Отчаяната Вихра първа кръшнала от семейната каручка

4172
23 Август 2011, 09:24


Сапунката между Иван Христов, Ирина Сарачинова и Вихра е на път да надмине тази между Валери Божинов, Николета Лозанова и Алисия. 

 
Новият сериал има своето продължение - оказа се, че изоставената Вихра първа изневерила на мъжа си още в началото на пролетта.
 
 
"Нашата Вихра за втори път получава 101 рози. Не са от мъжа й. От неизвестен обожател са", коментирала на ушенце пред приятели на рождения ден на водещата на "Отчаяни съпруги", Ирина Сарачинова. 
 
 
По онова време двете се водят колеги и първи приятелки, разкрива схемата "Всеки ден".
 
 
Никой не знаел, че "най-добрата майка" всъщност е любовница на общия им продуцент и съпруг на Вихра - Иван Христов.
 
 
За да контрира, Вихра избрала директна атака - тя споделила в "Станция Нова" за огромния букет цветя. Спестила на драгия зрител само малката подробност, че това бил втори подобен случай. Още след първия тя е издирила тайнствения ухажор по картичката.
 
 
Двамата вече имали бурен роман. Разкриването му от Сарачинова е изненадващо отложено от неочаквано събитие - избухва скандалът с Васа Ганчева. 
 
 
Макар да изглеждали ударени от цялата работа, Иван и Андрей всъщност били доволни, защото се отложил семейният скандал в техния екип и разкриването на любовния триъгълник. 
 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени