От плейбой до мъж под чехъл, Радина си моделира Деян по свое желание (Как протичат дните на Донков след раждането на сина му)

4425
08 Август 2016, 13:03


Радина Кърджилова успя да стори немислимото и да превърне вечния Дон Жуан Деян Донков в средностатистически български мъж под чехъл, научи HotArena.


Актрисата стана майка за първи път преди близо два месеца, а раждането и бременността бяха предхождани от не една и две кризи във взаимоотношенията й с Деян, но след като Христо дойде на бял свят, Кърджилова получи своето възмездие. Сега тя е тази, която командва парада, а Донков безропотно се подчинява на всяко нейно желание.


Вместо по любимите заведения или на припек с приятели с бира в ръка, в последно време актьорът може да бъде забелязан по софийските улици, битайки количката на сина си. Това занимание често продължава с часове, а основната му цел не е толкова опознаване на столицата, колкото даване на възможност на изтощената Радина да поспи на спокойствие.


Кърджилова преживява трудно първите месеци в ролята на майка и се чувства напълно изтощена покрай грижите за сина си. Тъй като го кърми, тя няма покой за повече от 2-3 часа и само когато Христо и Деян са на разходка, тя може да си отдъхне на спокойствие. 

 
В тези златни няколко часа обаче Радина не можела особено да се погрижи за себе си или да се наспи като хората, защото я чакали и рутинните домакински задължения, които слагали капак на преумората й. Тя пък довела до изнервяне до краен предел. Актрисата се чувствала още по-зле, щом видела в огледалото как се е занемарила


На подобен непосилен режим младата майка издържала едва две седмици преди да тропне с крак и да заяви на Деян, че така не може да продължава. За нейно щастие, той проявил разбиране, вероятно защото и вече има опит с отглеждането на деца. Така, в името на домашния мир, Донков започнал да отменя любимата си в повечето задължение.


Колкото и невероятно да ви звучи, сексимволът на Народния театър в момента е в двойна роля - на бавачка и на домашна прислужница. Освен че разхожда Христо, той мие чинии и чисти цялостно къщата. Постепенно започнал да свиква и с прането и простирането и само гладенето не му било по вкуса, но не го смятал за толкова важно.


За сметка на това обаче бил готов да сменя памперси, да къпе детето и да го преоблича, стига само половинката му да е доволна. Това задоволило в голяма степен желанието на Радина да не бъде сама във всичките си задължения, но умората така и не я напускала. Освен това Кърджилова не спирала да се притеснява за здравето на сина си дори без основателна причина, което водело до още допълнителен стрес, потушаван от по-опитния Деян, пише "Всеки ден".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:)
Преди 1 година
0
Това не у мъж под чехъл, а баща. Какво лошо има да помага в отглеждането на сина си?!? Всеки мъж трябва да постъпва по този начин, ако искат спокойна, наспала се и щастлива жена до себе си и да изгради здрава и пълноценна връзка с с детето си. Това, че отглеждането на детето е женска работа са пълни глупости, за това са нужни двама.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
Преди 1 година
-2
Готини млади хора, талантливи, без да са обсебени от слава или мания за величие..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени