От последните минути! Вече е факт, Мария излезе от Къщата!

https://hotarena.net/laifstail/ot-poslednite-minuti-veche-e-fakt-mariia-izleze-ot-kashtata HotArena.net
От последните минути! Вече е факт, Мария излезе от Къщата!
Фолк певицата Мария се оказа първата, напуснала Къщата на ВИП Брадър, научи HotArena.


Най-актуалната и хитова звезда в новия сезон на ВИП Брадър Мария излезе от Къщата не заради елиминации, а за да се порадва на фенската любов. Като действаща и продуктивна певица, тя е договорила клауза в контракта си, която да й позволява да се подвизава на участия, дори и по време на участието си в риалити формата.


Мария напусна Къщата и скандалите в нея за няколко часа, да за блесне на сцената на събитие в град Гоце Делчев. Както правилата на Големия брат повеляват, изпълнителката на \"Червеният картон\" бе следвана плътно по петите от охранител, осигурен от предаването. Освен това, тя бе взета от пред вратата на Къщата от специална кола, която веднага след участието я върна при останалите съквартиранти.


Още при появата на автомобила на метри от сцената в Гоце Делчев, той бе обграден от екзалтирани фенове на Мария, които искаха да се докоснат до нея. Бодигардовете, обаче, не позволиха да има физически контакт между почитателите и техния идол, защото на певицата й е забранено да има контакт с външняи свят, пише \"България днес\".


\"Трябва да си ходя, брадърчето ме чака\", пошегува се Мария от сцената и секна мераците на феновете за бис. А зрителите на ВИП Брадър едва ли ще разберат, че хитовата звезда напуска често-често Къщата заради професионални ангажименти. Все пак, с чудото на монтажа, всичко е възможно! 

20 Коментара

Обаче

преди 6 години

Обаче, тая яко си плаща статиите ... Преди ми беше безразлична (харесвам някои от песните й, иначе), но от както видях колко злоба изсъска върху Александра, защото момичето си каза мнението - ми стана противна!

Коментирай

1

преди 6 години

Това ако наистена е вярно ще ги напсувам, защото взимат хиляди пари от продуцента за да влязат вътре, а после ми стоят една седмица и искат да излизат........ За какъв чеп искате да сте в тази къща, като след седмица искате да излизате. Същата работа и "Мегс" заради едни фиби щеше и тя да излезе. Май парите изкушават и без да се замислят, че ще има такива скандали, мисий и разни други работи.

Коментирай

таборетка

преди 6 години

Малий кво самочувствие извади тая кинта и двайсет.То от земята не се види, кат се вдигне на пръсти е две педи, а за устата й ала маймунско дупе няма какво да коментирам, ама се изживява, като неустоима красавица.Яко завижда на дългокраката мома, затова се пуска на Конската физиономия, за да я дразни.Комплексирана и злобна джуджанка, като повечето ниски хора

Коментирай

......"Една птичка лястовичка не прави".......

преди 6 години

Колоритна и половина...и нали се сещате, както самата Мара се била изцепила ..."Една птичка лястовичка не прави" :O....a, ко? ......хахахахаха....Тая явно яко забавлява с бисери зрителите. Златка Географията ряпа да яде...ама няма нищо в БГ сме свикнали да се толерира простотията и пошлостта...примери много ;). Скоро нали казаха, че ще влезне и друг шут Николета Лозанова...тая и залезе набързо славата та и до Биг Брадър опря. Все звезди хаха.

Коментирай

табУретка

преди 6 години

стройна и висока :D

Коментирай

Мара не я снимайте отблизо бе хора...

преди 6 години

имайте милост!

Коментирай

истина

преди 6 години

Мария се смее и лигави като дърта курва, не знам ако се гледа на запис дали няма да я хване срам, но усещам , че хората около нея изпитват леко неудобство, при тези й реакции.

Коментирай

ужас

преди 6 години

Само пропаднали БГ звИздИ се бутата в този БрадЪр. А дано, пак някой ги забележи и им обърне внимание. Освен Маргарита Хранова всичко останало е жалка гледка.....и от къде се пръкват всички тия "звезди" те ли си казват, че са такива.....на никой не е ясно. Ясно е едно, че яко натрапват все едни и същи безинтересни хора с етикет звезда.

Коментирай

ani

преди 6 години

maro,stiga se tiq pijamI! vzemi,ta se oble4i kato horata!

Коментирай

отварачката

преди 6 години

мнооого курвенски маниери и показност, освен покъртително провинциален диалект, носи и изключително бедна и пошла душевност

Коментирай

INA

преди 6 години

KAK MOJE TOVA DA SA RODNITE VIPOVE, TOLKOVA LI NQMA MLADI I TALANTLIVI HORA V BG., HORA KOITO IZKARVAT PREHRANATA SI SAS SOBSTVEN TRUD , A NE S BOGATI LUBOVNICI, CQLATA DARJAVA E TAKAVA, ZATOVA NE GLEDAM PREDAVANETO, AKO MARIQ E VIPA, BG E DANOTO

Коментирай

?

преди 6 години

tazi kato kakva se izjivqva? mai tq e shizofreni4ka, mai neq q drazni "analnata jleza". po-prosta ofca rqdko se vijda, MARA OTVARA4KATA, prosto edin mindil

Коментирай

голяма злоба

преди 6 години

Гущеров се е оттървал, да черпи и да бяга, рядко се вижда толкова малко, не само във физически аспект, същество.Жалко е, когато в един човек вече няма нищо човешко

Коментирай

М.И.

преди 6 години

ДОБРЕ ЧЕ Е ВИП БРАДЪР,ЗА ДА РАЗБЕРЕМ,ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ИМА ЗВЕЗДИ.ОТ НОТ АРЕНА ПЪК. РАЗБРАХ, ЧЕ И МАРА И ТЯ ЗВЕЗДА БИЛА

Коментирай

Mär

преди 6 години

В какъв свят живеем, че някои доброволно се определят като " екзалтирани фенове" на това вредно, покварено, самодоволно същество?! Едвам се артикулира от превземки и беден речник, обаче гази като танк и дяволски искри от злобните очета прехвръкват докато си разчиства сметките! Личи си провинциалния маниер и похвати. "Идол" е тя, идол, какво човешко да търсим?

Коментирай

gnus

преди 6 години

mnogo gnusno jivotno tazi kovra be i da si zatvarq p.tkata na mutrata 4e virqt infekcii

Коментирай

вн

преди 6 години

кажи му Мара и повече недей го обижда! гущерчето се спаси!!

Коментирай

09

преди 6 години

MARA VLEZNA V KASHTATA, ZA DA DEMONSTRIRA NAGLEDNO POMQRSKATA SI PRIRODA

Коментирай

grw

преди 6 години

bravo na me4o, 4e staratelno e iztril vsqka snimka na golqmta djuka mara

Коментирай

смятай

преди 6 години

мега позорно човече

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.