Пайнерка БЕЗДАРНО изкопира Николета! Открадна й идеята с мечето, но не й се получи

https://hotarena.net/laifstail/painerka-bezdarno-izkopira-nikoleta-otkradna-i-ideiata-s-mecheto-no-ne-i-se-poluchi HotArena.net
Пайнерка БЕЗДАРНО изкопира Николета! Открадна й идеята с мечето, но не й се получи

Фолк певица от Пайнер бездарно се опитва да копира Николета Лозанова, забеляза HotArena.

 

Теди Александрова явно следва принципа на повечето си колежки: „По-добре да открадна идея, отколкото да си я измисля сама“.

 

Видеото към песента й „Много ми е луд“ в по-голямата си част е изкопирано от „Секс за ден“ на Андреа, в който участва и Николета.

 

Именно там НиЛо се заиграва с голямо плюшено мече, а след това Теди Александрова ползва същата идея. Но в много по-вулгарен и пошъл вариант.

 

Блондинката буквално се гаври с мечока, опипва го между краката, клати го и му пуска езици.

 

В друг един момент от клипа пък Александрова опитва да имитира Андреа, като хваща микрофона наобратно.

 

„Да беше измислила нещо по-оригинално“, цъкат с език фолк фенове.

 

11 Коментара

Istina

преди 8 години

Ne haresvam tedi aleksandrova i povedenieto i poprincip, no uj kopiraneto ne e zashtoto ne moje da izmisli drugo, a e s cel osmivane na tupata Kurvoleta. Hotarena, vie tolkova li ste ogranicheni, che ne mojete da shvanete ideqta ili Nikoleta e tolkova zahlasnata da vi diktuva, kolko e velika tq i vseki iska da e kato neq, che zabravqte da pomislite s poslednite si dve mozuchni kletki? Ideqta ot kilometri lichi, che stava vupros za tupi merkantilni kurvi deto sa gotovi da se e*at s vseki za pari, dori bil i toi "debel" mecho. A i kato cqlo cqlata ideq na Nikoleta s toq mechok e super gnusna, koq maika shte pochne sama vkushti da se turkalq po legloto s igrachkite na deteto si. Smqtaite, kakuv primer ima Nikolcheto vkushti i kakva shte stane kato porastne. Tova vsushtnost e vupros s povishena trudnost- az zalagam, che malkata, kolkoto i gadno za dvuchi, shte e kopie na maika si, a tova e dolna i prodajna merkantilna k*rva. Gorkoto dete. Dano da ne si igrae s toq mechok vkushti, deto maika mu e mursuvala po klipovete s nego :D

Коментирай

Istina- produljenie

преди 8 години

deto maika mu e mursuvala po klipovete s nego :D

Коментирай

pppp

преди 8 години

Грозевa тя Николетa е открилa Aмерикa и топлaтa водa!Ти незнaеше ли!Aйде утре дa нaпишеш стaтия зa товa.И още нещо.Зaщо ми триете коментaрите?Не използвaм нецензурни думи или обиди,просто се възхищaвaм нa " професионaлизмa и безпристрaстното отношение"нa великaтa Грозевa.

Коментирай

jenn

преди 8 години

Точно същото влязох да напиша!!!! Нито песента ми харесва, нито въпросната Теди, но е факт, че сцените с мечката са ирония. Николета, казах ти да си подбереш по-добър екип. Поръчала си статията, поръчала, ама тази, която си платила да я напише и публикува, ако те уважаваше поне малко, щеше да ти каже, че не си разбрала идеята/намека и можеше да избегнеш тази излагация, освен ако и нейния умствен багаж не е колкото твоя...

Коментирай

оффф, аман вече от неграмотници!

преди 8 години

Научи се да пишеш най-накрая. То пък бива ли човек да прави 986969657657959 милиона пъти все една и съща грешка отново и отново! Като "незнаеш" да напишеш някаква дума, просто не я използвай, ебахти.

Коментирай

е

преди 8 години

То се иска много "дарба", за да се сложи н мечок някъде и около него да се правиш на секс-стръвница, промотираща детската порнография и педофилия ли? "Голяма идея"! Няма що.. Една безмозъчна имитира друга, а народа стои, пляска, гледа и се радва, докато им върти рейтинг. Цирка е пълен. Не съм и няма да гледам въпросното гнусно видео на Андреа с Николета, нито ще въртя рейтинг на просташките, вулгарни изцепки, които те наричат "видеа", а са чисто и просто пропаганда да педофилията. И то от зрели жени вече, които явно не си дават сметка, че още от 10 години поне не стават вече да го играят Лолитки. А и не е нужно.

Коментирай

pppp

преди 8 години

A ти смени вече плочaтa.Нaмери си рaботa,тaкa хем ще зимaш и по някои лев.Много се съмнявaм някои дa ти плaщa зa денонощното киснене тук.Освен aко не си сaмaтa Грозевa!

Коментирай

оффф, аман вече от неграмотници!

преди 8 години

Хем неграмотно, хем си защитава простотията. Хубаво си си харесала коментара самичка, ама пак си оставаш проста.

Коментирай

pppp

преди 8 години

Кучето си лaе кервaнът си върви.Много си грaмотен,aмa от тaя върволицa от числa нищо не се рaзбирa,сложи някое интервaлче тук тaм.

Коментирай

---

преди 8 години

Ха! Миналата седмица купих огромен мечок за малкия ми племенник., а направих и сладко клипче как детенцето се радва на подаръка :) И сега разбирам,че и аз копирам някого :D Като цяло единствено на смях ме избива, когато видя някакви жени на възраст да се чекнат с плюшена играчка! :D Нищо привлекателно не виждам, сериозно :D :D

Коментирай

Егати

преди 8 години

Егати и глупустите! Айде стига ни пробутвате тоя боклук Свирколета. Всички все нея били копирали, бахти и глупустите. А тя, горката, дето вечно копира другите и крадеше чужди снимки - какво ще кажете а? Лайното си остава лайно, макар и тунинговано. За класа само може и да мечтае ....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.