Падението на Жана Бергендорф достигна нови висоти! Нави се да пее със самозванци в Горна Оряховица, за да избута празниците (Всичко за резила)

https://hotarena.net/laifstail/padenieto-na-jana-bergendorf-dostigna-novi-visoti-navi-se-da-pee-sas-samozvanci-v-gorna-oriahovica-za-da-izbuta-praznicite HotArena.net
Падението на Жана Бергендорф достигна нови висоти! Нави се да пее със самозванци в Горна Оряховица, за да избута празниците (Всичко за резила)
Жана Бергендорф сякаш погреба кариерата си с участието си във ВИП Брадър, узна HotArena.


Aрестите някак по-лесно се преглътнаха, но престоят на певицата в Къщата и всичките признания, направени там, я върнаха много години назад. Тя тъкмо бе започнала да се развива ксто самостоятелен изпълнител под крилото на Саня Армутлиева, а сега е в ролята на треторазрядна звезда, нежелана от никого.


Докато колегите на Жана Бергендорф се скъсаха от участия покрай празниците, било то на площади, частни събития или в заведение, тя получи само едно-единствено. От кумова срама и заради финансови затруднения, изпълнителката на \"самурай\" склонила да се качи на импровизирана сцена в Горна Оряховица.


Събитието било организира от местно читалище. По тази причина, освен Жана, глас извили и куп самодейни таланти, ксред които тя не успяла да блесне. Това я накарало да изкара участието си с видимо недоволоство и нежелание. Накрая всепак раздала автографи и се снимала с малобройните си фенове, след което побързала да изчезне.


Бергендорф се надявала никой да не разбере да преживения резил, който е ясен показател, че с кариерата й е свършено. Събитието дори не било в центъра на малкия град, а в краен квартал, близо до ЖП гарата и с предимно ромско население.


Певицата отседнала в местния тризвезден хотел \"Горна Оряховица\", където цената на нощувката е 50 лева. За рецитала си пък се бе дегизирала като за разходка в парка с бялата си пухена шапка, с която скри ужасната прическа, пише \"Галерия\".


Само преди година-две Жана Бергендорф бе част от мащабно музикално турне и пееше пред хиляди зрители из цялата страна. А сега е принудена да приема всяка покана, за да закърпи поне празниците. Ако има по-голямо и рязко падение от това, здраве му кажи!

5 Коментара

xaxaaaaaaaa

преди 7 години

Колко сте смешни в желанието си да омаскарите някого,а не знаете с какво! И това ли и е падението,че пяла с безизвестни колеги нейни в Горна Оряховица.......... Падението на един човек е нещо съвсем по-различно,мога да визирам друга участничка в Брадъра,ама хайде всеки сам да го тълкува!

Коментирай

престанете с деленето

преди 7 години

Не виждам нищо лошо в това,че е отишла да пее в Горна Оряховица. Щом са я поканили и не е отказала,няма нищо лошо,дори напротив- явно тя не дели публиката на ''класи''- ''висша класа''-от столицата; ''нисша класа''-от провинцията.....За добрия певец и човек няма разлика в публиката...

Коментирай

Galin

преди 7 години

Haha neka i na taq ovca.. skoro i po selata she sprut da q kanqt phahaha

Коментирай

@

преди 7 години

Утайка

Коментирай

Diana

преди 7 години

da ana pee njama kato neja v BG

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.