Открили Робин Уилямс 12 часа след смъртта му!

2028
13 Август 2014, 11:02


Тялото на Робин Уилямс е открито мъртво 12 часа след смъртта му. Известният актьор се е обесил в дома си, а съпругата му дори не е разбрала.

 

„За последно е бил видян около 22:30 в неделя вечерта. Съпругата му си легнала в нейната спалня, а на сутринта излязла, без да провери дали всичко е наред с него. Мислела, че спи, както обикновено“, гласи информация на полицейски източници.

 

Тялото на Робин било открито, когато асистентът му дошъл към 11:45. Той се притеснил, че актьорът не отваря вратата и счупил един от прозорците, за да влезе. Веднага извикал линейка и полиция, но медиците само констатирали смъртта му.

 

Смята се, че Робин Уилямс е посегнал на живота си след последното си интервю. В него той откровено говори за проблемите си с дрогата и алкохола, както и че е правил неща, от които днес се срамува.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Нели
преди 3 години
0
Съжалявам за прекрасния артист!Немога да разбера,що за съпруга и семейство въобще е имал!12 часа никой да не го потърси,аджаба,тоя човек къде е,какво става!Пфу...не ги разбирам нещата така!Дори и да не са били с жена си в добри взаимоотношения,което от пресата научавам,че не е така....знам ли!Ама каквото и да е,човешки живот си е отишъл,жалко!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени