Пак стана за смях! Алисия отряза крайниците си, лъсна с 4 пръста (Фото)

https://hotarena.net/laifstail/pak-stana-za-smiah-alisiia-otriaza-krainicite-si-lasna-s-4-prasta HotArena.net
Пак стана за смях!  Алисия отряза крайниците си, лъсна с 4 пръста (Фото)
Фолкдивата Алисия пак прекали с фотошопа и стана за смях в социалните мрежи, видя HotArena.

На кадър от един от последните й видеоклипове към песента „Спящата красавица“ певицата от Вакарел е останала с 4 пръста на крака. Тя се е разположила върху черен надуваем лебед и е опънала краката си, които обаче са толкова нескопосано обработени, че певицата е останала без един пръст.

Смешният кадър предизвика безброй коментари в онлайн пространството, като повечето форумци недоумяваха как звезди от техния ранг могат да си позволят подобна излагация и недоглеждане на официален видеоклип.

Това не е първият път, в който Алисия прекалява с фотошопа. Преди време тя издължи краката си до безумие с фотошоп. Певицата не е особено стройна и това не е тайна за никого. И макар тялото й да притежава съразмерни пропорции, изглежда, бившата футболна половинка не е доволна от ръста си. Затова редовно обработва снимките с фотошоп, за да направи краката си по-дълги. За неин ужас обаче има достатъчно кадри, които показват колко точно е висока, пише „Телеграф“.

15 Коментара

Къде ти е пръста, урунгел??

преди 6 години

Ахахаххахахахахахаххахах Ася Ксерокса ахахахххах Тя не ползвала фотошоп ахахахаха "Естествена" била аххахахахах

Коментирай

Pulen rezil! Vakarelska photoshop lelka;)))))))))))

преди 6 години

Aska s 4-te prusta muahhahahahahahahahahhahaahahahahhahahahaha Kakva e kuhaaa auuuu;)))) GORKATA - hem grozna, hem durta hahahahah

Коментирай

Тита

преди 6 години

Aide aide onva djudje nikoleta da ne bi da ne izdaljava krakata si i da e super sarazmerna.Mnogo si e dobre Alisiq za 30+

Коментирай

Офффф

преди 6 години

Kvo se pravite na ludi,minalata sedmica onaq s cherniq gaz Klozeta i tq si beshe otrqzala prastite na snimkata v baseina.I taq e sashtata i dvete sa qko falsh!!!

Коментирай

Tutka

преди 6 години

Kato se zagledam po dobre v snimkata i vijdam che ediniq prast e po navatre

Коментирай

даff

преди 6 години

Квото и да е, но аз не знам тайно в себе си Николета не се ли отчайва от това , че дори нас да ни излъже самата себе си не може да излъже , че не е чак толкова прелестна.

Коментирай

Какво е Ася без Николета ахахаххахх

преди 6 години

Хайде пак Николета! Тя, Ася Вакарелска, така се прочу:))))) Със скандали и чрез името на Николета! Жалка и стара парантия си, Алисия! Такива са и фенчетата ти - малоумни и кухи!

Коментирай

От няма на къде изкривявате и очевидното

преди 6 години

axaxaxxaxaxaxaxa То и аз се опитвам да го видя този пръст, ама не го намирам!

Коментирай

Кдкдйкь

преди 6 години

Пръста си е на място,просто е под другия Ама нали хотарена са най-смешния сайт,сайт за малоумници

Коментирай

Хаха Само толкова ли можете , Асини фенчета??

преди 6 години

В момента се опитвам да си "прибера пръста под другия", но не става?! Интересно как тя е успяла аххахахахахйа Ако го беше "прибрала" отзад другите пръсти нямаше да стоят по този начин! Всеки може да пробва и да се убеди!

Коментирай

snimka ot arhiva

преди 6 години

HOTLAINA, ZA6TO ROVITE IZ ARHIVITE, TOLKOVA NISKO PADATE, CHE SE 4UDITE KAKVA PROSTOTIQ DA IZMISLITE ZA ALISIQ , HODQT DA ROVQT IZ STARI SNIMKI HAHAHAHAHAHAHAHAHAH I TO DOSTA STARI MUAHAHAHAHAHAH...BEDNI STE OT KAM NEWS A, NIKOI NE VQRVA NA NEGRAMOTNITE DRASKANICI I SI MISLITE 4E KATO PUSNETE SNIMKA VSI4KO E NARED, DA AM NE PAK STE SE IZLIJILI ZA6TOTO PRASTA E POD DRUGIQ HAHA.

Коментирай

ДЕРЗАЙ!

преди 6 години

Ама как само си се ядосала! Аххахахахахахахахахахахах БЯСНА СИ, А? КАК СЕ ГАВРЯТ С ГРОЗНАТА ТИ ИДОЛКА АХАХАХХАХХХ! НЕ МОЖЕШ ДА ПОНЕСЕШ ПАДЕНИЕТО И, НАЛИ?? СНИМКАТА Е СТАРА, КАТО ЛЕЛЯ ТИ АСКА, ЗАЩО СЕ УЧУДВАШ??? БАБЕТА С ЧЕТИРИТЕ ПРЪСТА АХАХАХАХАХАХ ЩЕ СЕ ПРЪСНА ОТ СМЯХ! КАКВА КАРИКАТУРА Е ТАЗИ АМОРТИЗИРАНА, КЪСОКРАКА ЧАЛГАДЖИЙКА АХАХАХАХХАХАХ

Коментирай

Ехоооо

преди 6 години

Не снимка, а цял клип има качен в профилите на Алисия, и то отпреди година с тоя лебед. Всичко си е топ и е на мястото си. Някой май се мъчи да прави фалшиви новини от стари клипове :D

Коментирай

До горния коментар

преди 6 години

Алоо, я влез в час. Когато Алисия беше вече известна, а Николета беше никому неизвестна духаща по пловдивските тоалетни. И не съм фен на никого, а изказването ти е абсолютно малоумно. Николета е тази, която търси скандали и като един кърлеж от време оно си прави реклама на гърба на другите. По повод снимката - пръстът е под другия.

Коментирай

xxaxaaxaxa

преди 6 години

Кво да очакваш от грозната Ася? У вакарел са самоуки на фотошоп и резултата е на лице

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.