Пак смени цвета! Мария се фука, че е блондинка! Феновете обаче са в потрес (Вижте защо в снимки)

https://hotarena.net/laifstail/pak-smeni-cveta-mariia-se-fuka-che-e-blondinka-fenovete-obache-sa-v-potres HotArena.net
Пак смени цвета! Мария се фука, че е блондинка! Феновете обаче са в потрес (Вижте защо в снимки)

Фолк певицата Мария се похвали, че отново е сменила цвета на косата си, видя HotArena.

 

Пайнерката пак мина към отбора на блондинките, но дали русото й отива, това е съвсем друг въпрос.

 

Мара се появи с новото русо на участие в столичен клуб вчера. Първоначално феновете я объркаха с колежката й Емилия, но дребният й ръст я издаде.

 

Вместо да ги зарадва обаче, Мария буквално ги потресе. „Този цвят на косата не й отива. Прилича на ретро фолк певица от времето на Луна“, коментират разочаровани почитатели.

 

Днес в интернет отзивите са още по-остри.

 

Колежки на певицата пък коментираха, че щом Мария си пребоядиса косата, това е знак, че пак е кръшнала на Хриси.

 

„Ако жена реши да избяга, първо косата й го издава! След цветовете, вече идва ред на мъжете и тя ги сменя“, се пее в едно популярно парче. Дали това е максимата на Мария, предстои да разберем.

 

Вижте още снимки по-долу.

10 Коментара

Х

преди 8 години

ЧЕСТАТА СМЯНА НА ЦВЕТА И ПРИЧЕСКАТА ИЗДАВА МНОГО СИЛНА НЕСТАБИЛНОСТ ВЪВ ВСЯКО ЕДНО ОТНОШЕНИЕ !!!

Коментирай

силвия

преди 8 години

Силиконовото джудже се чуди с какво да впечатли .С пеене не става,показа че не може да пее,с физика -също,с интелект -въобще ,явно само със свирки и евтини хвалби по адрес на дъртия и младия Гущер ще се оправя.Фамилията Гущерови и готви скорошно отстраняване и тя го усеща и се прави на индиански вожд с тези окраски.Вън боклукът от семейството.

Коментирай

any

преди 8 години

СилвЕ, ти да не си била прислужница на Марето, че да знаеш кой кого ще отстранява...само тениската да й имаш и 16 годишната кариера на Марчето ..................ХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХА

Коментирай

!?

преди 8 години

Да бе Да! Ти ако си бетон с един и същи вид 30 години не те прави по-стабилна, а по-елементарна, без въображение и по-скучна!

Коментирай

до аny

преди 8 години

Ани ,то е ясно ,че си от кохортата на Мара,но ако тази ти е идол в музиката ,значи си много зле.Не 16 годишна,ако ще да има и 30 годишна кариера изводът е повеуче от ясен.-Мара Отварачката не може да пее и това е факт.

Коментирай

FUCK OFF

преди 8 години

не съм почитателка на лекия жанр ,но мога да твърдя ,че тази жена се възползва от парите на милионерския син и има стилисти,коафьори и гримьори ,които се грижат това да е актуална,с добра визия и според мен е тъпо да злобеете.. меркантилната женица си живурка,вие злобари му мислете :D

Коментирай

оли

преди 8 години

Прав/а/ си Fuck оff но всичко това ще е до време.Ти ако мислиш ,че фамилията не го вижда това много се лъжеш.Те вече се усетиха ,че се "осраха яко" с Мара и сега търсят елегантен начин да се освободят от нея и ярето и.Малкият Гущеров явно е глупаво момче ,но дъртия е страхотна хиена и след като разбра ,че стъпи в"лайната" сега търси мачин да се измъкне.Скоро ще има голям цирк,Мара го знае ,тя вижда от кой зависи всичко и затова прави страхотни четки на стария Гущеров.

Коментирай

any

преди 8 години

Даже не я и познавам Мария, нито съм й фен...Може да не е най-добрата певица, НО кариерата си е кариера...Ако не ставаше, досега щеше да е изпаднала. И наистина спрете да й гледате в чинията, това показва злоба и отчаяние :/ П.С. Ако Добромир Гущеров имаше съмнения за нея, няма да се появят сега, а още в самото начало и до брак нямаше да се стигне...Не го изкарвайте толкова глупав ;-)

Коментирай

7777

преди 8 години

Това лилипутче каквото и да прави с себе си няма да стане по-умно и красиво.

Коментирай

амаха

преди 8 години

И зелена коса да направи , Мара не може да пее! Саомо вие на един тон !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.