но е с едър кокаляк и изглежда просто смешна, все едно няма пари за храна и гладува. Ллелеле, човек как може да изпадне, тази явно без някой който да и бута и да я бута не става , ако може малко и сиво вещество да си присъдиш миличка, ще ти помогне разбери, просто си уникално проста и ограничена и вече такъв тип жени не вървят сама го виждаш ;).

Коментирай

gwrr4g

преди 8 години

бъркаш се. Тя уж е гадна, защото на Грозева й е станало гадно и неудобно, разбрахме че е платена и е решила малко да "пообижда" и Николета, но всъщност статията ни казва колко е заможна Лозанова и можела да си позволи да си присади коса. Пълен цирк е тука, толкова са прозрачни. хахаха

Коментирай

Таня

преди 8 години

А защо не напишат какво пак е изцепил за Николета в инстаграм Божинов че няма вече шанс хахаха. Тогава може да се каже че е статия срещу нея ;), нали не им се връзвате на номерцата..била опрешивявала и бля, бля.....айдееееееее, на къра и с лопатите само за това ставате Грозева и Лозанова. И без това оная Николета Лозанова е черна като текезесар хаха.

Коментирай

??

преди 8 години

А колко е количеството светлина паднало върху лицето на "МОДЕЛКАТА" хахахахахха???? Ама вие и физици го раздавате, и все пак ми е интересно колко е количеството светлина паднало върху лицето и, хаха егати малоумните статии, то за тая друго няма какво да се измисли хаха. Статия от 5 реда и после 10-ина коментара жалкаааааааааааааааааа!

Коментирай

goro

преди 8 години

тая свиня с какви селски евтини очила от женския пазар си е сложила, разбирам защо всичките мъже я наритаха като помияр, тъпа е има отвратителни разкривени зъби, проста неграмотна и безвкусна, тя затова и изрева че всичките са и изневерявали, най-вече Валери. То просто няма как да задържи интереса на който и да било мъж. Никой няма да остарее с нея освен дъщеря и, която ще я зареже след някоя и друга година защото Валери е този с парите а децата обичат сигурността а не празните приказки на некадърни и неспособни "майки"

Коментирай

СВОДНИКА И ПРОСТИТУТКАТА

преди 8 години

ВАНКО 1 И НАМИРА КЛИЕНТИ ДА МОЖЕ ДА ИМА КАКВО ДА СИ СЛОЖАТ НА МАСАТА ТЯ И ДЕТЕТО И. САМОТНА МАЙКА С ПРОФЕСИЯ ПРОСТИТУТКА ХИЧ НЕ Е ПРЕСТИЖНО. АЛИСИЯ ТИ ГО НАБИ ЧЕТВЪРТИТ НИКОЛЕТЧЕ ;) :) :)

Коментирай

тъпата драскачака

преди 8 години

Грозева, от кога косопада или просто родена с Ботевско чело се нарича осветление? Затoва, вечно ходеше с бритончета , та да прикрие природния си дефект...Но, нали другите си мятат косите в една и друга посока и тя реши да изкопира жените с буйни коси ...но и лъсна гъза, а не светлините! ха ха ха....Ами ,ние все още можем да правим разлика между осветление и голо теме.... Не мислиш ли?

Коментирай

do nikoleta

преди 8 години

Milo, pravih strahoten sex s Valeri, dosta e energichen i tvurd. Trqbvalo e poveche da se razdavash za tozi krasiv i seksualen muj, nenasiten e povtarq po nqkolko puti ...neznam kak si pozvolila da te ostavi, toi e zlatce, istinsko sukrovishte

Коментирай

лили клисуранова

преди 8 години

виждам че николета отново е цитирала Алисия в поста си на Саманта от секса и града, николетке нито за съпруга ставаш нито за любовница, толкова си влюбена в Алисия че само я имитираш, ах колко много ти се иска Ники Михаилов да заспива до теб а не до нея, само че това няма как да се случи затова си гушкай мечето от Валери и заспивай самотна с влажни очички от спомените които ти останаха....била си добра и ти харесало а?!??? толкова си добра, че всички около теб ти се смеят защото си кръгла нула0000000000000000000000000000000000000000000000000000

Коментирай

ДЯДО МЛЯС ДЯДО МЛЯС ХАХХАХАХАХАХХА

преди 8 години

НИКОЛЕТА КАК Е ФЪФЛЕЩИЯ БИДОН, ПЛЕТЕ ЛИ ОЩЕ ЕЗИКА ИЛИ НАПРОТИВ.....

Коментирай

pppp

преди 8 години

Grozeva po pravilno shteshe da bade da napishesh,che kosamchetata i se broqt na prastite na ednata raka!No shtom ima dostatachno pari nqma da q mislim!Bobi Mihaylov moje da q posavetva,kade da otide za da se spravi s opleshevqvaneto i da se radva na buina griva,kato negovata:):):)

Коментирай

коце ламята

преди 8 години

тази цял пловдив я знае каква е утайка, как седеше на центъра и бройкаше чичковците с мерцедесите, повярвайте ми бройката и е адски голяма да не говори за тези от варна бургас софия и плевен, сега по плевен я подмятат

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

pobarka se taia idiotka....alisia xwar4i nagore....toz boklyk zabi danoto...i za6to wse ni ia nabytwate....dosadnata leika...koi se interesywa ot....leki bezmoza4ni...tapanarki....

Коментирай

bobo

преди 8 години

yayyyyyyyyy....tyi prili4a na kostenyrkata nindga....ma e mn. po grozna.....smrat....

Коментирай

оле,оле

преди 8 години

Не разбирам защо тази жена никой друг и никъде другаде не я отразяват, а само в този сайт?? На времето Алисия продължи с гордо вдигната глава след като Божинов сбърка и я остави заради тази Лозанова, Алисия беше редовно гост на това и онова предаване и открито говореше за това какво се е случило. А сега тази се крие като мишок в дупка, никой никъде не я кани, или по скоро тя няма очи да говори за случилото се защото знае че всички знаят колко е осрана..до уши. Та затова само напомня за себе си чрез смешни снимки бутнати в сайта ви, защото никой друг не я зачита за нищо, а и тя самата няма очи.

Коментирай

oleeee otvrat!

преди 8 години

Тази жена не разбра ли, че на тази конска физиономия и това изпито и съсухрено , удължено с изкуствената брадичка лице и тези големи очила е като мухата ЦЕЦЕ. И това огромно плешиво чело , сякаш е ракетната площадка в Байконур. Отврат!

Коментирай

jalkoooo

преди 8 години

Ма, Николето, много погрозня напоследък и се занемари!!! Чак ми се плаче! А, толкова те харесвах!

Коментирай

Мария

преди 8 години

Не разбрахте, че всичко е пр. Скоро в интервю за списание Николета ще си признае и всички злобари ще гледат като натровени.

Коментирай

ех!

преди 8 години

Списание?? От кои списания от ония дето никой не е чувал за тях и естествено ще бъде казано така както е удобно за нея, а и нали се сещаш и детето да не страда после като ги чете за майка му, така че каквото и да каже все тая, едва ли ма кой да и повярва след и крадливите и снимки лепнати в нейния профил....................

Коментирай

Мария

преди 8 години

Ще каже, че с Валери са заедно и не са се разделяли как по ясно да го напиша не знам.

Коментирай

222

преди 8 години

Тази снимка е качена в ХОТАРЕНА часове преди да я публикува в профилите си Николета, те това е "журналистика", браво! А иначе от ден на ден, след като изтече мандатът ѝ на футболна съпруга /както каза навремето за Алисия/, Николета загива медийно. От днес БиЛайф официално съобщи, че вече няма да четем за нея. Е, това е добра новина!!!

Коментирай

222

преди 8 години

От днес БиЛайф официално съобщи, че вече няма да четем за нея blife.bg/article-36962 Е, това е добра новина!!!

Коментирай

гладна кокошка просо сънува

преди 8 години

Марийке, Марийке гладна кокошка просо сънува. Иска и се да е ПР ама на и Валери го потвърди че не е, но че на нея и се искало да е така хаахахахахах. А той вършее ли вършее на друг фронт ;). Николета Лозанова сигурно е най-големият кошмар на Валери Божинов.

Коментирай

Мария

преди 8 години

По-скоро на други хора им се иска да са разделени ама няма да ги огрее никога разни келнерки, хостеси и други слугини

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

xaide...otarwete ni ot toz krokodil...grozen....razkaraite ia...ne ni se 4ete za taia....

Коментирай

13

преди 8 години

Не се случва за пръв път Хотарена да първи да пускат снимките на Николета, за тази седмица са два пъти

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.