Откраднаха джипа на Милко Калайджиев!

2128
04 Юни 2015, 15:00


Апаши свиха джипа на Милко Калайджиев и то под носа му. Певецът на народа стана жертва на нагъл грабеж, след като неизвестни лица откраднаха колата от улицата пред дома на леля му София, а щетите са за повече от 100 000 лева, научи HotArena.

Певецът не живее в столицата и предпочита да нощува при роднини или на хотел, когато е на участия в София. Близките му обаче живеят в покрайнините на града, където скъпите са лукс, който не остава незабелязан.

Техниката и костюмите в колата също.

„Показвам се на терасата малко след 10 часа и виждам, че колата ми я няма. Изпаднах в шок. Предишната вечер имах участие и се прибрах късно, призори. Паркирах си, където винаги си спирам колата. Очевидно с първите лъчи на деня съм се разделил и с джипа ми“, сподели Калайджиев.


Певецът веднага потърсил помощ от полицията, където му обяснили как му е открадната колата, но не дали гаранции, че ще я намерят. Според спецченгетата автоджамбазите са срязали парче от задната лява врата на джипа, което открива достъп до компютъра на автомобила, пише „Всеки ден“.

Крадците са скъсали няколко жички, с които са елиминирали алармата и централното заключване, след което са си плюли на петите.


Не е тайна, че за изпълнителите колите са не само превозно средство, а направо втори дом. Изпълнителките често ги ползват за гардеробна, салон за красота и дори транспорт за скъпата техника, която са принудени да носят със себе си на участия.


Такъв е и случаят с Калайджиев, който се оплака, че в джипа си имал скъпарски костюми за участия, както и цялата му техника, чиято стойност възлиза на малко над 50 000 лева.

Всичко друго бих прежалил, но най-ценното нещо от всичко откраднато ми е микрофонът. Нека джебчиите го изпратят до Свиленград, без адрес да е дори, там всички ме знаят и ще си го получа. Просто той ми е много скъп“, моли се Калайджиев.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени