Отново я хванаха в лъжа! Галена си присвои къща, представя я за своята, а тя била на … (Подробности+СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/otnovo-ia-hvanaha-v-laja-galena-si-prisvoi-kashta-predstavia-ia-za-svoiata-a-tia-bila-na HotArena.net
Отново я хванаха в лъжа! Галена си присвои къща, представя я за своята, а тя била на … (Подробности+СНИМКИ)

Фенове пак хванаха Галена в лъжа, научи HotArena.

 

Наблюдателен читател твърди, че а корицата на списание „ОК“ певицата е уж снимана в дома си. А всъщност кадрите са направени в къщата на стилиста Добромир Киряков. Предполага се, че дома на Галена не е достатъчно стилен за изданието и предлага кич, нетипичен за концепцията на страниците на „Ок“.

 

Затова е прибегнала до измамата - да се снима у Добри. Липсва обаче оригиналност, тъй като снимките са досущ като от Инстаграм-а на стилиста. Вижте сами разликите.

 

Напомняме ви, че това е поредното кофти попадение, на което недоброжелателите на пайнерката се натъкват. Те забелязаха, че чалга любимката носи дрехи ментаци, които представя за маркови и скъпарски. Долу в свързаните линкове към статията може да проследите темата, ако случайно сте пропуснали.

 

7 Коментара

Стига толкова

преди 6 години

Вече прекалявате с тази тенденциозна атака спрямо Галена! На всички е ясно, че тя има възможности и може да си позволи и три къщи, като тази. Някои злобни колежки се пръскат по шевовете от завист и вече се чудят как да омаскарят жената, плащайки за малоумни статии. Галена може да е всякаква, но никога не е обявявала сумите, които дава за дрехи или друго. Това е в стилът на евтината простакеса ЕманЮела - смешна в напъните си да стигне нивото на Галена!

Коментирай

ПФФФФФФФФФФФФ

преди 6 години

И двете са един дол дренки, едната кенефна фея, другата порно кака от ваната. Смешно и нелепо е да се говори за стил и класа при тези евтинджоси.

Коментирай

Yio

преди 6 години

Кое ли по-напред им бърка в здравете на колежките на Галена? Всяка година ги мачка с хитове, успехи и мега клипове. Ама едва ли е само това. Хонорарэт и е висок, участия бол и може да си позволи да си купува каквото иска. Ама най-много ги дразни това, че има хубав и богат мъж, който я гледа като богиня. Като им гледах интервюто от сватбата на Фики и тази мъж я гледаше с такава любов и уважение. Това ги изяжда от злоба и завист. А Галена хич не ги отразява, а това ги побърква и води до още по-гнусни и лъжливи статии. Харчат си и без това малкото пари за такива поръчкови статии, а като Галена не ги отразява и не могат си направят ПР с евентуален скандал, който да им покрие разходите. Хаха Хем разкрити кои са, хем без пари останалите от толкова злоба. Тъжен е животът на вечно захвърлените певачки.

Коментирай

Да

преди 6 години

Това наистина е апартамента на Добри , той по каза част от интериора в еднин отмалките случаи които е открехвал вратата на личния живот за другите. Факт е че Галена и Добри не само работят заедно а и са приятели , защо не и фотосесията да направена в дома му.

Коментирай

Да

преди 6 години

Това наистина е апартамента на Добри , той показа част от интериора в едни от малките случаи които е открехвал вратата на личния си живот за другите в едно интервю.Факт е че Галена и Добри не само работят заедно а и са приятели , защо не и фотосесията да направена в дома му.

Коментирай

преди 6 години

Тия дни с "големи" "скандали" ни занимавате идиоти такива! Не съм фен на Галена, въобще не я харесвам, но вие тотално изпростяхте вече.Какво ме интересува с какво се облича и къде живее? Да си носи жената, каквото си иска и да се снима където си иска! Аааа стига вече...

Коментирай

преди 6 години

Като не искаш да те занимават, какъв кур дириш в този сайт ?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.