Отвориха завещанието на Уитни Хюстън

3745
08 Март 2012, 14:40


Последната воля на певицата Уитни Хюстън беше прочетена от адвоката й тези дни. Певицата, която загина трагично на 11 февруари тази година е подготвила завещанието си още през 1993 година.

 

 

Докато полицията проверява и версията за убийство по настояване на близките на Хюстън, щатски съдия оповести официално последната й воля. Според завещанието цялото състояние на певицата е оставено на дъщеря й Боби Кристина.

 

 

Въпреки че документът е подготвен още докато Уитни е омъжена за бившия си съпруг Боби Браун, той не получава нищо. Част от наследството си дъщерята на певицата ще получи, веднага щом навърши 18 години.

 

 

За да подсигури бъдещето на Боби Кристина Уитни създава и попечителски фонд на нейно име. Парите от него ще бъдат достъпни за тийнейджърката едва след като навърши 21 години.

 

 

Според клаузите в завещанието попечители на състоянието, а и на самата Кристина ще бъдат майката на Уитни Сиси Хюстън, или братът на певицата и снаха й. Бившият й съпруг Боби Браун не само, че остана с празни ръце, но дори няма право да управлява средствата на дъщеря им.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени