Откритието Жоро: Не й се бъркам в личния живот на Николета!

1564
14 Декември 2013, 16:33


"Да, факт е, че с Николета сме много близки, но не й се бъркам в личните отношения с хората.", споделя фолк откритието Жоро в свое интервю, видя HotArena.net.

 

"И двете с Андреа са красиви и успели жени, но си е тяхна работа и не знам защо е цялата тази медийна война...", разсъждава Жоро.

 

"С Атанас Месечков сме повече от приятели - всъщност сме много близки приятели. Двамата може да разчитаме един на друг и се подкрепяме.", разкрива Жоро за слуха, че има нещо повече от приятелство помежду им.

 

За това, че е изместил Андреа и Галена от фолк класация за есенен хит преди дни Жоро споделя: "Това може само да ме радва, тъй като Андреа и Галена са утвърдени имена, които са доказали професионализма си. Радвам се, че песента ми от Оцко "Твоето обичане" стана популярна и достигна до хората. А това какво говорят хората - не ме интересува. Съвестта ми е чиста, а коментарите с гласовете могат да се проверят."

 

"Сред толкова фолк певици в крайна сметка за един успешен фолк певец като мен никога няма да има конкуренция.", разкрива още той.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени