От много целуване или... Алисия с ужасен херпес на устата! Покри се от участия (ФОТО САМО ТУК)

https://hotarena.net/laifstail/ot-mnogo-celuvane-ili-alisiia-s-ujasen-herpes-na-ustata-pokri-se-ot-uchastiia HotArena.net
От много целуване или... Алисия с ужасен херпес на устата! Покри се от участия (ФОТО САМО ТУК)

Ужасен херпес не дава мира на Алисия, видя с очите си HotArena.

Фолк певицата е отменила всичките си участия, защото не може да се понася с огромната стреснушка на силиконовите й джуки.

 

От много целуване ли се е появила, или от уплаха – само тя си знае. Ако питате нас – по-скоро е първото…

 

И в двата случая обаче Алисия е решила да се крие от феновете си и единствено HotArena разполага със снимка на херпеса.

 

Явно певицата е изключително суетна, след като заради една стреснушка отменя ангажиментите си.

 

Странно защо тогава не обърне внимание и на други недостатъци по лицето си, например бръчките, уморения вид и пъпките. Старателното прикриване с макиаж очевидно не помага…

 

26 Коментара

даниела

преди 8 години

ей много сте гадни. На жената не й дреме за тъпите ви статии.Само и вдигате рейтинга тъпунгери смотани.

Коментирай

666

преди 8 години

Na vseki 4ovek mu izliza xerpes poqnkoga.

Коментирай

надя

преди 8 години

Странно защо тогава в четвъртък вечер беше на участието си в Пловдив в клуб Галакси . Нямаше херпес и беше по красива от всякога, а тъпия късокрак ,трътлест трол си стои вкъщи и няма кой да покани дори на рожденият си ден, щото всички и биха шута :D :D :D

Коментирай

селска простащина

преди 8 години

Грозева, зглежда само вие в този сайт и Курвилета , които следите дъха на Алисия виждате херпес по устните и. И за ваше сведение снощи беше в Благоевград ,красива, без никакъв херпес и бръчки. Тези неща изглежда са само във вашите снимки и желания. А, всеки човек прекарал висока температура с грип получава такива "стреснушки". Грозева, колко си злобна и неграмотна не е истина , публична тайна е. Но ти специално имаш отредено едно специално място с Ада- ще гориш , като факел и всички твои съучастници в ""добрите дела и намерения"". Някои хора имат като теб пророчества.

Коментирай

хи хи кефи ме как чрез злобата си показвате класата и превъзходството на една жена над вас

преди 8 години

Хи хи хи..... кефи ме, как чрез злобата си показвате класата и превъзходството на една жена над вас. Не е истина колко и завиждате и злобеете, Тя не ви дава мирка и покой , нито денем , нито нощем. Обсебни психарки живеещи нейния живот и заради нея. С херпес и без херпес Алисия си е Алисия. Образовала, постигнала връх в своята кариера и професия, отглежда и възпитава детето си по най-добрия начин, харесвана, обичана, уважавана от любим и приятели, фенове, страхотно изглеждаща, красива жена. Вие духайте супата,за да не се изпарите от злобата си! ха ха ха От Злоба се разложихте и спаружихте! Така е, човек , като застарее и усети безсилието и отчаянието става още по злобен , завистлив и грозен. Факт е , драскащо плашило!

Коментирай

А-а-а-а

преди 8 години

А-а-а, от целувки Алисия имала херпес на устата. А на Николета Лозанова само мога да си представя херпесът й къде е и от какво е!

Коментирай

Петя

преди 8 години

Стига де Миндолето,няма ли да ти спрат достъпа до телефон в това лечебно заведение за шизофреници?Много ти се иска всички да са като теб...гнусни торби с вируси ама за разлика от теб Алисия има класа и не си си отваря краката за чантички!

Коментирай

очевидец

преди 8 години

Едно време Жоро главата и би шута на Николета ,че му натресла срамни буби и трипер. Бяхме на едно парти за рожден ден на негово гадже и той го каза на всеослушание пред всички. Умрях казва от срам, като отидох при др. Гаров на ул., Даме Груев" в Пловдив не само заради паренето и трудното уриниране-трипера, ами се оказа казва той, че момата ми е натресла и 'калинки". Той същият каза, че била страшно нечистоплътна и миришела на пот, вкиснало и спарено. Ходеше казва с дрехи на нейни приятелки, вземе от някоя дреха и " забрави " да я върне. МЕЖДУ ДРУГОТО НИКОЛЕТА ИМА И ВАГИНАЛЕН ХЕРПЕС. Тя , бъка от зарази! Днес се драска за голямата ВИП ДАМА, обича се с Плейн лъскотия ха ха ха ...белким я забележи и оцени, колко е заглъзнала, горката, но не се оглежда , че гъза си , където и да отиде е същия и е на нея.Плейн им дама до себе си, ама дама- с изумрудени очи и 180 висока. Курволяка Николета минава права между чата ли. И по-важното е, че той обича онази жена и я боготвори. Тя също е завършила Юридически факултет , като него и е ТОП МОДЕЛ. Тази смърдлива и необразована проститутка ще се задоволи само с разкрачките срещу спонсорство и работно място. До време!

Коментирай

Петя

преди 8 години

Херпесите на устата ги има само Свирколета от смучене на мръсни цигански пишки за пари.И да спре да се разкрачва като пикаеща крава по снимките си,че от въшливата и п*тка бълват какви ли не болести!

Коментирай

очевидец

преди 8 години

Юридически факултет , като него и е ТОП МОДЕЛ. Тази смърдлива и необразована проститутка ще се задоволи само с разкрачките срещу спонсорство и работно място. До време!

Коментирай

очевидец

преди 8 години

Юридически факултет , като него и е ТОП МОДЕЛ. Тази смърдлива и необразована проститутка ще се задоволи само с разкрачките срещу спонсорство и работно място. До време!

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 8 години

В момента,и аз съм с огромен херпес на устата........променливо време,и явно съм попростинала........ахаххаааа,уверявам ви,херпес от много целувки...ахахха,чудите се каква глупост да напишете..........

Коментирай

очевидец

преди 8 години

.коментара е продължение на друг по-долу

Коментирай

до проститутката и СИЕ

преди 8 години

Свиркулето, излекувай си вагиналния херпес, остави Ася със среснушката! И Михайлов познава заразния ти гъз....СЪЩО! Разложена от злоба и зарази пачавра!

Коментирай

ууууужас

преди 8 години

ебаси гнусното създание е тази, то й личи, че е заразна от всякъде! Никой самоуважаващ се мъж не би докоснал тази циганка дори с малкия си пръст

Коментирай

Катя

преди 8 години

Защото това на Грозева и Куколета е диагноза. Индивидите от тази мила компания живеят в един паралелен, по- добър и съвършен свят. Свят без Алисия. Само тълпи от обожажатели, които екзалтирано се възхищават от своята кралица, а тя радостно им маха от VIP терминала на път за Сен Тропе, където я чака Филип Плейн.

Коментирай

ops

преди 8 години

Добре, че пишат за Алисия, за да лъсне насрания гъз на Николета. хи хи

Коментирай

мдаааа

преди 8 години

Николета знае много добре, колко хора и знаят историите и гъза в Пловдив и в София. Романи могат да се напишат. Тя, колежката и по занаят Калина Паскалева вече я охарактеризира и овековечи, като е вметнала и за нея , как я изкарваха пред дискотеките момичета и я скъсваха от бой, че се слагала на техни гаджета ...в книгата си....макар и без имена хората, които знаят са наясно с това за какво и коя иде реч. Калтак си беше и Калатак ще си умре! Това е заложено генетично в нея. Няма отърване. Злобна и подмолна и много проста. Каквато и е душата, такава и е и снагата на Николета- нечистоплътна! Добре,че беше Божинката, та се събра с хора, за да види как живеят и какво са хората в други кръгове. Тя и сред тях, пак си остава боклук. Защото, боклука никога не може да стане скъпоценност. И на Луната да го откарат, пак си остава БОКЛУК НИКОЛЕТА!

Коментирай

Катя

преди 8 години

Алисия винаги е била и ще бъде класи над онова злобно женище Лозанова. Именно това не дава мира на злобарката и се чуди как да нарани или злепостави Алисия, но това са си нейни жалки и отчаяни опити които не минават никъде...НИКЪДЕ ХАХА. Като чета отдолу някои от коментарите чак ми става жал за онази Николета...то не са срамни въшки, то не са венерически болести, то не са че била нечистоплътна СРААААААААААААААААМ, е такива неща не съм чела за никоя друга популярна личност в България, пък било то популярна само защото е популярна като Николета Лознаова .

Коментирай

Ха-ха

преди 8 години

Ако имате криви крака – сложете дълбоко деколте. (Кристиан Диор). Затова късокракия и кривокрак "модел" Николета Лозанова все показва гумените топки!!! Ама смрадта, простотията и черното си минало няма как да заличи!!! И бълва ли, бълва срещу Алисия, белким блесне, като я оплюе!!!

Коментирай

hihihi

преди 8 години

Dano na taq alisana i da izleze i na qzika herpes mnogo zlobna i al4na jena ,Nikoleta mnogo piti nad neq i po krasiva za tova vsi4ki mije obi4at neq i ne mogat da q zabravqt.

Коментирай

Ай

преди 8 години

Колко неземно красива е николетка в статията за Христо Сираков-стоте манекенки.

Коментирай

---

преди 8 години

Хахаха, направо се е покрила - затова вчера беше в Пловдив, днес има участие в Ямбол... :D Разбирам, че сте много пристрастни и трудно се въздържате да не нападате личностите от черния Ви списък, ама поне се опитайте "фактите" от въображението Ви да не са в абсолютен разрез с действителността :D :D :D Защото в случая материалът е комичен, хахаха

Коментирай

Ей, цигане

преди 8 години

В да бягаш някъде другаде да се опитваш да пишеш на български език, че не ти се отдава изобщо. То си личи кой кого обича.. най-вече как Валери ИЗХВЪРЛИ боклука като го срита по употребения ГЪЗ

Коментирай

hoho

преди 8 години

Това се получава от безразборно надуване на кавали по хотелите. Мен ако питате херпес има не само на устата. Изглежда доста нечистоплътна и перверзна. А между другото с този пластмасов фейс с който се е изгаврил с нея хирурга й изприщената и муцуна и е най-малкият проблем. Асьо, осъди го най-после!!!

Коментирай

BG

преди 8 години

hara tova e bezobidna virusna infekcja no za artistite pevicite a mojata da6terja e flejtistka edin ton ne moje da polu4i ako ima herper no posle si e .....................velika a smjatm 4e ALI SA6TRO

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.