Пълен бойкот! Алисия и Николета не пускат децата при Валери заради Биляна Общата (Подробности за скандала)

https://hotarena.net/laifstail/palen-boikot-alisiia-i-nikoleta-ne-puskat-decata-pri-valeri-zaradi-biliana-obshtata HotArena.net
Пълен бойкот! Алисия и Николета не пускат децата при Валери заради Биляна Общата (Подробности за скандала)
Валери Божинов остана без децата си по Великден заради Биляна Дол, научи HotArena.


Както HotArena писа преди празниците, Божинката имаше огромно желание да се върне у нас заедно с новото си \"дърто коте\" и да прекара Великден заедно с децата си, играейки си на семейство. Нито Николета Лозанова, нито пък Алисия били съгласни на подобна среща и бързо осуетили плановете на бившия си.


Валери дори не посмял да попита бившата си съпруга Николета Лозанова дали би пуснала Никол с него и Биляна, защото бил убеден, че тя няма да му даде разрешение. Така Никол прекара един приказен Великден с майка си, боядисвайки яйца с любимите анимационни герои.


Алисия все пак се престрашил да попита, но и тя не дала по-различен отговор. Певицата не искала и дума да става Валерко да се запознае и да прекарва времето си с 39-годишната Биляна, на която й се носи славата не само в Сърбия.


И двете майки са в правото си, защото искат най-доброто а децата си, а то определено не носи името Биляна Дол, по-позната като Биляна Общата. Освен с Валери, тя е мачкала чаршафите и с Ники Михайлов и Иван Иванов от националния ни отбор, пише \"Телеграф\".


Така заради новата си дружка, с която имат връзка предимно на физическо ниво, Валери Божинов за пореден път си навлече гнева на майките на двете си деца и отново прекара празниците не с тях, а с авера си Иван Бандаловски.

20 Коментара

Jajaja jajaja

преди 7 години

Abe Bilqna obshtata vikat. ....Hotpomiqri mnogo shte pishete oshte za po 20 lv.Prekaleno ste prozrachni na malkoto auditoria koqto imate. A aaa i ako obichate ne prexvarlqyte prqkora na klozeta varhu mometo ot Sarbia. ......

Коментирай

ха-ха

преди 7 години

Ей,ама ти много се напъваш да я изкараш тази сръбска ку..а бяла и добра и по -красива от нашите си -ама от кога я познаваш,вижда ли я,говорил ли си с нея?Смешник -ходи се застреляй!Нито на 2-3- те и снимки,които се въртят е нещо особено,да не говорим, че е доста възрастна,ами и бръмчала и тя все по футболисти,айде моля,моля-курвуляк от класа ,ама сръбски!Алисия и Николета доста трябва да потичат да я стигнат на възраст и в занаята-вземи я ти като толкова ти харесва като Валери я отебе!

Коментирай

до ХА-ХА

преди 7 години

Николетке, ще се спукаш от яд, че те смениха с по-красива и дългокрака красавица...а те отпратиха поживо-поздраво да си ходиш на хиксообразните мини пищялки ;Р

Коментирай

ха-ха

преди 7 години

Добре,добре,Николетка съм щом казваш,айде другия коментар пак на латиница да е -гледам менкаш ги!

Коментирай

123

преди 7 години

Ами така си й казват, да не мислиш, че само Николета има този прякор. Ама Николета поне има дете, а тая бездетна леличка само прехвърча от цвят на цвят.

Коментирай

Ина

преди 7 години

Кое е красивото на тая бе, човече? Не харесваш Николета -Ок, и на мен не ми е любимка, ама тази е много далече от красотата - мумия с надути джуки.

Коментирай

Ай

преди 7 години

Кучка курвулета обърна палачинката и започна да се крие зад гърба на Алисия.

Коментирай

pppp

преди 7 години

Вaлери от къде ги нaмирaш, бе човече все общи? След Николетa общaтa сегa пък Билянa общaтa.

Коментирай

222

преди 7 години

А преди тях Ася Дойчева - общата. Пада си по курви човека и това е.

Коментирай

ПРИЯТЕЛ

преди 7 години

КЛОЗЕТ НЕЧИСТОПЛЪТЕН НЕ НАБЪРКВАЙ АЛИСИЯ В ТВОИТЕ ИНТРИГИ

Коментирай

f

преди 7 години

Ха! Това някои много ограничени хора трябва да са, за да наричат една жена така и то при условие, че мъжете, с които е била, и те не са по-малко общи, така че защо трябва да уронваме точно името на жената, когато мъжете във въпросната статия и забъркани с нея, правят абсолютно същото? Уж сме много напред, ама всъщност сме само на сантиметър пред арабския свят, за съжаление. До толкова ни е зле вече обществото, че даже и се напълни с жени с промити мозъци, които се наеха сами да вършат "мъжката" работа и обиждат други жени на "общи", "курви" и т.н.

Коментирай

.

преди 7 години

Само че Валери е бил със сина си на празника, бил и сложил снимка във фейсбук, която кой знае защо после изтрил. Така поне казват читатели.

Коментирай

Рррр

преди 7 години

Защо този господин толкова се харесва с нещо в устата? На голяма част от снимките все е налапал някой "накрайник"... пък бил той и на наргиле! Има едно такова излъчване с тоя ... в устата си...

Коментирай

Обективна

преди 7 години

За 10 години съм имала интимни отношения с 3-ма мъже от моя град, значи ли това, че съм обща? Нормално е хората да сменят половинките си, когато има несъответсвие между тях (естествено в рамките на нормалното) вие споменахте само 3-ма души, а го изкарахте сякаш е спала с 300. Личи си от километри, че непрестанно гледате да обидите жената с нещо "дърто коте", "обща", утре какво ще измислите? И с тия чатове на Божинов ставате смешни... никой не контактува само с един човек, така че е съвсем нормално да има различни чатове, а някои от неговите са си направо прозрачно нагласени, за да му ороните престижа, ако му е останал такъв все още.

Коментирай

до f

преди 7 години

Значи да не я наричаме курва, защото спи с курвари?? дааа, логика :)

Коментирай

към "обективната"

преди 7 години

Това че са изброили 3-ма футболисти, изобщо не означава, че тя е спала само с тях. Жена, която само ходи по футболистите, хич не е невинна и свестна. Заслужила си е епитетите

Коментирай

a

преди 7 години

Е чак пък да си е навлякъл гнева на двете майки.. Просто са му отказали, защото не искат децата им да прекарват празника с поредната курва на Валери. И нормално, всяка майка би реагирала така

Коментирай

f

преди 7 години

Логиката е да не наричаме никого курвар, ако не е темата тази, а ако изобщо трябва да се коментира кой какъв бил и да им се бъркаме в сексуалния живот, то нека тогава да се споменава, че и мъжете са същите. Иначе все да се изтъква колко "общи" били жените, а за мъжете нищо да не се споменава, ми се струва супер лицемерно и ограничено.

Коментирай

Loty

преди 7 години

А Николета Лозанова хич не е общата.Я Николета да каже, с колко мъже е спала само в Бг, а да не говорим, колко са я поръчвали и в други държави.Само в Бг. е строшила хиляди пишки. Той Валери щом направи дете на най големия парцал, какво се учудвате, че ходи с Биляна общата.

Коментирай

Mimosa

преди 7 години

Yorum yazın Kullanılabilir HTML etiketleri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del dao;=imet&qutte"> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.