Пайнер без церемония за връчването на наградите! Замесиха в интрига Андреа и Камелия+ още РАЗКРИТИЯ!

https://hotarena.net/pod-pricel/painer-bez-ceremoniia-za-vrachvaneto-na-nagradite-zamesiha-v-intriga-andrea-i-kameliia-oshte-razkritiia HotArena.net
Пайнер без церемония за връчването на наградите! Замесиха в интрига Андреа и Камелия+ още РАЗКРИТИЯ!
Читателски сигнал

Всяка година около церемонията за връчване на годишните награди на „Планета“ се завъртат хиляди интриги, слухове и клюки. И през 2017-а няма изключение от това правило. Наш читател разсъждава върху коментарите във форумите и споделя доста интересни свои наблюдения около едно от най-обсъжданите събития в чалга бранша. Ето какво ни пише той:

\"Какво мислите? Каква е според вас причината да няма награди в най-голямата музикална компания у нас?! Дали не е заради група изпълнители? Дали вече компанията не е това, което беше? Напускането на Оцко, Андреа и Камелия ли е причината, или интервюто на Галена? А има и други предположения, които да обсъдим.

Според коментарите във форуми, една от причините така грандоманските награди да се превърнат в анкета, е че всичко се представя по различен начин. Да започнем с публиката. Винаги се преувеличава броят и. Винаги. Преувеличава се с аплодисментите при монтажа. Подсилват се, а на моменти се слагат изкуствени. Поп фолк жанра става много еднакъв с останалите водещи музикални жанрове. Почти не може да се различи вече нищо. Всеки държи на комерсиалното. Няма лошо, но изпълнителите загубиха идентичността си. И какво се получава?! От години почти няма песен, за която да се сетим. Всичко е така наречените \"моментни хитове\". За два - три месеца и се забравя.

Може би пък причината се крие в Оцко, Андреа, Камелия или Галена?! Тук вече, върлите фенове на фолка се обединяват с общо мнение. Да започнем с Оцко. Оцко + Пайнер беше много печеливша комбинация. Хората се радваха. Изпълнителите също. Имаше изпълнители с дългогодишна кариера, но се откроиха като име и се наложиха в клубовете именно заради Оцко. Като цяло, времето ще покаже дали Hit Mix Music и Payner могат да бъдат конкуренция.. Да се върнем на темата. Може би причината е липсата на Андреа? Твърде вероятно. Андреа беше единствената, която правеше шоу. Да бе хора, шоу, в пълният смисъл на думата. Имаше хореография, сценично облекло, на каквото други се осмелиха да залагат след нея.

Камелия пък беше единствената, която се възмущаваше на наградите и се чудеше на какъв принцип се дават. Тя смело коментираше темата и засягаше проблемите на жанра. Уви, никой не я чу. Но за добро или лошо се оказа права. Многомилионно гледани песни, а никой не танцува на тях. Разказваше за цялата грешка на бизнеса. За изчезването на концертите и турнетата и старта на клубните участия. Няма лошо, но според нея това ще даде един сериозен рестарт на жанра.

Галена също е един от най-харесваните изпълнители и много хора няма да отидат вече на тази церемония заради нея. Да, тя наскоро хвърли бомбата.. Всъщност две бомби. За края на отношенията и с Преслава, както и за това че вече няма да иде на тези награди. Никога..

Когато се обединят феновете на композициите на Оцко, на шоуто на Андреа, на живите изпълнения на Камелия както и на дивата Галена.. Става маса. За съжаление тази маса липсва.

Какво мислите вие? Излизат статии през ден или два, все с нови и нови информации. Че певиците вече не се понасят, че наградите се плащат, че се обмисля напускането им от тази фирма и т.н.. Просто ми е любопитно мнението на вас, феновете на жанра, какво мислите? Защо тези пищни награди се сведоха само до анкета?\".

42 Коментара

Простотия

преди 7 години

Голяма простотия. Заради притенциите на някой хора Преслава няма да стане певица на годината за 8ми път. #top

Коментирай

Простотия

преди 7 години

Претенции *

Коментирай

Хаха

преди 7 години

Някой хора просто не могат да губят и затова провалят всичко Преслава си е на върха и винаги ще си стои там с награда или без. Хубаво е да поработи повече над продукция през 2017, за да припомни защо е НАЙ.

Коментирай

Яна

преди 7 години

Истината е, че на всички им дойде до гуша от Преслава. Обаче тя и феновете й не могат да губят. Години песните й биват изкуствено налагани за хитове, само защото пее "Преситууу". Спука се балонът "Преслава" , анкетата ясно показва, че вече не е любимката на феновете и заслепените от нея хорица вият на умряло във всички форуми, че Галена била виновна.

Коментирай

Награди

преди 7 години

Това е само първа част от анкетата На финала нещата ще се обърнат Преситууу пак ще е номер едно

Коментирай

Рая

преди 7 години

Не е на върха от много време. Не познавам човек, който като я види да не каже "Аман от тая". Вижте една Ивана, например, колко достойно понася това, че в момента не е сред топ имената. А беше на върха много повече време от Преслава. Колкото по-рано го осъзнае и тя, и феновете й, толкова по-добре. Никой не е вечен, нито незаменим.

Коментирай

Награди

преди 7 години

Срещу Преслава има много хейт. Хората завиждат и затова мразят. Има мн безмозъчни и завистливи същества, които тип знаят защо я мразят даже. Дори и да загуби тази година, следващите ше печели, защото е обичана и таланлива. Ако прави на половината на Усилята на Галена, няма да има равна. Дано се усети. Преслава е красива, млада, свободна, талантлива, с най голямата фенска маса. Много малко и трябва и ще ке завърне. Хейта на завистливите или прозноглавците няма да трае дълго Не всички за длъжни да харесват Пресрава, но защо ако не харесваш някой трябва за го мразиш? Скоро...

Коментирай

цветан

преди 7 години

Пайнер ги застигна ЧИПРОВСКАТА прокоба така, както "Нов фолк" и Маргарита Лозанова. :))))

Коментирай

ои

преди 7 години

Няма как песен да се наложи за хит, само защото пее ПРЕСИТУ. Налагат се като хитове от Митко Пайнера, защото според уговорката от договора им от нея и нейното налагане и уреждане на участията й, влиза най-голям процент в неговия джоб. Това е.

Коментирай

Sonq

преди 7 години

Харесвам Преслава , но тази година не е нейната спечели певица на годината и трябваше да затвърди позицията вместо това пусна посредствени песни с още по посредствени клипове не става така неглижира феновете си по този начин . Галена извади страшни парчета и двата и дуета бяха много успешни и Мамаураган това са хитове и клипове на ниво ! Радвам се че в сайта на наградите на Пайнер се вижда кой колко е харесван много точно ! Емануели и Десислава също имаха много успешна година и пуснаха по хубави проекти от Преслава ! Тя има въЗможност да направи нещо интересно но не го прави за това е време да си ходи

Коментирай

Sonq

преди 7 години

Искам да каже също че Галин заслужава да бъде певец на годината а не силно лансирания Фики който таЗи година много се изложи и не успя да наложи нито един истински хит , дано тати Стораро не му уреди отново измислена награда , и гАлин вземе статуетката защото я заслужава повече от всеки друг !

Коментирай

Петя

преди 7 години

Галена направо ги СМАЗА! При това БЕЗ агитация, а Преслава агитира по няколко пъти в страницата си и си пролича коя е обсебена от наградите. Галена води във всяка категория с 2 песни при това, освен за дует. По-ясно от това едва ли могат да направят. Сега всички разбраха защо Галена не присъства на миналите награди, когато на 100% също е водила, като се има предвид, че тогава пък никаква конкуренция нямаше. Хората не са слепи и Пайнера и Преславка не могат да ги лъжат повече!

Коментирай

Галенените-най-заблудените и глупави фенове

преди 7 години

Някой може ли да ми обясни с какво по-точно Галена заслужава "Певица на 2016" с един мега хит и друг , който вече се забравя?С какво повече заслужава от Деси Слава или пък Анелия?Деси Слава е активна цяла година , а новата песен на Анелия създаде много повече еуфория от "МамаУраган".Явно новата Преслава е Галена.Феновете й гласуват сляпо- отворете инстаграма на Галена и погледнете снимките , на които е тагната и как са гласували пуберите. Единствено заслужава някаква награда за "Пей,сърце" , но определено не и "Видеоклип" с гадните цигани.Ако ходите по дискотеки много добре ще знаете по колко пъти се върти "Дай ми още",абсолютно най-големия хит през зимата!Тази и на Деси "И на всички като тебе" са много по-хитови и слушани от "МамаУраган",която на всичкото и отгоре е изплагиаствана.Определено попфолка замира , след като се толерират песни за цигани и такива с крадени припеви!И само не ми пробутвайте фючъринговете , които е правила тази година.Като са толкова велики да и дадат награда за фючъринг и да се спре с тази простотия!Не мога да повярвам че го казвам но феновете на Галена дори са по-болни и от тези на Преслава.Това е най-слабата година на Галена от години с 3 песни , от които само 1 мегахит и ще я бутате за певица и идол пфф

Коментирай

Галенените-най-заблудените и глупави фенове

преди 7 години

за фючъринг и да се спре с тази простотия!Не мога да повярвам че го казвам но феновете на Галена дори са по-болни и от тези на Преслава.Това е най-слабата година на Галена от години с 3 песни , от които само 1 мегахит и ще я бутате за певица и идол пфф

Коментирай

Preslava nomer 1

преди 7 години

Преслава и Азис имат на високите хонорари, следователно те са номер едно харесва ли ви или не. Кога Галена ще взима 10 000? Пресрава винаги и имала повече участия и винаги е взимала повече пари, все пак няма спонсори.

Коментирай

123

преди 7 години

Нормално е Галена да води.Все пак цяла година реве за тая награда,бременна е,хората й съчувстват.Отрови атмосферата в Пайнер,накара колежките си да се плюят публично,а всъщност не искала награди.Да й благодарим,че уби церемонията,че няма да има концерт,дано е щастлива от това.Да вземе всички награди,даже и за Певец на годината.

Коментирай

Така е

преди 7 години

Галена, заради нейната комплексарска завист накара всички да мразят и да ке настроят срещу Пресрава. Неща рано или късно ще се върнат по старо ме и Преслава ще си дойде на мястото.

Коментирай

ПЕЧЕЛЕТЕ ДО 200 $ НА ВСЕКИ ЧАС и НАД 3 000 $ ВСЯКА НЕДЕЛЯ !!!

преди 7 години

ПЕЧЕЛЕТЕ ДО 200 $ НА ВСЕКИ ЧАС и НАД 3 000 $ ВСЯКА НЕДЕЛЯ !!! АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО , ЗА ПОДРОБНОСТИ ВИЖ ===> easymoneybg_ovo_bg (ЗАМЕНЕТЕ ДОЛНАТА ЧЕРТА С ТОЧКА . )

Коментирай

joji

преди 7 години

Галена минава като валяк през Наркоманката хахахха Кеф!

Коментирай

DJIDJIBIDJI

преди 7 години

ГАЛЕНА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ БОКЛУК В ПОПФОЛК ЖАНРА, НЯМА ГЛАС, ПЕЕ ФАЛШИВО ,А ПРОГРЕСИРА САМО С ПОРНОКЛИПА..ТАЗИ ГОДИНА ГАЛЕНА ОКРАДЕ ВЕСИ БОНЕВА ГАЛЕНА КРАДЕ ПОСТОЯННО ПЕСНИ И КЛИПОВЕ ЗАЩОТО Е НЕКАДЪРНА САМА ДА ИЗМИСЛИ НЕЩО ОРИГИНАЛНО..ГАЛЕНА НЯМА ГЛАС..ТЯ ПЕЕ ПО=- ЛОШО И ОТ МАГАРЕ... А КАМЕЛИЯ КОЯ БЕШЕ- ПРЕДИ 15Г ИМАШЕ ХИТОВЕ, А СЕГА Е КРЪГЛА НУЛА, НЯМА ПЕСНИ А САМО СИ ПОКАЗВА ДЪРТАТА ПРОВИСНАЛА П..КА ПО САЙТОВЕТЕ

Коментирай

kris

преди 7 години

Заради простачката Галена няма да има церемония понеже се прави на много велика, чупки и стойки и от фирмата са решили като ще се разцепват и няма да ходят няма да им дават награди. ЕВАЛА на Митко Пайнера за решението заради такива фасони другата година нищо няма да има. Коя е пък тази Галена, че седнала да върви срещу системата тя знае ли как системата ударно ще я изхвърли като мръсно коте. Тогава да я видим как ще отиде в трета глуха.

Коментирай

Kostadin

преди 7 години

Znachi ima neshto né redno v taq anketa kato glasuvam za Anelia i Kato natisna butona za glasuvane mi dava ché sam glasuval za Galena a tova niama kak dà stane sled Kato sam glasuval za Anelia tova e niakakva izmama zatova Galena vidi ubeditelno Niama kak az da glasuvam za drug a v sashtoto vreme da mi pokazva che sam glasuval za Galena tova si è chista izmama taka li iska da specheli i ne sam purvia koito ima sashtia problem triabva da sé kaje istinata a ne da sé laje horata che vidish li ti vsicki sa sé vturnali dà glasuvat za Galena Samo là mi tova si è izmama

Коментирай

do kostadin

преди 7 години

да така е аз като гласувах за преслава за идол а за анелия за певица на годината неми се отчете гласа а ми даде че съм гласувала за галена- мърлата...пайнер правят всичко възможно галена да вземе незаслужено статуетките тази година , а може и галио вафлата да е платил за измамите на галена..галена си плаша гледанията в ютуб, сега плаща и за награди- алчна кучка е галена реално певица на 2016 трябва да е анелия а музикален идол - преслава

Коментирай

Yanko0o

преди 7 години

Хаха и последните ЛЪЖЛИВИ напъни не Пресовите малоумници няма да спрат мачкането на Галена хаххаха Умрете от яд и злоба, мърши! Тапицирания скелет Коврослава си заминава , чао не ни беше приятно! Хахахха

Коментирай

Геро

преди 7 години

ПРЕСА БИВШАТА ДЕБЕЛАНА МОЖЕ СПОКОЙНО ДА СИ ПРЕРЕЖЕ ВЕНИТЕ ОТ ЯД ЗАЩОТО Е ОЧЕВИДНО, ЧЕ НАГРАДА НЯМА ДА ВЗЕМЕ ХАХАААА

Коментирай

walqk

преди 7 години

галена била мачкала..ха ха ха с какво мачка тая въшла,,с порноклиповете или с крадените си песни или с магарешкия си рев и граченето..коя е галена- генно модифициран продукт на попфолка, жалка некадърница дето смуче парите на галио вафлата и си купува гледанията в ютуб..ояде с е въшката- пролича и на челото

Коментирай

Kostadin

преди 7 години

Nikoi ne laje tovae samata istina vi e ste fenove na Galena normalno da a zashtitavate ad ne sam den na presa ta da go pisha kak taka Emanuela vodeshe izvednash Galena ne samo che a nastigna ami i Mina sled Kato Emanuela q vodeshe ubeditelno ami mnogo qsno sas proxy sarvar koito ti dava vazmojnost da glasuvash poveche ot edin pat i ne mi se pravete na udareni

Коментирай

Reni

преди 7 години

Az sashto imah sashtia problem az glasuvah za Emilia i Cvetelina qneva i kato natisnah butona za glasuvane mi davashe che sam glasuvala za Galena qvno sa namerili noakakva shema za falshivi glasove jalko kakvo iska da postigne taka s tezi falshivi glasove minalata godina reveshe za nagradi i sega pravi vsichko po silite si za da gi vzeme jalka rabota

Коментирай

Преситууу

преди 7 години

И аз имах същия проблем, но във вторият етап на гласуване ще е друго. Тогава ще се избира само 1 изпълнител, песен. И тогава Преситууу ще "скочи" и ще стане номер едно в анкетата, както и трябва да е. #ВанаУраганДаСеУспокои

Коментирай

Repost Reni

преди 7 години

Gаlеnа mаnіроlіrа vоtа аz glаѕuvаh zа Сvеtеlіnа Qnеvа а kаtо nаtіѕnа bоtоnа mі dаvа сhе ѕаm glаѕuvаlа zа Gаlеnа kаk ѕtаvа tаq rаbоtа mnоgо qѕnо сhе ѕhtе ѕресhеlі ѕlеd kаtо nеіnіtе fеnоvе mаnіроlіrаt vоtа ѕ fаlѕhіvі сhrеz рrоху ѕаrvаr kоіtо tі роzvоlіаvа dа glаѕuvаѕh kоlkоtо ѕі роіѕkаѕh bеz dа tі zаѕісhаt ір аdrеѕа tаkа nе сhеѕtnо а і kаk tаkа іzvеdnај vоdі ѕlеd kаtо Еmаnuеlа vоdеѕhе ubеdіtеlnо іzvеdnај nе ѕаmо сhе q nаѕtіgnа аmі і zаdmіnа mnоgо hоrа ѕе орlаkаhа сhе vоtа іm ѕе рrоmеnіа оbаrnеtе vnіmаnіе zаtоvа оt рауnеr trіаt kоmеntаrіtе kоgtо gі ріtаmе zаѕhtо ѕе роluсhаvа tаkа tоvа е dоlnа mаnіроlасіа сhе Gаlеnа vоdі сhеѕtnо vаv аnkеtаtа ѕаѕ fаlѕhіv vоt

Коментирай

Валя

преди 7 години

Защото тези награди се превърнаха в избиване на комплекси (вечно 2ра) и заради тези циркаджийски изпълнения, заради които някои хора се помислиха за много велики..Точно заради това няма да има награди! Заради същата особа С големите претенции няма вече и турнета, сега наградите отпаднаха, другата година няма да има и концерт, защото госпожица "вечно недоуценана" пак може да направи някой цирк..И после питайте защо! Еми, защото подкрепяте тази циркаджийка, която съсипва всичко, заради болните си амбиции! Аман от самочувствие без покритие! Аман! (Не съм фенка на Преслава..Фенка на Анелия Съм!)

Коментирай

Преслава

преди 7 години

Преслава е най добрата. Единствената която може да се доближи до нея и гласа и е е ДесиСлава. Безмозъчните фенове на ваната могат да го ЛАПНАТ както любимката им и да млъкнат АХАХАХАХХАХА

Коментирай

Много точен коментар на едно момиче от снима на Преслава в инстаграм

преди 7 години

"Трябва да има отделни награди за някой бременни певици - Най-голям избит комплекс на годината - (вечно 2ра). Заради хора като тях се създаде голям хейт, който понася Преслава. Евала на @preslava__ държи ке да положение. -IP "

Коментирай

Стоян

преди 7 години

Галена е номер 1. Влезте в списъка за гласуване и се пукнете от яд, че Преса е редом с Татяна, Крисия Д., Мария ..и други треторазрядни певачки! ХАХАХАХАА

Коментирай

krimiii

преди 7 години

PRAVILNO! GALENA PRAVI NAI-QKITE PESNI! PRESA NQMA HIT OT 3-4 GODINI!

Коментирай

Ew

преди 7 години

Галена е сопол.

Коментирай

Ew

преди 7 години

Галена е сопол. Преслава като пръдне и а надминава. Преслава си бърка в носа и излиза Галена.

Коментирай

Галенка

преди 7 години

Галена прави най яките свирки във ваната. Галена духа. Преслава пее.

Коментирай

Галенка

преди 7 години

Колко са смешни тези паразити(фенове на ваната). Пукат те от яд и завист се Преситууу е номер едно. А Преситууу си го мести от единия крачул в другия.

Коментирай

Валери

преди 7 години

Абе ясно си е че Галена ще обере наградите. Мърлявите фенчета на Преса, колкото и да си чешат езиците тук в Хотарена ..важно е какво пише в класацията на Планета, ..а там пише, че Галена е дооста пред Преса дебелата. Така, че мили фенчета на Преса пийте една студена вода от ваната на Галето ХАХАХАХАХ

Коментирай

Прегледай се

преди 7 години

Преса дебелата? Преслава е по слаба от Галена и то преди Галена да забременее?

Коментирай

DJIDJIBIDJI

преди 7 години

ПРЕСЛАВА ОТ 5 ДНИ Е НА ПОЧИВКА НА БАНСКО..ПРЕСЛАВА НИКОГА НЯМА ДА СЕ ЗАНИМАВА С ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ГЛАСОВЕ, НИКОГА НЯМА ДА ПЛАЩА ЗА ДА СЕ ГЛАСУВА ЗА НЕЯ..ПРЕСЛАВА НИКОГА НЕ СИ Е КУПУВАЛА ГЛЕДАНИЯ В ЮТУБ НИТО ПЪК ГЛАСОВЕ НА ФЕНОВЕ ТАЗИ КОЯТО КУПУВА ГЛЕДАНИЯ В ЮТУБ Е ГАЛЕНА, ТЯ СИ Е КУПИЛА И ФЕНОВЕ ДА ГЛАСУВАТ ЗА НЕЯ -ИМЕННО ЗА ТОВА КОГАТО ГЛАСУВАТЕ ЗА ВАШАТА ЛЮБИМА ПОПФОЛК ПЕВИЦА ВИ ИЗЛЗИА ЧЕ СТЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА ЖАЛЕНА МРЪСНАТА ИЗМАМА Е ОТ ГАЛЕНА ..НЕ И СТИГНА РЕЗИЛА МИНАЛАТА ГОДИНА АМИ ПРОДЪЛЖАВА С ЦИРКОВЕТЕ И МАНИПУЛАЦИИТЕ И СЕГА СЛЕД ЦИРКА ОТ МИНАЛОГОДИШНИТЕ НАГРАДИ ИНТРИГАНТКАТА ГАЛЕНА СЕ ОПИТА ДА СКАРА ПРЕСЛАВА С ВСИЧКИТЕ И КОЛЕЖКИ , НАДЪХА НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА ДА ПЛЮЕ НОНСТОП СРЕЩУ ПРЕСЛАВА В ПАПАРАЦИ И КАКВО ПОСТИГНА - НИЩО.......НАПРОТИВ ХОРАТА ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЗАОБИЧАХА ПРЕСЛАВА И Я ОПРЕДЕЛИХА ЗА НАЙ-ДОСТОЙНАТА ПЕВИЦА НА ГОДИНАТА И ДЕСЕТИЛЕТИЕТО - ТОВА Е ИСТИНАТА

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.