Отчаяната съпруга Наталия Гуркова скучае по цял ден, самосъжалява се и кара щерка си да следва несбъднатите й мечти!

6567
27 Април 2017, 11:52


Една от най-харесваните ни миски прекарва дните си като скучаеща до смърт отчаяна съпруга и единствената й надежда е, че някой ден дъщеря й ще има по-добра съдба от нейната, узна HotArena.

 

 

Наталия Гуркова влага всичките си амбиции в малката Джорджия, за която се надява, че ще постигне повече както на подиума, така и в личния си живот.  Откакто преди 10 години напусна България, за да се омъжи за черногорския бизнесмен Джордже Михалевич, Наталия започна да води доста обран и тайнствен живот. Хубавицата избра да загърби кариерата си на модел и да прави първо бизнес, а след това и да гледа деца. Така постепенно смени ролята на бляскава звездна дама с тази на съпруга, пише „Уикенд“.

 

 

В началото на новия век Наталия е истинска бръмчалка, а в краката й падат най-влиятелните мъже от това време. Носят се легенди за аферите й с куп подземни босове – от Георги Илиев от ВИС-2 и Алексей Петров, до Демби и Киро Японеца.

 

 

На тези несигурни и вълнуващи времена вече е сложена точка и днес най-силните емоции около миската са свързани с успехите на децата й. Малкият й син е доста палаво и своенравно хлапе, по което често й се налагало да троши нерви, но за това пък щерка й била истински ангел. Малката Джорджия била умна, схващала лесно уроците си, радвала се на добра физика и обожавала сцената.

 

 

Едно от превъплъщенията й напоследък било свързано с модата. Чаровницата се явила на конкурс за красота и спечелила короната както майка си преди години. Сега имала желание да развива качествата си в тази посока. За Наталия обаче на първо място винаги било образованието на наследницата й, а чак след това суетата.

В успехите на детето си Наталия виждала реванш, какъвто съдбата не й дала на нея самата. След конкурсите за красота кариерата й малко по малко угаснала, а амбициите й за големия шоубизнес не стигнали до никъде. За това пък Джорджия имала всички изгледи да постигне нещо повече от майка си. Имала няколко телевизионни участия, в които се появила сама пред камерите, а за да не спекулира с името си, дори не споделила кои са родителите й.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени