Оставиха Мария без нито една номинация на Наградите! Ще остане ли певицата с празни ръце?

3650
18 Февруари 2016, 12:13


Оставиха Мара без нито една номинация на Наградите на „Планета“, узна HotArena.

 

Въпреки агитациите в профила й и парите на Гущеров, фолк певицата не можа да се вреди за награда.

 

Името на госпожа Гущерова вече го няма в нито една от 15-те категории.

 

Още в края на миналата година се разчу, че благоверният на Мария – милионерът Християн Гущеров, най-накрая се бил разбрал с шефа й да й дадат голям приз тази година. Самата певица се скъса от работа, пише Всеки ден.

 

Месеци наред тя пускаше песен след песен, появи се във всички медии, за които се сети, и даже се изруси, за да създаде допълнителен шум около себе си. Издаде албум след години бездействие. И пак – нищо.

 

Тя не успя да се класира в нито една номинация на финала на гласуването за наградите на ТВ „Планета“. А те не са никак малко. Освен мечтаната „Певица на годината“, има и награди за песен, клип, дует, артистично присъствие, присъствие на голяма сцена, присъствие на клубна сцена, че даже и за музикален идол и всякакви други категории, за които човек може да се сети.

 

Там като по традиция и тази година се четат имената на Анелия, Емилия, Джена, Галена, Преслава, че даже и на не толкова известните за широката публика Теди Александрова и Яница. Само Мара Отварачката я няма.

 

Въпреки това обаче нейната питка е опечена“. Тази година тя ще вземе награда за албум, издадоха отлично осведомени източници. Тази категория, както и наградата за най-гледан видеоклип в интернет, са единствените, в които победителят се определя без гласуване на публиката. „Албум на годината“ се избира според броя продадени копия, а най-гледан видеоклип – съответно според броя на отварянията в интернет.

 

Именно там Мария щяла да блесне.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хиндо
преди 2 години
0
Няма да остане с празни ръце. Ще хване на гущерчето малките гущерчета, ако ги намери.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени