Пакетът на Рафи празен

2935
02 Май 2013, 17:00


Любимецът на тийнейджърите Рафи Бохосян страда от куп комплекси. И въпреки че по петите му тичат тълпи от млади момичета, младият певец не можел да се справи със страховете си, свързани с мъжеството му, научи HotArena.net.


Бургазлията никак не се вълнувал от факта, че хиляди девойки въздишат по него. Според Рафи всички те били впечатлени от шеметната му популярност и славата, която неочаквано го сполетя.


Всъщност Рафи въобще не се намирал за привлекателен. Певецът се ужасявал от големия си нос, ниския си ръст и от празния си пакет.


Изпълнителят сам признал пред колеги от „Като две капки вода”, че не е сред най-надарените мъже, макар размерите му да били нормални за ръста и физиката му.


И въпреки че в спалнята нямал никакви проблеми младият изпълнител не можел да се отърве от страховете си. И всеки път, когато се запознавал интимно с някое ново момиче, с ужас очаквал, че тя ще му се подиграе за размера.


Звездите от музикалното шоу обаче искрено се забавляват с притесненията на младежа. И не спирали да му обясняват, че в леглото има много по-важни неща от солидните сантиметри, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени