ПЪЛЕН ПРОВАЛ! „Дневникът“ на Венета – вкисната боза, свалят я от екран

4998
14 Април 2015, 11:45


Пълна боза се оказа новото шумно рекламирано предаване на Венета РайковаДневникът“, видя HotArena.

 

Зрители са крайно разочаровани не само от безинтересната продукция, но и от самата водеща, която очевидно е изчерпала творческия си потенциал.

 

И макар Райкова да се кълне, че предаването е уникално по рода си, изцяло нейна хрумка, то всъщност не е по-различно от „Искрено и лично“, „Съдебен спор“ и „Ничия земя“.

 

Само дето е бледо тяхно подобие.

 

Самотитулувалата се като царица на телевизионния таблоид Райкова определено трябваше да се задоволи с ефира си в Нова телевизия и да не ламти за тъй нареченото от нея „развитие“. Очевидно блондинката е най-добра в задаването на въпроси от жълти вестници и перманентното кокорене пред гостите си, вместо да се занимава с нищенето на битови съдби, определила ги сама като достойни за холивудски сценарии, пише Всеки ден.

 

Бившата водеща на „Горещо“ сякаш се стреми да възроди замрелия жанр на „Искрено и лично“, в който да разказва битови и човешки истории, но освен че не й се получава добре, многострадалците в страната ни вече имат доста по-полезни полета за изява в ефир, където ежедневно слушаме за пребити съпруги, съседски войни, борба за наследство, неразбрани хомосексуални души и омагьосани злощастници.

 

Телевизионни експерти са категорични, че въпреки големия шум, който вдигна около трансфера си от Нова телевизия в TВ7, Венета ще си търси отново работа наесен. Това няма да е заради финансовите проблеми в канала или други брожения, а единствено и само заради изчерпания творчески потенциал на водещата.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени