Отказаха на Люси да осинови дете

2173
20 Декември 2013, 14:04


Една от най-големите мечти на Люси Дяковска — да стане майка е обречена на провал. Чаровната изпълнителка няма шанс да осинови детеи получила отказ от социалните служби, научи HotArena.net.

 

Въпреки добрите си финансови възможности и стабилна връзка с Камелия, Люси не отговорила на критериите на социалните служби. От службата заявили, че няма да може да се справили с едно дете, още повече, че непрекъснато пътува между България и Германия.

 

Истинската причина обаче е, че Люси не била сметната за подходяща заради връзката си с Камелия. И въпреки че двете са чудесна двойка, от службите не са склонни да дадат дете за отглеждане на хомосексуална двойка.

 

„Няма как да дадем на две жени, въпреки че срещу тях нямаме никаква отрицателна информация, да отглеждат едно дете“, твърдят от социалното ведомство. Отказът бил изключително тежко приет от певицата, тъй като тя вече се е привързала към един малчуган.

 

Люси често посещавала дом за сираци в София и много се привързала към едно от децата там. „Редовно му купува подаръци—играчки, дрехи, всичко необходимо“, казват от дома.

 

Малкият също се привързал към певицата и винаги се радвал на посещенията й. „Люси има подход към децата, много ги обича и иска да си има, но тъй като самата тя няма как да зачене по естествен начин, иска да даде радост и дом на едно от многото изоставени деца в България. Е явно няма как да се случи това“, коментират приятели на Дяковска.

 

Половинката на певицата, Камелия, пък не искала да си ляга с непознат мъж, само и само да зачене, затова двете стигнали до извода, че единствения начин е със сурогатна майка. Методът е популярен в Америка и Европа, но не и в България.

 

Певицата засега е решила да опита отново да кандидатства за осиновяване догодина. Но ако отново й откажат, най-вероятно ще потърси утроба под наем в Украйна, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Dianaa
преди 4 години
-2
Ela v Holandija
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
tja
преди 4 години
-1
Певицата засега е решила да опита отново да кандидатства за осиновяване догодина. Но ако отново й откажат, най-вероятно ще потърси утроба под наем в Украйна, пише „Всеки ден“. A ako otide v Kitaj, napravo shte si go kupi ot pazara! Gadi mi se ot takiva!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
dete v Germanija
преди 4 години
-1
Shte opita, no njama da i dadat!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
123
преди 4 години
-1
Ми нека опита да си вземе дете от Германия.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени