Пайнера очарован от разюзданата Гери-Никол, иска я във фирмата си

https://hotarena.net/laifstail/painera-ocharovan-ot-raziuzdanata-geri-nikol-iska-ia-vav-firmata-si HotArena.net
Пайнера очарован от разюзданата Гери-Никол, иска я във фирмата си
Още в началото на своята кариера Гери- Никол заяви, че иска да се превърне в новата хип-хоп принцеса на България, но сега взе, че пропя чалга, видя HotArena.

Малката провокаторка от Варна отбеляза първото си участие във фолк клуб и друса кючеци до ранни зори, заедно с изпълнителя на „Пайнер” Галин.Тя отново заложи на оскъдното облекло и разюзданото поведение на сцената, с което си спечели много аплодисменти и подсвирквания от подпийналите батковци в дискотеката, пише \"Уикенд\".

Тъй като все още не е навършила пълнолетие и няма право да посещава нощни барове без придружител, певицата бе в компанията на майка си Ирена, която се изявява като неин мениджър и стилист.

„Всички дрехи и сценични костюми ми ги избира тя. Много разбира от мода и винаги ме съветва”, споделя гласовитата варненка в телевизионно интервю.

Разтропаното поведение на певицата наистина й донесе успех, защото двете й песни, продуцирани от Криско, бързо оглавиха всички музикални класации, а графикът й с ангажименти вече е претъпкан. Освен това  варненката може да се похвали с много висок хонорар в сравнение с останалите й колеги от бранша. Оправната девойка взима по 5000 лева на участие и въпреки крехката си възраст и само две самостоятелни парчета,  успешно се конкурира с едни от най - хитовите чалга певици Преслава и Галена, които прибират по 6 бона.

Според запознати Митко Димитров – Пайнера, вече е хвърлил око на Гери-Никол и иска да я привлече в своята музикална компания, за да я прави чалга звезда. След успешното й участие с Галин, фолк продуцентът видял в малката певица огромен потенциал и имал грандиозни планове за бъдещото й развитие в лекия жанр. Гери –Никол обаче не искала и да чуе за кариера в „Пайнер”. 

2 Коментара

ъ

преди 8 години

"Пайнера, вече е хвърлил око на Гери-Никол и иска да я привлече в своята музикална компания, за да я прави чалга звезда" Ако иска да я привлече, то не е за да я прави звезда, каквато тя вече Е, но за да се възползва от нея и да лапа поне половината, че ако не и по-голямото парче от баницата. Но семейството на момичето има достатъчно пари за да я финансира, за да я спонсорира и я лансира добре, така че тя няма нужда от експлоататор като този, който повече ще й взима, отколкото ще й дава нещо. Браво на родителите й, че я подкрепят толкова в пътя по следването на мечтите й, но не разбирам как са одобрили пластични корекции като инжекции в устните например, на такава ранна възраст. При това на толкова красиво момиче, което определено няма нужда от никакви "подобрения" и всяко пипване може само да я загрози, защото вече си изглежда идеално. Браво на нея, че само с две песни и без продуцент, вече удари тавана и взима такива хонорари и въпреки крехката си възраст ръководи кариерата си умно и не си дава по-голямата част от парите на "продуцент", който всъщност никакъв продуцент не е, защото нищо не им продуцира, само прибира.

Коментирай

ъ

преди 8 години

си дава по-голямата част от парите на "продуцент", който всъщност никакъв продуцент не е, защото нищо не им продуцира, само прибира.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.