Още СНИМКИ от бала на красивата Куини Алис! Този път показа и родителите си

https://hotarena.net/laifstail/oshte-snimki-ot-bala-na-krasivata-kuini-alis-tozi-pat-pokaza-i-roditelite-si HotArena.net
Още СНИМКИ от бала на красивата Куини Алис! Този път показа и родителите си

Куини Алис зарадва феновете си с още снимки от абитуриентския си бал и затвърди всеобщото мнение – била е истинска кралица.

 

Топ красавицата позира с майка си и баща си и не пропуска да се похвали колко е горда с тях, видя HotArena.

 

„Баща ми – моят герой“ и „Мамо, обичам те“, е написала под снимките с родителите си.

 

„И от двамата е взела по малко – в очите прилича много на баща си, а останалото е от майка й“, коментираха потребители.

 

Припомняме, че Куини нямаше кавалер на бала си, тъй като едва няколко месеца преди това прекрати 7-месечната си връзка с Благо Георгиев.

 

Както вече писахме, тя не скри огорчението си от раздялата в интервю за бТВ. Алис призна, че доста си е поплакала след края, но вече се чувства добре.


Вижте още снимки по-долу!

31 Коментара

Ах!

преди 8 години

Много е красива! Благой много изпусна, а тя много спечели, от това, че този вече не е с нея

Коментирай

ket

преди 8 години

Krasiva,mlada,elegantna.......Uspeh,zdrave i shiroko otvoreni ochi,i jelaq ot sarce! Samo napred i nagore!!!

Коментирай

Istina

преди 8 години

Horaa, momicheto e fotogenichno. Ne burkaite tova s krasiva, a kato se ima predvid, che e s 2 tona grim, pricheska i fotoshop, chak mnogo krasiva ne e. Ima bezkraino mnogo momicheta, koito sa stilni, mladejki, krasivi, jizneni i energichno. Kuini e flegmatichna i leko bavna v deistviqta si. Grozna roklq, chernoto ne e neiniqt cvqt, no qvno e v traur bez Blagoi. Mnogo nikomu neizvestni momicheta sa bili po-hubavi na bala si, no nqma kak da go znaete tova, zashtoto te prosto ne sa bili gadjeta na nqkoi zastarqvash futbolist i ne sa vi interesni :D

Коментирай

loca

преди 8 години

Ne izglejda na 18, a na 28... Cqlata rabota idva ot na tatenceto parichkite. ..

Коментирай

Lidiq

преди 8 години

Istinskoto ime na tova momiche naistina li e Kuini Alis?

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

На мен ми харесва, щото има нещо живо и интелигентно в излъчването ѝ и определено не е от контингента на Джизъса и подобни, та и тва е една от причините за краха във връзката им. На Благой си му отиват кухоглави жрици с евтино излъчване и простеещи маниери, па ако ще и да са големите убавици. Настоящата му си му пасва ептем с овчия си поглед. Това момиче ако наистина е толкова умно, колкото прави впечатление, ше си отдаде сега целото внимание на бъдещото висше образование, къде требва да придобие, а после и да се реализира. Сигурен съм, че некъде вече я чака същото свестно, симпатично и умно момче, от нейната среда и възможности! Нема кво да си губи времето с разни комплексирани баламурници. А за забавления и кръчми винаги има време, ама СЛЕД изпълване на задълженията в Университета!

Коментирай

cfgghjk

преди 8 години

Kakvo i e krasivoto? Tolkova mnogo grim, pozi na zrqla jena ili tova, che e bivsha broika na muj 30+ s dve deca??? Tq s roditelite si go zapoznava i se muknaha po zavedeniqta i noshtnite klubove, dokato uchenichki na neinite godini hodqt na uchilishte i izbirat universiteti !? Puk i teq roditeli, deto davat na nepulnoletnata si shterka da hodi sus zrql muj, bashta, kurvar i jenkar?? WTF?!Abe i az sum bila na 18... e, nie togava samo se celuvahme i se durjahme za ruce, a v chasovete nqmashe kak da si pomislq da ne hodq, za smetka na sofiiskite kruchmi....!! V kompaniqta na Blogoi, Nikoleta, Vanko 1 i izobshto..... I za kakva klasa govorim? Horata znaqt li shto e klasa? Kakva klasa na 18g. uchenichka, beee???Da ne e postignala neshto, da ne e sportist,lekar, koito spasqva jivoti ili poetesa s nejna dusha? Da ne bi da pomaga na obshtestvoto, na gladni i bedni hora? Da ne e kompozitor, muzikalen talant ili poliglot ??? IMETO I E SUPER KUHO i samo pulni kompleksari mogat da q krustqt kato nqkoq prostitytka ot Jamaica ili afro-amerikanski travestit- Queenie-Alis..... Krasiva e onazi abiturientka s roklqta s shevicite, tova e detska krasota-nevinna i chista! Queenie ima ne po-malko ovchi pogled i fufli ujasno! i

Коментирай

cfgghjk

преди 8 години

prostitytka ot Jamaica ili afro-amerikanski travestit- Queenie-Alis..... Krasiva e onazi abiturientka s roklqta s shevicite, tova e detska krasota-nevinna i chista! Krasiva d, ne zashtoto izluchva klasa ili fin.vuzmojnosti, a zashtoto e nejna i estestvena kato bulgarska samodiva! Mnoogo se izkriviha kriteriite za krasota v Bulgaria... :( Jalko!!! i

Коментирай

Beba

преди 8 години

Kolkoto i da e fotogeni4en edin 4ovek, nqma kak ot grozen da izglejda krasiv. Ti tova znae6 li go??? 6te spre6 li da zavijda6? 4e ima i drugi hubavici ima, no i tq e hubava. Uspokoyte se ve4e.

Коментирай

!!

преди 8 години

Красива и естествена, което я прави още по симпатична на хората.

Коментирай

cfgghjk

преди 8 години

Zabravih da kaja, che v Uk ima mnogo kucheta i kotki krusteni Queenie, a jeni s takova ime sa chernilki!

Коментирай

loca

преди 8 години

Ne e tochno taka, Beba, zashtoto edno e na snimka, drugo e na jivo! Po televiziqta Kuini fufli ujasno, koeto vednaga se natrapva na chovek, s otvorena usta ne e nikak hubava i ima problem sus zubite, kakto i ima dosta zabaveni reakcii. Opredeleno na snimki e po-dobre.A i vse pak, ako beshe tolkova golqma krasavica, nqmashe da si slaga tolkova mnogo grim, cherveni chervila i edin ton ochna liniq. Snimkite i minavat prez fotoshop, opredeleno, a i na interview nosut i dosta se nabiva na ochi..

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Чекай де, сестро! Момичето е още на 18! Къв доктор с постижения у живота те брига? Па дайте му шанс на тва дете и кат стане на 28 поне тогава лайте! По ваше време моа сте се дръжали за ръце с некой пъпчивец по кенефите, ма по мое си натискахме порядъчно мацките и пак излезнахме човеци, ни един или една не станаа пустиняци и сичките минаа поне през един университет, завършен де! Некои се повториа даже по чужбинско! Немаше наркомани и разни травеститоподобни с пластмаси по цомбите, па има и такива с дечица вече, а не безработни и лузъри! Па и не викаме чернилки на африканците, щот сме възпитани малце по–добре, чини ми се! А именно че хората се различават по тъпотата, а не цвета на кожата, та ако ще и кучетата им да се казват Куини! Бляк, сестро! ;)

Коментирай

Beba

преди 8 години

Mislq, 4e ste bolni. Vuv vsqka edna krasota 6te namerite nedostatuk. Ok, togava mi kajete za edna krasavica, koqto nqma nito edin. Puk vijte togava 6te se " iznervq i 6te zavijdam". Na bal kak da otide- da si izmie liceto sus sapun, da oble4e ne6to si tam i da trugne li? Ti taka li napravi? Kak trqbva da izglejda nosut i ? Michael Jackson??? Ili ne6to drugo??? Ili nosut na P. Anderson? Kak? Opi6ete kak izglejda onazi nezemna krasavica, koqto e v me4tite vi, no i tam 6te i namerite kusura sigurna sum.

Коментирай

преди 8 години

Ot Kuini luha respekt a ne nqkvo mazno kiflensko kurvensko i ligavo izluchvane!

Коментирай

cfgghjk

преди 8 години

Da zapochnem s purvoto neshto - vij komentarite na horata- horata, ne az, govorqt za klasata i , za uspehite i che veche bila tv zvezda... Az pitam kude sa klasata, uspehite i kakva zvezda e tq??? Po-dobre da se durja za ruka s nqkoi pupchivec, ot kolkoto da sum s 30+ muj, bashta na 2 deca i otqvlen kurvar! Ako imam dushterichka, shte predpochitam da hodi da se durji za ruka s pupchivkovcite, dokato i doide akula, a ne da si lqga s 32-3 godishni pedofili...Tova li e uspehut za teb- edin universitet da zavurshish i da rabotish neshto nqkude si??? Az imam magistratura po firmeno schetovodstvo i vladeq 3 ezika, a ucha 4-ti,zashtoto ot godina jiveq v Germaniq. Jivqh godini v UK samostoqtelno , a sega s muja si v Deutschland , posetila sum razlichni strani i ne se smqtam za uspqla ili neshto takova. Po nachina, po koito govorish ne si i na 25 godini, a za chernilkite... hm, ne si jivql v chujbina qvno, za da mi chetesh moral ..Kolkoto do Queenie, Minnie i drygi momichenca...pisna mi da gi velichaqt za nqma nishto i da gi navirat v ochite na horata i prenebregvat dostoinite hora v Bulgariq i tezi, koito naistina zaslujavat!.btw ne me narichai "сестро"! .i

Коментирай

cfgghjk

преди 8 години

... da gi velichaqt i da prrnebregvat stoinostnite hora! BY D WAY ne me narichai "сестро" s takava ironiq, sled kato si tolkova kulturen!

Коментирай

Beba

преди 8 години

Hotarena- kude sa mi 2 komentara? 6to sa iztriti?

Коментирай

Pia

преди 8 години

Тя Куинито самата ни обясняваше в онова предаване за абитуриентския бал как е станала "известна" и демонстрираше "класа" и поведение на някоя звезда. Затова е напълно логично да я питаме каква точно и е класата и на какво точно основание се счита за "известна" или за заслужаваща нечие уважение. С някакви постижения или успехи ли? Дори и на нейната възраст има деца с по-големи или по-скромни но реални успехи, международни признания, приети в престижни световни университети, награди от олимпиади и пр., които заслужават уважение от народа. Хайде остави академичното поприще, но Куинито явно не е и много красива или успяла и в моделската си кариера, защото на нейните години (познавам даже!) има момичета и момчета които имат вече дефилета или сесии за световни марки, реклами и т.н. Единственото с което я знаем като "звезда" е, че е била употребена и изхвърлена от 34-годишен застаряващ женкар, който отказва да приеме остаряването си и бори реалността като се преструва, гримира, боядисва и пр. на 20-годишен с неестествени увлечения към ученички.

Коментирай

cfgghjk

преди 8 години

+1 Това питам и аз? Какви са и успехите? С какво изобщо стана известна? Колкото Благой е футболист, толкова и Куини е успял модел! Заради кое лъха респект???

Коментирай

Beba

преди 8 години

A sega, purviqt mi komentar e na liniq- a vtoriq?

Коментирай

xaxaaaaaa

преди 8 години

Zabravih da kaja,tuk e BULGARIA,moi chovek,ne UK.Imeto Queenie,ima savsem drugo znachenie za rodite i. Ti neshto protiv chernite li imash........che mi namirisva. I moeto kuche se kazva Elizabet,ama ne sam imal predvid kralicata angliiska.xaxaaa Mnogo kuhi hora,eeeeei.

Коментирай

ffff

преди 8 години

Стига вече сте писали за тая кукувица наебана и зарязана.Че чак се показва и интервюта дава . Ама така е в Бг - тук си известен с това с кой си спал, а не какви професионални постижения имаш.Повръща ми се от тия хора.И възлюбения и е известен с коя спи, а не с футболни успехи.После защо децата не са амбициозни да постигнат нещо - ми защо да се мъча ще спя с някой известен и ще започнат да ме дават по телевизора и вече всеки ще ме знае.Селски , проститутско малоумен манталитет.Никога няма да се оправим след като такива хора ги правите известни.

Коментирай

123

преди 8 години

ЧЕ ДАЖЕ СЕ И НАДУЛО ВСЕ ЕДНО Я ИЗБРАЛИ ЗА МИС СВЯТ БОЖЕЕЕ БОЖЕЕЕ, ГОЛЕМА ГОРДОСТ НАШТО ЧАДО Е ИЗВЕСТНО ПОНЕЖЕ ПРЕСПА С БЛАГО ЖЕНКАРЯ ДЕТО СИ ЗАРЯЗА ЖЕНАТА И ДЕЦАТА ДА ХОДИ ПО КУРВАЛЪК.АЗ АКО БЯХ ЩЯХ ДА СЕ СКРИЯ ОТ СРАМ, ЧЕ СЪМ СЕ ПОДЛЪГАЛА С ТОЗИ.

Коментирай

Beba

преди 8 години

Hotarena qko se ebvate s men. Sega puk i 1 komentar mi go nqma.

Коментирай

Mariq

преди 8 години

Unikalna!!! Umiraite zlobariiiii ne mojeste da i stupits na prustta

Коментирай

ммм

преди 8 години

Как да не е искала да стане известна покрай Благо, след като в същото интервю самата тя каза, че е знаела нещата, които са достатъчно разпространени за известните личности в нашата страна и всеки, който би искал да ги прочете или научи, все пак ще го направи! Моля ви се, не става въпрос за "естествени цици или устни". Явно за такива госпожички, които разполагат единствено с на тати парите, но не и акъл в главата, това е единствения начин да станат известни! Не, защото не може да се постигне по друг начин известността, a защото е по-лесно, просто да си легнеш с треторазряден господин!!! Е, няма как да ти повярвам миличка, че единствената ти цел, не е била да бъдеш под светлините под прожекторите!

Коментирай

Ми

преди 8 години

Бpe мнoгo злoбa, мнoгo плювни, мнoго обиди, мнoгo нeщo... He ce cпpяxтe! Гpoзнa иcтopия пpeди и ceгa и ĸaтo глeдaм и чeтa ниĸoгa нямa дa пpиĸлючи тoвa дa злoбeeтe, плюeтe, гpoзнo дa обиждaтe и c омpaзa дa гoвopитe зa xopa ĸoитo нe пoзнaвaтe. Зaщo винaги ce нaмиpa няĸoй дa ĸaжe нa бялoтo чepнo? Moмичeтo e ĸpacивo! Билa e c 35 гoдишeн, нo тoвa нe я пpaви лeĸo мoмичe! Kaĸвo ви бъpĸa тoвa, чe poĸлятa e чepнa? Bъпpoc нa вĸyc! Чepнo cтoи дoбpe нa вceĸи! Имa ĸpacивo имe, Kyини! Toвa,чe виe нe гo xapecвaтe нe пpaви poдитилитe и ĸoмплeĸcapи, ĸaĸтo и вac нямa и нe ви пpaви тaĸивa, зaщoтo cтe ĸpъcтили и щe ĸpъcтитe дeцaтa cи ĸaĸтo иcĸaтe! Глeдaйтe ceбe cи нe злoбeйтe и нe обиждaйтe xopa ĸoитo нe пoзнaвaтe и oщe пo мaлĸo близĸитe им! Πocтaвeтe ce нa тяxнo мяcтo щe yceтитe ĸoлĸo e нeпpиятнo и бoлeзнeнo! Имa eднa пeceн в ĸoятo ce пee: "Bcичĸи cмe xopa нa тoзи cвят, вcичĸи нocим чyвcтвa cвяти и вcичĸи имaмe cъpцa и бeдни и бoгaти" Kpacивa cи Kyини жeлaя ти здpaвe и ĸъcмeт, caмo нaпpeд и нaгope..

Коментирай

vini

преди 8 години

Ami nie ne iskame i d i stupvame na prusta na upotrebenata i zahvurlenata i skoropostijno zamenenata s druga.

Коментирай

Istins

преди 8 години

Хотарена много сте ми интересни когато беше с Благо беше грозна сега като я заряза стана красавица коя е истината?

Коментирай

до "ми"

преди 7 години

Всеки има право на мнение и това,че някой не харесва въпросното Куини-честно казано е доста тъпичко за име..но това е мое мнение...Тааа,това,че някой има различно мнение от вашето,не значи че сте прав/а..И,никъде не видях някой да е обидил, цитирам "родитилите"-това е ваше писание...Обърнете внимание на правописа си...после изказвайте мнение: ))))

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.