От първо лице! Митко Пайнера разкри истината за провала на наградите (+Коментар за Камелия и хакването)

https://hotarena.net/pod-pricel/ot-parvo-lice-mitko-painera-razkri-istinata-za-provala-na-nagradite HotArena.net
От първо лице! Митко Пайнера разкри истината за провала на наградите (+Коментар за Камелия и хакването)

Редакторска плесница

 

Защо нямаше церемония на Годишните награди на Планета? Кой е поръчал хакерската атака в интернет, имат ли пръст Преслава и Камелия?

 

Тези и още много въпроси досега не намираха категоричен отговор. Ето че най-накрая ситуацията се изясни от първо лице. Шефът на Пайнер Митко Димитров проговори за провала на наградите, видя HotArena.

 

По думите му не друго, а самото прозрачно гласуване е отменило церемонията по връчването на наградите.

 

Моментът на изненадата

 

вече липсвал, след като всеки имаше възможност да види в интернет кой е на първо място.

 

Именно откритият вот обаче доведе и до хакерската атака, която наложи и спиране на гласуването. „Приемаме емоционалния възторг на нашите фенове, било то в концертната зала и гласуванията, но не толерираме тази груба намеса“, възмути се в интервю за „Телеграф“ шефът на музикалната компания.

 

Той не скри за наличието на известна доза напрежение и вълнение и между самите изпълнители покрай наградите, но по думите му, то е по-скоро спортна злоба. Хакерската атака обаче отдава изцяло на феновете.

 

Камелия е обикновен зрител

 

На въпроса как ще коментира обидите и нападките от страна на бившата изпълнителка от Пайнер Камелия, Димитров отговаря: „Радвам се, че все още се вълнува от това, което правим или не правим. Естествено, че е в правото си да гласува или не и коментарите й тежат като на всеки един зрител“.

 

Припомняме, че Камелия е една от най-устатите певици в поп фолка и доста често критикува бившия си работодател, особено покрай провалените награди.

 

Митко Пайнера обаче не обръща внимание на подобни атаки и прави всичко възможно компанията да върви напред. Най-новата „придобивка“ на Планета например, е предстоящото излъчване на 4К, в което също ще са първи.

 

Стела Йорданова

14 Коментара

Преслава

преди 7 години

Толкова ми е мъчно за горката Преслава, сега няма да стане певица за 8ми път ... не е честно

Коментирай

Валето

преди 7 години

Видяха, че Галена славно застана на първото място, че се и задържа. След което Преслава рязко напредна и наградите вече бяха спряни. Жалък боклук, защо Бирмата те остави? Не са ти стигнали шамарите явно! Като не можа да победиш, поне саботира наградите. Цървул.

Коментирай

Преслава скелета е изпята песен.

преди 7 години

Ти нормална ли си? Всеки път наградите остават скрити за феновете и затова Преслава печели. Веднъж излезе наяве вота и всички се убедиха, че Галена е реалния победител! И всичко отиде по дяволите. Някой си гризе дяволските нокти от яд.

Коментирай

Galena

преди 7 години

Галена и реалният победител за най дълбоко гърло в поп фолка

Коментирай

Galena

преди 7 години

Кога Преслава е а шамари от Бирмата?

Коментирай

FEN NA POPFOLKA

преди 7 години

МЪРЛАТА ГАЛЕНА ФАЛШИФИЦИРА АНКЕТИТЕ ЗАЩОТО КАТО ГЛАСУВАХ ЗА ПРЕСЛАВА МИ ИЗЛЕЗЕ ЧЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА ГАЛЕНА ТАКА ЧЕ ГАЛЕНА Е ЕДНА ДОЛНА КРАДЛА И МОШЕННИЦА ОСВЕН ТОВА ТАЗИ ГОДИНА ОКРАДЕ ПЕСЕН НА ВЕСИ БОНЕВА ПРЕСЛАВА Е РЕАЛНАТА ПЕВИЦА НА ГОДИНАТА И ИДОЛ НА ГОДИНАТА А ГАЛЕНА ДАЖЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЪЩЕСТВУВА В НОМИНАЦИИТЕ

Коментирай

Си

преди 7 години

Интересно като пуснат Планетата на 4К с колко тона кит ще трябва да се мажат певачките, за да не им личат пъпките и целулита?!

Коментирай

Откъде изпълзя пък ти?!

преди 7 години

Оле Боже! Каква наивност! Мислиш, че Преслава или която и да било друга жена в полово зряла възраст няма гърло ли? Колко си прост само! Майка ти и тя има, спокойно! :)

Коментирай

88

преди 7 години

Хубаво си избързала да си харесаш коментара на минутата, но невежеството ти личи отдалеч. Скъпите камери, както и телефоните дори (при това от години вече) разпознават лицата на снимките и заглаждат кожата автоматично. Дори като гледаш репортаж от улиците на града, където репортери спират случайни хора и ги питат за нещо, пак можеш да забележиш (особено ако гледаш чуждестранна телевизия, в Бг не знам как е точно), как всички имат някаква перфектна, супер чиста и гладка кожа. И това не са хора с пр. грим. А в Пайнер работят с най-висока технология техника от много години вече и са номер 1 в България в това отношение.

Коментирай

????

преди 7 години

Откъде знаете че Бирамта е бил Преслава ????

Коментирай

преди 7 години

Коментирай

Мортиша Адамс

преди 7 години

Абе тая Галена била е баси помиярката, селянка гнусна, мазна и пъпчива, никой не я трае пълна е с гнусни болести от рода на Спин и разни други, дегенерати

Коментирай

Lili

преди 7 години

Kamelia gi razbra kakvi boklyci sa i gi napysna susho i Andrea.

Коментирай

x i y

преди 7 години

камелия в момента е в 10 глуха, няма нито песни, нито изяви.... някога преди 15г имаше песни и благодарение на пайнера стана известна....камелия няма кой знае какви гласови данни, не е била и певица на годината защото в периода в който имаше що годе хитове- 1998- 2002 г. огън момиче, залеза и зората и т. н. номер едно бяха глория и десислава...след това начело застана ивана от 2003 до 2006г , след 2006 г до ден днешен номер едно е преслава именно за това злобее злобно като питбул камелия, защото никога не е била номер едно ,а пък заради успеха на преслава просто ще си спука жлъчката от злоба истината е че камелия затъна в забвение още преди 10г ..песните които пуска не стават хитове , а самата тя много се изтърка вече...сега вече нищо друго не и остава на старата чанта освен да злобее и хейтва - ама кой ли я слуша- тя е бита карта

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.