Освен топ чалгаджийка, Емилия е й прясно изпечена интелектуалка! Вижте какво вълнува душата на певицата (Снимки)

https://hotarena.net/pod-pricel/osven-top-chalgadjiika-emiliia-e-i-priasno-izpechena-intelektualka-vijte-kakvo-valnuva-dushata-na-pevicata HotArena.net
Освен топ чалгаджийка, Емилия е й прясно изпечена интелектуалка! Вижте какво вълнува душата на певицата (Снимки)
Чалгаджийката Емилия успя за пореден път да изненада феновете си! Но този път не с брутални сценични костюми, които разкриват най-интимни детайли от анатомията й, а с любовта си към…  четенето. И по скоро към преосмисляне на отношението към вечните човешки ценности, видя HotArena.

Оказа се, че пайнерката има и други интереси освен мазната чалга и нескончаеми любовни драми изпъстрили личния й живот. В свободното си време Еми обича да се усамотява с книга в ръка и да преживява красиви измислени истории, които я провокират към осъзнаване на ценността на човешкия живот. Именно такива теми нищи книгата, която Емилия държи в ръцете си.

За това се похвали самата изпълнителка от профила си във Фейсбук, а под снимката с четивото „Страст за живот“ -  втората книга на младата писателка Алеона Де Кама,  блондинката написа:

„Миналата година, когато случайно попаднах и публикувах \"Избирам теб, Любов\", нямах представа, че това ще ме свърже с авторката на книгата ,която се оказа българка. Днес държа в ръцете си втория роман на Алеона Де Кама-още едно приятно четиво за свободните ми минути. Благодаря за подаръка! Успех и с този роман на всички свързани с него!!!“, пише певицата.

Кой казва, че интелектуалното ниво на певиците от лекия жанр е ниско?  

9 Коментара

Сава

преди 5 години

Има певици от този жанр, които наистина имат интелектуално ниво, но Емилия не е от тях.

Коментирай

А

преди 5 години

Какво сте се заяли с тази жена, на кого е трън в очите?

Коментирай

Getsbi

преди 5 години

Tq i Blago sa im ''lubimi''

Коментирай

преди 5 години

Маникюра и изобщо неми харесва.

Коментирай

Пламен

преди 5 години

Авторът на тази глупост е тъпанар и долен човек ! Кулагин ли е писал това ?!? Аз познавам Емилия лично, глупако, и тя със сигурност е много по-добър човек, професионалист и всичко каквото се сетиш от теб ! Слушал ли си и поне няколко от песните, че така бързо надраска тия простотии ?!? Освен това тя наскоро преживя голяма трагедия, колко долен и безочлив трябва да си за да напишеш такива глупости по неин адрес ?!? Направи едно добро на Света - не пиши повече нищо ! Или по-добре вземи се застреляй !

Коментирай

petq kironova

преди 5 години

tupanarka moje li da cete na bulgarski mazna ciganka

Коментирай

Tapa putka

преди 5 години

Ha ha ..wonjashtata putka chete knigi. Marsh na selo maaaa putko razprana!

Коментирай

Tapak

преди 5 години

Seljak , gramni se be , ubitak!Dreme i na mrasnata putka na Emilia za hgroznika deto se pretrepa..

Коментирай

Kurwa

преди 5 години

Mnogo prosto- wischki mrazjat tapi, grozni kurwi. Razbra l sega selo??

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.