От най-добри приятели във врагове! Ето какво скара Джордж Клуни и Брад Пит

3063
29 Май 2015, 19:00


Те бяха най-добри приятели и сред звездите в холивудския елит, които доказаха, че са възможни приятелства и между най-известните. През последната година Брад Пит и Джордж Клуни не си говорят, не са засичани заедно, а от приятели станаха съперници, дочу HotArena.


Епичната битка между двамата се разиграла не заради спор между Амал и Анджелина, а заради правата за екранизация на книгата „Законът на джунглата“, която се занимава със замърсяването на джунглите в Еквадор.

Двамата носители на наградата „Оскар“ и бивши най-добри приятели, днес не си говорят, тъй като единия успя да подхлъзне другия при сделката.


Въпреки че Джордж много искал да получи правата върху филма, ръка върху тях сложил точно Брад.


„Джордж отчаяно искаше проекта. Брад го знаеше и независимо от това взе филмовите права. Брад се опита да убеди Джордж, че това не е нещо страшно с коментара: "Човече, това е просто работа", но Клуни много се разстрои“, разкрива анонимен източник.


Клуни така и не простил на своя приятел, че го е измамил и е отмъкнал филмовите права под носа му. Заради това той не покани Брад и Анджелина и на сватбата си във Венеция миналата година.


Конфликтът между двамата повлия и на съпругите им Амал Клуни и Анджелина Джоли, които се избягват една друга. Двете уж бяха започнали да затоплят отношенията си, но сега са си обърнали окончателно гръб.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени