Пайнер върви към ФАЛИТ! След резила на концерта в Русе, Митко Димитров забрани да се снима и в София (СРАМЪТ е голям)

https://hotarena.net/pod-pricel/painer-varvi-kam-falit-sled-rezila-na-koncerta-v-ruse-mitko-dimitrov-zabrani-da-se-snima-i-v-sofiia HotArena.net
Пайнер върви към ФАЛИТ! След резила на концерта в Русе, Митко Димитров забрани да се снима и в София (СРАМЪТ е голям)

Редакторска плесница

 

Бавно, но безславно фирма Пайнер върви към своя фалит!

 

След грандиозния резил на концерта на Планета в Русе, се оказва, че на изпълнителите ще им стане навик да пеят в празна зала, видя HotArena.

Припомняме, че почти никой не уважи концерта на Пайнер в дунавския град на 7 ноември. Зала Арена Русе си остана почти празна, за което свидетелстват няколко снимки, направени от фен.

 

Официални фотоси и видеа от изявата няма, няма и да има! Да не е луд Митко Пайнера да се посрами, като покаже как певиците му са

 

пяли за тоя, дето духа!

 

Огромната зала в Русе, която разполага с 5000 стоящи места, бе заета едва от стотина души.

 

Същата се очертава да бъде картинката и на годишния концерт в „Арена Армеец“ София на 1 декември. Митко Димитров е наясно с излагацията, която му предстои и неслучайно този път е забранил официалните снимки в залата.

 

Макар че всяка година телевизия Планета излъчва на живо концерта, този път нито една камера няма да заснеме изявата.

 

Вина

 

за трагичното положение има самият Митко Димитров, който зорлем прокуди някои от най-добрите си изпълнители. Обидени от фирмата, си тръгнаха имена като Камелия, Крум, Даяна, Траяна и др.,  а на прага са Мария, Емилия и Джена. Всички те са на мнение, че шефът им толерира дадени певици повече, за сметка на други.

 

Другото лице, което дърпа Пайнер към пропастта, това е фолк дивата Галена. Нейни колежки са категорични, че тя движи конците във фирмата и върти интригите. Именно за сметка на нея, останалите са недооценени.

 

И накрая, не на последно място, вина за краха на ерата Пайнер има и залезът на жанра. От няколко години насам чалгата заема все по-незначително място сред музикалните стилове и макар изпълнителите да отричаха, по всичко личи, че поп-фолкът си отива.

 

Стела Йорданова


\"\"

9 Коментара

о

преди 8 години

Заради Галена другите оставали "неизявени"... Защото не могат да се съревновават с нея и не са й никаква конкуренция? :D На неуспешните успешните винаги им пречат. Само смешка до смешка ви е цялата "статия". Фолкът движи целия музикален бизнес в България, че и половината телевизия. Не просто че няма как да стане това, което пишете, защото просто той непрекъснато се модернизира, адаптира и променя, но и издържа финансово всички популярни и успешни заведения в Б-я. Добре че са те, че да дават работа на половината телевизионни предавания в ефира, които ги канят непрекъснато и на техен гръб си правят рейтинг и живеят; добре, че са те, та да пеят в дискотеките ни и собствениците да се състезават кой ще направи по-хубава такава, защото служат и за сценични изяви. Ако не бяха те, заведенията нито щяха да са толкова посещавани, нито толкова бармани и сервитьори да имат работа. И накрая - не, този жанр няма как да умре, защото просто в България друг няма. Това е единствеата музика. Останалите са някакви умиращи в агония жанрчета, които изкарват по 5 песни на година взети заедно, от които за само 1 се чува от аудиторията. А въпросните ви снимки.. Всеки може да направи снимки преди началото на концерта, на хората, които са дошли по-рано, за да заемат хубави места и да не се блъскат, да направи снимки от репетиция или от каквото и да било.

Коментирай

о

преди 8 години

... някакви умиращи в агония жанрчета, които изкарват по 5 песни на година взети заедно, от които за само 1 се чува от аудиторията. А въпросните ви снимки.. Всеки може да направи снимки преди началото на концерта, на хората, които са дошли по-рано, за да заемат хубави места и да не се блъскат, да направи снимки от репетиция или от каквото и да било. И каквито сте лъжци и все се опитвате да манипулирате и сте толкова продажни, най-вероятно пак се опитвате да извъртите фактите и лъжете.

Коментирай

ш

преди 8 години

То затова защото фолкът бил мъртъв, клиповете на известни певици въртят по няколкок стотин хиляди гледания още през първите дни, в които излизат в интернет и рядко има песен с по-малко от милион гледания. :D :D :D :D И затова нали вървежните клубове пускат само това, защото НИИИИИКОЙ не харесва и не слуша. Почти всички българи слушат, макар много да са намерили във фолка лесен и евтин начин да изпъкнат с интелект и си мислят, че изглеждат автоматично много интелектуални и умни, ако отрекат нещо, като например някакъв стил музика. Че някои са много вулгарни - такива са, ама пак се слушат. То и няма какво друго да се слуша! А и нивото на фолка вече е толкова високо, че отдавна надхвърли дори възможностите и нивото на българския пазар. Хората просто нямат възможност да компенсират финансово певиците за нивото, което им предоставят последните.

Коментирай

Кат

преди 8 години

Големи сте лъжци. Дори няма певица на сцената. А и в днешно време кой ходи по стадиони и концерти? Това е за по социално слабите и за децата, които не могат да отидат да се веселят с любимите си певици по заведенията, защото нямат достатъчно пари за излизане или просто нямат 18. Иначе по принцип хората си ходят да си купонясват на песните им в клубовете, където могат и да танцуват и да пият. Така че дори реално да беше така и да нямаше много хора, това пак не значи, че вече не се било слушало. Търсите под вола теле, ама няма.

Коментирай

В допълнение...

преди 8 години

Да, а да не говорим и колко медии и сайтове и списания за клюки като този, се издържат на гърба пак на тези певици.

Коментирай

флатко

преди 8 години

Пяли са за тоя дето духа и са духали за тоя дето ... плаща :)

Коментирай

DimoS

преди 8 години

Хората не ходят по дискотеки за да гледат певиците, те ходят за да пият и да се забавляват. По-скоро певиците ходят по заведения, защото там има хора;) Фактът, че не могат да напълнят една зала означава, че няма добавена стойност техния концерт. Т.е. техния концерт няма стойност -- освен ако не си нацепил 3 водки преди това. Какъв е извода? Чалга културата си отива :) УРА!

Коментирай

Учуден

преди 8 години

Митьо, дърта лисицо, я бързо признай колко плати на екзалтираните си тролове да коментират под тая статия "колко били велики фолк певиците" и "какво високо ниво предоставяли на феновете си" :D:D:D:D #Скрий се бе!

Коментирай

ФБР

преди 6 години

Пайнер вече заминава. Това не е никаква музика,а истинска проституция. Митю Пайнера накрая ще си остане без певиците. Аз казах !!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.