От трън, та на глог! И Гагаузов кръшка на Алисия, върти още две дами зад гърба й? (СНИМКИ)

5766
10 Декември 2015, 19:00


Читателски сигнал

 

Алисия е като магнит за неверните мъже.

 

Фолк певицата отиде от трън, та на глог – след като години наред Ники Михайлов й кръшкаше с коя ли не, сега новото й прясно гадже май вече й слага рога, научи HotArena.


Разполагаме с ексклузивна снимка на дамата, с която Гагаузов кръшка на певицата. С въпросната блондинка министерският син се заигравал зад гърба на Алисия, докато певицата отново живее в заблуда, че е единствена.


Междувременно получихме и друг сигнал от анонимен читател, според който синът на Асен Гагаузов си има сериозно гадже.

 

„Гагаузов си има приятелка и това не е Алисия. Момичето се казва Адрияна. Относно Алисия, тя е с Ники Михайлов, но не желаят да се показват публично, защото не искат медиите да се фокусират върху тях“, твърди читателят, който ни е изпратил и снимка на девойката (вж в галерията по-долу).


Това обаче не е точно така. Според сигурна информация на HotArena, въпросната Адрияна не е гадже на Гагаузов.

 

Към днешна дата, Павлин си има връзка с Алисия, но е възможно министерският син да има взимане-даване и с Адрияна.

 

Все пак Гагаузов е известен с увлеченията си по слабия пол, като освен певици от лекия жанр е забивал и моделки. Една от тях например е Моника Валериева.

 

Богаташчето обича да върти по няколко девойки едновременно и макар да го играе сериозен пред Алисия, няма как да си промени нрава.

 

Вижте доказателства в снимки по-долу.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
блаа
преди 2 години
-2
Вие нямате информация, защото вече вашата птичка, а именно Валери Божинов, не ви пее нищо, тоест не на вас, а на Николетка. Тъй като нямате информация си съчинявате каквото ви хареса. Алисия и Николай дали са заедно, вие скоро няма да разберете. Но Николета нека да си живее щастливия живот, а другите как са, с кого са и защо са, си остава една голяма загадка. Хубав ден :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха-ха
преди 2 години
-4
хахаха .....и това ни написа самата Алисия,тази ,която отдавна не е с Николайчо ,ама на кой ли му дреме вече ....
блаа до ха-ха
преди 2 години
-2
Ами на теб ти дреме. От месеци не си престанала да изучаваш всичко свързано с Алисия, да си правиш заключения от най-малкото и да се интересуваш от всяка малка сламка, която ти се подхвърли. Нямаш живот бе моето момиче. Ох, колко си жалка, добре, че не можеш да го осъзнаеш.
до блаа
преди 2 години
0
Добре,Алисия!от ха-ха
кеф хи хи
преди 2 години
-3
Аз пък си умирам от кеф, като гледам колко ви вълнува личността Алисия. Само какви тълкувания се правят и разследвания. Ами ще ви кажа, гадайте! ТЯ СИ ЖИВЕЕ ЖИВОТА и изобщо не ви отразява! С кой , кога и къде никога няма и да разберете.Ще си останете със злобата и завистта.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха-ха
преди 2 години
-20
Алисия не е с Михайлов и ще ви напиша защо мисля така.От календара за участия на Алисия се вижда,че има участие на 4 декември и следващо на 11 декември -утре, значи е било предвидено евентуално да отскочи до Турция за Никулден,защото Николайчо си е там. Обаче на Никулден тя пя в Котон клуб ,има снимки ,а днес се снима с нова прическа от коафьорчето си-значи си е тука.Алисия да не при Николай за Никулден е доста подозрително,не мислите ли?Не са заедно,колкото и да се правят ,че се крият,Алисия си иска Валери,за да върне бащата на сина си когото боготвори,но няма да я огрее!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
yvley
преди 2 години
-16
Според мен са заедно с Ники. Той и кръшка, а тя се прави на разсеяна. Навикът и личната изгода от нейна страна си казват думата. И смятам, че слуховете за връзки с богати ергени сама си ги пуска. Едно да накара Николайчо да ревнува (което е загубена битка) и друго за да се изкара харесвана и желана, а знаем, че хорското мнение е нещо, за което тя живее. Друго нещо, клипа с който Ники поздравява всички за Никулден, според мен е правен в България, от обстановката съдя. Така че си е бил тук, просто както винаги е предпочел да празнува със семейството си.
информатора на жълтата преса,
преди 2 години
-4
Аз пък ще ти кажа ,че ти е доста развита фантазията , а параноята е твоя сестра. Освен това си обсебена и не съвсем тамън с психиката. Кой нормален човек ще седи денонощно тук и ще си прави коментари и след това прави под коментар, уж друг човек, а всъщност почерка един и същ. Много си зле, но те тези с психичните отклонения не го разбират. Трябва им специализирана помощ. И нито единия, нито други коментар са истина. както винаги болни фантазии. И голямо противоречие в думите, искала да се изкара харесвана и живеела заради хорското мнение. Пълни простотии! Затова ли пази личния си живот от хората и не отразява жълтата преса и никой? Има една , която живее да бъде харесвана и заради хорското мнение, но се казва Николета Лозанова. Пак бъркаш профилите, както винаги!
болен мозък
преди 2 години
-3
Това пък с Валери Божинов е най-големия абсурд, който може да роди само един болен мозък! Пълен абсурд! Явно, някой си умира от страх....И най-малкото, което може да чувства Алисия към Божинов е , да го боготвори... Много далече от истината си...................Но, то със всичко е така! :)
ехооооо
преди 2 години
-4
Тази риба в тесто я има и в профила на готвача на Михайлов,който му готви в Турция,а зад прозореца се виждат Лимони по дърветата-НИКОЛАЙ Е БИЛ В ТУРЦИЯ НА НИКУЛДЕН И АЛИСИЯ НЕ Е БИЛА С НЕГО,АЛИСИЯ СИ ИСКА ВАЛЕРИ!
NE
преди 2 години
-2
Алисия НЕ ИСКА Валери. Или си в голяма заблуда, или провокираш, защото аз знам.
с
преди 2 години
-10
заедно са Н.М. и Алисия проумейте го! Проумей го курволето по-точно. гледайте си семействата, празниците и приятелите (които има такива де..) и ги оставете на мира!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени