От злоба! Опитаха се да отровят българска фолк звезда с антифриз (Ето цялата история)

4836
03 Февруари 2015, 18:03


Фолк певицата Вероника е станала жертва на съседите си, с които от дълго време има проблем, научи HotArena!

 

Пайнерката винаги вежливо ги поздравявала, щом се засекат, но те никога не й отвръщали. Получавала от тях само злобни и завистливи погледи.

 

Чашата преляла, когато пред вратата й сложили чиния с ядене, полято с антифриз. В една тарелка сложили хляб, риба, поляти с течността.

 

В първия момент Вероника си помислила, че това е мил жест към нея и ястието е за нея. После се сетила, че съседите й не са толкова мили и че най-вероятно в манджата има нещо, което ще отрови някое от домашните й любимци, ако им я сипе.

 

Любовта към животните също не се нравила на съкооператорите на певицата. Тя гледала вкъщи няколко свои, но обичала да храни и уличните.

 

Източници на в. „Шоу“ издават, че ненавистта на съседите към певицата идва от факта, че тя демонстрирала висок стандарт на живот. Завиждали й за богатия мъж, макар че й певицата има прилични доходи, тъй като работи, освен като изпълнителка, и в сферата на кулинарията.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
7
преди 3 години
-2
Всеки изминал ден все повече се убеждавам, че за вас и производните ви Шок, Мок, Смок, Уикенд, Всеки ден, Всяка сутрин, Всяка вечер и Никлозетиното Папатаци списват и си измислят все едни и същи ненормалници! Лекувайте се бе хора!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бозичка
преди 3 години
-6
Някой имал ли е съседи, които имат безброй домашни любимци и вони из целия вход? Домашните любимци нека са си любимци на собствениците, но да не се иска и от останалите да им станат любимци.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
azz
преди 3 години
-5
Кога работи като изпълнителка?! И какво изпълнява по-точно? Ако имате предвид някаква музикална кариера, то имайте предвид, че тази госпожа не пее поне от десетина години! Надебеляла е поне с едно 15 килограма,откакто имаше изяви по задимените кръми,където й щипеха задника! Вие чак за фолк звезда я провъзгласихте! Тая статия вероятно си я е писала сама!Иначе има интересни неща в кулинарния й блог, по-добре да си се развива в тая сфера! И да вземе да роди дете на "прекрасния си богат и 155 сантиметров мъж "! Така няма нужната идилия в приказния й живот!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени