Отнеха близнаците на Чарли Шийн и Брук Мюлер

7907
23 Юни 2013, 09:23


Бившата съпруга на Чарли Шийн Брук Мюлер може да загуби попечителството над децата си. И 4-годишните близнаци Макс и Боб да бъдат трайно поверени на първата съпруга на актьора Денис Ричардс.

 

Причината за това решение е наркотичната зависимост на Брук, която според съда не може да бъде добра майка. Актрисата на няколко пъти бе хващана да се друса, като дори рехабилитацията не й помогна да се освободи от порока.

 

Освен това при последното си дело Мюлер ядосала съдийката Бети Форд с думите си, че режимът в рехабилитационната клиника е твърде строг. Брук е влизала над 20 пъти в лечебно заведение за наркомани, но без успех.

 

След скандала в съдебната зала съдия Форд я предупредила, че може да отнеме родителските й права поне за година. През това време децата ще бъдат поверени на другата бивша съпруга на Чарли Денис Ричардс.

 

Междувременно самата Денис, която също има две деца от Шийн декларира, че е готова да се грижи за близнаците. Актрисата многократно поемаше грижите за децата и досега, докато Брук гастролираше из нощните заведения и клиниките за наркозависимост.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени