„Отвличането” на Антония Петрова - все по-съмнително! Вижте защо!

4211
25 Юли 2011, 14:18


Редакторска плесница

 

 

Всяко чудо за три дни, всяко отвличане – за два! Само толкова й бяха нужни на Антония Петрова, за да се отърси от „ужаса” на своето похищение. А дали изобщо е била отвличана, или всичко бе част от ексцентричния пиар на звездите? Съмнения за инсценировка се появиха не само в медиите, но и по интернет форумите.

 

 

Според запознати на Мис България 2009 й дотегнало да бъде Мис Крокодил и решила, че прозвището „Отвлечената миска” би й донесло повече изгода. Похищението на Антония Петрова несъмнено привлече медийното внимание върху иначе залязващата слава на Тони.

 

 

Улика Номер 1 - Полицията

 

 

Съмненията за инсценирано отвличане бяха предизвикани първо от факта, че полицията бързо освободи нейния похитител - Александър Бередин. От МВР съобщиха, че нямат достатъчно доказателства за постоянно задържане, а освен това, версиите на двамата значително се разминавали. Нещо повече – „жертвата” Антония Петрова си противоречала в показанията, които накрая станали доста съмнителни.

 

 

А щом от полицията се съмняват, ние ли да й повярваме?!

 

 

Улика Номер 2 – Свидетелите

 

 

Свидетели, присъствали в заведението, откъдето уж била похитена Антония, останаха много учудени, разбирайки за отвличането. Пред медиите гости на ресторанта разказаха как миската цяла вечер се забавлявала заедно с Румънеца и още няколко души, след което сама станала и си тръгнала. „Не виждахме нито някой да я дърпа, нито да я насилва, излезе сама от заведението, а компанията й купонясва още час без притеснения”, разказват очевидци.

 

 

Бившият й годеник Бередин също и досега твърди, че Петрова си е тръгнала доброволно.

 

 

Улика Номер 3 - Жертвата

 

 

Жертвата Антония Петрова, която твърдеше, че са й нанесени психически и физически травми, дни след инцидента бе забелязана да купонясва край морето (на малките снимки горе вляво). Фотографи на bliasak.bg забелязаха Мис България да се забавлява в курортна дискотека заедно с приятелка. Петрова, която обясняваше, че се страхува за живота си, не давала признаци на стресирана жена. Поздравления за смелостта и преодоления страх, вероятно Тони не се притеснява вече от душманина си!

 

 

Вие как мислите – инсценировка ли бе отвличането на Антония Петрова и имате ли улики срещу нея?

 

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
aleks
преди 6 години
0
ауу страх ме е ,не и показвайте снимки на тази жена,и Моля ви спрете да ни занимавате с нея,като гледам тези дни майка й и баща й доста са овесили носове...но незнам от какво дали от безпаричие или от любимата им дъщеря ,която им погубва старините с нейните глупости...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
v
преди 6 години
0
emi shtom e bila s rumuneca dosega da bqha napravili interviu ..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
dimcho
преди 6 години
0
Мисля, че цялата история е просто разправия между примати. Идвамата са много зле....руско говедо и пернишка овца.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени