Откъде пари??? Енджи Касабие разхожда дизайнерски бижута за 200 000 евро!

https://hotarena.net/laifstail/otkade-pari-endji-kasabie-razhojda-dizainerski-bijuta-za-200-000-evro HotArena.net
Откъде пари??? Енджи Касабие разхожда дизайнерски бижута за 200 000 евро!

Енджи Касабие удари в земята останалите знаменитости в къщата на „ВИП Брадър” с умопомрачителна визия и 5-звезден лукс, видя HotArena.

 

Красивата диетоложка от ливански произход смая съквартирантите и зрителите на реалити шоуто, влизайки в предаването с бляскави рокли и уникални тоалети на световноизвестни дизайнери, писа „Таблоид“.

 

Целият гламур на Енджи се събра в рекордните в историята на „ВИП Брадър” 10 куфара. Предишният рекорд принадлежеше на фолк дивата Преслава, която навремето влезе в къщата със седем куфара с дрехи и тоалети.

 

Най-голямо впечатление направиха бижутата, които разхожда диетоложката в реалити шоуто. Диамантени обици, колиета, гривни и пръстени са щедро разположени по ушите, шията, китките и пръстите на сякаш изскочилата от модна корица на „Вог” красавица. Наблюдателни зрители отбелязаха, че пръстените и гривните на Енджи Касабие са от последните ювелирни колекции на италианския бижутер Роберто Коин.

 

Всеки един от пръстените й струва между 8 и 12 000 евро, а гривните са по 15 000 евро. Колиетата и обиците й са колкото един апартамент в центъра на София – около 200 000 евро”, одумват не без завист холивудския стил на Енджи Касабие зрителите на реалити шоуто.

 

Основната заслуга за скъпите тоалети и бижута на Енджи Касабие е на нейния съпруг – ливанецът Рабих Ел Зейн, който е носител на приза „Мистър Ливан” през 2014 г. Арабският мачо произхожда от изключително богат род, а състоянието на баща му се оценява на над $ 100 милиона. Самият Рабих също печели добре – той е телевизионен продуцент, а неговото шоу за здравословно хранене и фитнес се върти в ефира на най-гледаната в Арабския свят телевизия „Ал Джазира”.

 

Енджи Касабие също е ангажирана в бизнеса на мъжа си, който подготвя индивидуални програми за здравословно хранене на редица мултимилионери в Ливан и региона. Към услугите на Рабих прибягват и холивудски знаменитости.

 

 

16 Коментара

истина

преди 6 години

От богат баща и съпруг :D А мара да спре да се дере като разгонена котка

Коментирай

ДОКОГА ЩЕ ИМА ТАКИВА МЕНТЕТА?

преди 6 години

КАСАБИЕ Е НЕВЕРОЯТНО МЕНТЕ!!! НИЩО НЕ РАЗБИРА ОТ ДИЕТОЛОГИЯ!!! ОСВЕН ТОВА ЛЪЖЕ,ЧЕ Е НА 27 ГОДИНИ... НАД 40 ГОДИШНА Е ТОВА МЕНТЕ!!!! КОЛКО И ОПЕРАЦИИ ДА СИ НАПРАВИ,ЛИЧИ СИ ЧЕ Е ДЪРТА!!

Коментирай

фд

преди 6 години

едни учат здраво, други "учат" медицина платено

Коментирай

:)

преди 6 години

Айде дай аргументи що мислиш така. Или просто си поредната дебела мърла, която я мързи да си мръдне задника, та всички са й виновни. С диета само не става, слон. Трябва и спорт. Диетологът може да ти помогне да набавяш необходимите вещества вещества на ден, да те насочи към кои храни трябва да наблегнеш ако си болна от специфични болести, също така да ПРЕДОТВРАТИ други или поне да намали симптомите им чрез добър прием на храна. Отделно Касабие изготвя специални ястия, измерва им (смята) абсолютно всички хранителни стойности, отделно се съобразява с куп неща, които трябва да бъдат изпълнени, за да може организмът да е добре! Завистливо тъпо лайно!

Коментирай

Въпроска

преди 6 години

И като е толкова богата и успяла за какво е влязла в къщата на Брадъра ? Зрителите видяха в какви мръсни, похабени тенджери и тигани приготви " диетичното" си меню в " Черешката на тортата " .

Коментирай

.....

преди 6 години

Много гнусни коментари. Човек ще реши, че си е купила бижутата с вашите пари! Впрочем, Стефан Данаилов в много интервюта е казвал, че е отслабнал благодарение на нея. Но пък е възможно този велик актьор да лъже, а злобните лелки да са прави, че Касабие не става за нищо. Злобата много загрозява, имайте го предвид.

Коментирай

До Въпроска

преди 6 години

Ами те и деугите не са умряли от глад,а те защо са в къщата? Еми то е близко до главния мозък.За по- голяма популярност!

Коментирай

g

преди 6 години

Енджи да вземе да предаде малко от стила си и на отварячката,че нещо ми куца с облеклото в къщата,особено в първия лайв,когато влизаха.Марчето се бе накъдрила и нагримирала като кръчмарска певица,а относно розовата пижамка...без коментар.

Коментирай

Киро

преди 6 години

Този ливански вълк да се маха тази не е ли вече на 40 години минимум така изглежда какво образование има въобще от години тровеше хората с глупавите си храни никой не е станал по слаб само в нашата страна подобни шматки са на почит противна личност

Коментирай

:)

преди 6 години

Аз не ти ли написах в другия ти коментар да умреш? :) О, не бях.. е, сега ти го казвам! :)

Коментирай

до :)

преди 6 години

ДА ТИ ДАМ АКО ИСКАШ И ЕГН И БАНКОВАТА МИ СМЕТКА ОСВЕН??ТИ СИГУРНО ЦЯЛАТА СИ ВЪВ ФИБРИ И СИ НАЦЕПЕНА ЖЕСТОКО,АЗ АКО СЪМ СЛОН :) ПРЕДИ ДА ПСУВАШ КАТО ТИРАДЖИЯ С ГЪБИЧКИ ПО КРАКАТА,ВЗЕМИ СЕ ПРОСВЕТИ И РАЗБЕРИ...КАК БУЛАМАЧИТЕ ДЕТО ПРИГОТВЯ КАСАБИЕ,СА ОПАСНИ ЗА ЗДРАВЕТО И ДАЖЕ Й ЗАТВОРИ КУХНЯТА!!! ТЯ НЕ МОЖЕ ДА ГОВОРИ БЪЛГАРСКИ,ТА ДИЕТИ ЩЕ ПРЕДПИСВА...ЩЕ ТИ КАЖЕ ЕДНО..ПОСЛЕ ДРУГО ЩЕ СЕ ОКАЖЕ!!!

Коментирай

Антоан

преди 6 години

ЛИВАНСКА МЪРЛА ДЕТО НЕ МОЖЕ ДА ГОВОРИ НА БУЛГАРСКИ... И НЕГЪР ДЕТО НЕ ЗНАЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА??? Е ТОВА ЛИ Е ВИПА?????.... ЗА ПРОСТИТУТКИТЕ НЕ МИ СЕ КОМЕНТИРА!! НИЕ СМЕ ДЪРЖАВАТА НА КУРВИТЕ И ПРОСТИТУТКИТЕ!

Коментирай

Тодор П

преди 6 години

Абе гледайте себе си бе, селяци! Какво сте тръгнали да злобеете за хора, които нито са ви навредили, нито са ви откарднали нещо...абсолютна комплексарщина! На Енджито не съм й адвокат, но с баща и съпруг мултимилионери няма какво да се маете (само в БГ милионер е срамна дума). Гледайте себе си, стремете се и вие към по-висок стандарт, че цял живот ще си останете общаци и ще работите за 600 лв на месец като драскачите в Хотарена!

Коментирай

Лили

преди 6 години

Не знам колко е проверена информацията за богатството на този или онзи около нея, но НЯМА смислена причина, освен ПАРИ, да влезеш в това шоу, като е толкова богата, защо носи бижутата на един бижутер само, който, бас държа ще отвори скоро бутик и тук, същото и за роклите и за другите и екстри. Един богат човек не се ожалва къде седне и къде стане за това, че са му откраднали пари за един апартамент, след като един комплект от многобройните му бижута струва толкова, при тези строги порядки относно отношенията между мъжа и жената в страната и, тя да се подвизава със сума ти мъже в къщата, единствената причина е ПАРИ. Да не би заради кариера, тя нали има "кариера" вече в България, ако е била толкова успешна, да си процъфтяваше и днес. Айде дайте една смислена причина да е там - няма такава освен - ПАРИ. Взели са я единствено с рекламна цел на различни предмети, високия рейтинг и тя е там заради хонорарите. Нищо лошо няма в това, всеки който работи трябва да получава съответното възнаграждение. Иначе е сладка и си върши перфектно работата.

Коментирай

Тодор П

преди 6 години

Абе я не говори глупости! Много сте назад с информацията там, където си - на село! Мога да ти изброя поне 5-6 участници последните 2 издания, които не са влезли за пари!

Коментирай

:)

преди 6 години

Ми осъди я!!! Къде дремеш по интернет сайтчетата?! Ама нямаш аргументи и така си ляляш!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.