Откраднаха бакшиша на Искрен Пецов

3197
18 Април 2016, 13:24Искрен Пецов остана без бакшиш в ловешка дискотека. Музикантът се оплака, че му задигнали парите, докато пее в клуб в Ловеч, но след това ги намерили и върнали, научи HotArena.

В събота вечерта в социалните мрежи се появи статус. „Свирим си в Ловеч, в една дискотека и изведнъж се оказа, че някой ни е откраднал парите от купата. Не бяха много, ама ни се случва за първи път и решихме да споделим”, пише певеца.


Същата вечер той и Благовест Зерлиев-Весо от група „Атлас” свирели в дискотека, където имало пиано бар и роял. По традиция на рояла се слагат и купа, в която посетителите пускат по някой лев за определена песен.


По време на почивката им обаче парите изчезнали.


„След първата част имаше почивка. Излязохме навън, а като се върнахме парите ги нямаше. Аз естествено обявих на микрофона, че някой ни е взел парите, което беше много тъпа постъпка", разказва Пецов, пред „Телеграф”.


Не след дълго собственикът на пиано бара отишъл при потърпевшите изпълнители, като ги успокоил, че в заведението има и камери, а всичко е записано. „До края на вечерта парите бяха върнати и намерени, затова и изтрих статуса във Фейсбук”, обяснява музикантът.


Крадецът бил заловен и по-голямата част били върнати на музикантите. Той обаче си признал, че е използвал по-голямата част от тях, за да се почерпи за сметка на певците.


Самият Пецов разказва, че никога преди не му се е случвало нещо подобно. „Голяма глупост е да откраднеш парите от рояла, които са в купата за музикантите”, допълва още изпълнителят.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Последно?
преди 2 години
0
"Крадецът бил заловен и по-голямата част били върнати на музикантите. Той обаче си признал, че е използвал по-голямата част от тях, за да се почерпи за сметка на певците." Четете ги поне тия неща, 'дето ги пишете...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени