Отнеха децата на Станислава Тадаръкова

3787
16 Август 2013, 14:09


Известната светска журналистка Станислава Рудолф загуби делото за попечителство над децата си. Бившата съпруга на бизнесмена Димитър Тадаръков загуби правата над двете им дъщери и те остават при баща си, дочу HotArena.net.


От дълго време двамата водят тежка съдебна битка, изходът, от която вече е ясен. Екс съпругът на Станислава остана попечител на децата им, а освен това семейното им жилище остава негово владение, докато Рудолф ще плаща месечна издръжка на децата.

 

„И двамата искаме развод и това не подлежи на обсъждане, но решението за децата беше от първостепенна важност. Ако аз бях спечелила, той щеше да обжалва. Сега ще обжалвам аз", коментира бившата съпруга на бизнесмена.

 

Решението на магистратите не е категорично и Станислава е твърдо решена да обжалва присъдата. Още преди няколко седмици тя се оплака, че със съпруга й водят жестока война за децата.

 

Двамата се разведоха миналата година след грандиозен скандал. Самата Станилав не скри, че разводът им е изключително труден и двамата не могат да се споразумеят заради децата, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени