Пайнер–менте мами фолк певици

1682
09 Юли 2016, 12:29Менте профил на Митко Пайнера мами фолк звездите в социалните мрежи. Мнителен потребител обаче го разкри и подаде сигнал до всички в нета, разбра HotArena.

Неизвестен „почитател” на Пайнера, решил да му направи профил в социалните мрежи и да извлече изгода от него. Той изисква от контактите си лични данни, подробности за сделки, както дори дава информация за това, кои звезди са в каталога на компанията и кои напускат.

Най-странното е, че големи звезди като Луна, Емилия, Джина Стоева, са се включили сред приятелите му. За щастие, никоя от тях не се е подлъгала да му даде и лична информация, която да касае бъдещето им в компанията.

Справка показва, че инженер Димитров няма профил в социалните мрежи, нито страница. И въобще няма интерес да си прави подобен. Менте Пайнера обаче пуска клипове и снимки на фолк певиците в своя профил и умело заблуждава наивниците, че е истинскиятт бизнесмен.

Някои от потребителите дори са били подлъгани за договори и участия с музикалната компания, нещо, което е абсолютно невъзможно. Бдителен фен на име Йордан Тихомиров обаче разкри измамата и бързо докладва за нея.

Искам да предупредя, че следният профил се представя за г-н Митко Димитров, изисква лична информация от абонатите си, договори за песни, подписи, телефони на изпълнители и т.н., и т.н..

Освен това публикува лъжлива и заблуждаваща информация за това кой напуска и кой влиза в компанията. Болните мозъци са за освидетелстване и бяла риза!!! Докладвайте фалшивия профил! „, написа той.

Не само Пайнера обаче е попадал под ударите на измамници. Галена, Преслава, Джена и куп други звезди също са били жертва на подобни номера.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бдителен фен
Преди 1 година
0
Въпросния бдителен фен не е фен а текстописец и работи в жанра :D Какъв фен, следите ли какво пишете...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени