От 20 години! Кристина Димитрова не си продумва с Джеки

1667
14 Април 2017, 14:00


Повече от 20 години певицата Кристина Димитрова не е обелвала и дума на бившия си съпруг—Георги Димитров–Джеки. Двамата са в ледени отношения, още откакто се разведоха, научи HotArena.

Легендата на ЦСКА останал като попарен, когато певицата публично разкри, че й е посягал, а веднъж дори я пратил в болница. Димитрова твърдеше, че над мъжа й дори бил спуснат политически чадър от БКП, заради което всичко му се разминавало.

„Пазеха го генерали и офицери, едва ли не ми казаха в лицето, че съм си заслужила боя. Държала съм се била предизвикателно на сцената и съветът към мен беше да се пообера малко, за да не излагам съпруга си”, споделя Кристина.

Бившият й съпруг е лаконичен по темата и казва, че не си говорят изобщо. „Честно казано, не желая да я виждам”, лаконичен е още той.

Спортистът признава, че се е случвало да й вдигне ръка, но причината били постоянните й изневери. Кристина обаче не вижда нещата така.

„Тормозеше ме. Ревността му се проявяваше дори когато излизах с приятелка на кафе. Посягал ми е два пъти. Първия път направих компромис. При втория случай стана страшно, лежах в болница. Взех решение да се разделим.”, разказвала е Кристина.

Думите й обаче нараняват съпруга й и той повече не й проговаря.
Двамата имат един син–Мартин, който не се занимава нито с музика, нито с футбол, а е завършил строителство и архитектура.

Преди да се омъжи за Джеки, певицата има 7-годишен брак със светския хроникьор Иван Тенев. Двамата също имат общо дете–Димитър.

За разлика от тежките отношения с втория си съпруг, с агент Тенев, Кристина има прекрасни отношения и след раздялата. Той дори наскоро бе забелязан да придружава екс тъща си до квартална поликлиника.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:)
Преди 1 година
0
Кристина има чудесен глас, обаче аз лично чух как Орлин Горанов а сгълча на един концерт, че се облякла като магистралка. Бях част от масовката на сцената... В крайна сметка изпълнението им беше чудесно. По това време се пееше на живо и без корекции на гласовете.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
еееееее
Преди 1 година
0
това въобще не е Джеки, това на снимката е Емил Велев -Кокала от Левски. Нищо общо с легендарния червен капитан Георги Димитров-Джеки.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени