Пълен шаш! Николета и Алисия се срещат всеки ден! (Вижте защо + как певицата се обясни на Бирмата)

https://hotarena.net/laifstail/palen-shash-nikoleta-i-alisiia-se-sreshtat-vseki-den HotArena.net
Пълен шаш! Николета и Алисия се срещат всеки ден! (Вижте защо + как певицата се обясни на Бирмата)

Ще се шокирате, но това е самата истина!

 

Фолк певицата Алисия и врагинята й Николета се срещат всеки ден, научи единствено HotArena.

 

Но не по тяхно желание, а по стечение на обстоятелствата.

 

Откакто фурията се измести да живее при Георги Станоев, й се налага всеки ден да минава през дома на Лозанова.

 

Двамата с Бирмата са от един район и живеят много близо един до друг.

 

Това обаче не притеснявало Алисия, която е толкова влюбена и щастлива със Станоев, че нищо друго не я вълнува.

 

Нещо повече – певицата му се обясни в песен.

 

Новото парче на Алисия „Мой“ ще излезе точно за Свети Валентин и ще бъде специалният подарък на фурията за Бирмата.

 

Песента е посветена на любовта им и Станоев със сигурност ще бъде трогнат.

 

Както HotArena писа, откакто Алисия е с Бирмата, тя направо цъфти. Изпълнителката изглежда щастлива, свежа и окрилена от любовта.

 

 

28 Коментара

ха-ха

преди 8 години

Горката Ася,какво ли не направи да раздели Валери и Николета,като си мислеше ,че той ще се върне при нея,но уви!Боклук си е Валери и тя от този боклук роди дете,сега на друг такъв ли иска да се нахендри?Жалко ,ако е така ,ама като няма никой на горния етаж да си носи последствията.И все пак си мисля,че Алисия не е с Бирмата ,а с този с когото е от 15 години-В.К.

Коментирай

ехооооо

преди 8 години

Новото парче Мой,с клипче за 2 и 50-на кого ли пък сега е посветено?Най-вероятно на Мистър Фентъзи,ама няма лошо-нека си помечтае!

Коментирай

ohoho

преди 8 години

А Бирмата знае ли, че са гаджета?!

Коментирай

хо-хо

преди 8 години

A теб, кой те излъгa,че можеш дa мислиш!Отгоре нa всичко мислиш и нa глaс.

Коментирай

iassy

преди 8 години

А Бирмата знае ли, че Дойчева живее с него? Или този целия филм се случва само в главата й??

Коментирай

tirbu6on

преди 8 години

Имам шок новина!!! Ася не живее с Бирмата, а с Виктор Касъмов. Тя и синчето и са се нанесли при него, апък внучето му я нарича "бабо".

Коментирай

ха-ха-ха

преди 8 години

На Николета наистина й се иска да е първа приятелка на Алисия :Д Защо си прави постоянно реклама с Алисия? Защо постоянно гледа да се говори за нея и Алисия? А последната никога, нищо не е споменавала за Клозета? Защо, защо, защо

Коментирай

малката булка

преди 8 години

Абе вие от Хотарена олигофрени ли го раздавате?? Сменете малко плочата, добре ви подреди така леко и тънко Алисия в Мармалад, като разказа какъв сапунен сериал сте съчинили за нея и депутатския син брей и "Малката булка "може да ви завиди хахаха. Ами не, знаете ли Алисия е с този който нарече не по малкия олигофрен от вас Лозанова муахахахахах.

Коментирай

още от малката булка

преди 8 години

Та да си довърша мисълта та този който нарече"трабант" Николета Лозанова. И как и се сика на този измислен герой да е първа приятелка с Ася ана ма другата умна и не поддава, а как и се иска и с Николай да е скарана тази Ася ама на и това не става.

Коментирай

hi- hi - xa

преди 8 години

Шиши, решил дa си прaви хaрем!!Фaвориткaтa ще бъде Цвети Яневa и естествено,кaкто винaги Николетa,ще бъде подглaсничкa ( кaкто обикновенно вторaтa).Никол, ще нaричa Шиши " тaтко" , госпожa Кръстевa ще влезне в ролятa нa бaбa, a Цветито ще бъде,кaкто прецени Николчето, кaкa,леля, a може и мaмa Цвети.

Коментирай

Дени

преди 8 години

Тя и Алисия не знае за това. Филмът се случва само във фантазиите на ХотАрена :)

Коментирай

Kora

преди 8 години

Jili6teto v koeto jivee6 mili4ka ne e tvoe a na Waleri i badi blagodarna 4e e malkata ina4e 6te6e da si tursi6 kvartira. I vie mai naistina ste golemi oligofreni znaete 4e vuprosnata ne e s tozi Birma oba4e uporito go tvardite.

Коментирай

абе малоумници

преди 8 години

Абе ваща дет ви плаща циганката недъгава с плешивата голямо тиква Никлозета много проста бе.Ма и вие от Хотарена сте прости прости че няма на къде просто.От къде на къде АЛлисия ще трябва да се съобразява,че минавала близо до Николета.Коа е Николета та Алисия да се съобразява с нея.Никлозета е една проста неграмотна цигънка злобна и нагла на която всички бият шута и коато вие лансирате по нареждане на оная дебела свеня Пеевски които държи жалтурите като вас.Ха ха ха.Алисия трябвало да ся съобразява че минавала до проститутката Нищото

Коментирай

stela

преди 8 години

Как може да определяте хората.Още повече да наричате някого боклук,без дори да сте наясно с това какъв човек е.От тук и от други разни жълти списания и сайтове..Е,браво...Ежедневно се пишат глупости са всеки един от популярните (да ги наречем) хора в България.Не е нормално да се определя един човек като боклук или какъвто и да е въз основа на писанията за него.Всеки душа носи,ако 2-ма души са щастливи заедно,нека са заедно.Никой не ви кара да ги харесвате.За тях е важно те да се харесват....Ако е сгрешила това си е неин проблем.

Коментирай

Л.Р

преди 8 години

Как не ви омръзна вече. Мога да ви кажа само едно и то информацията е на 100% истинска Алисия не е с Бирмата. Колкото до Николета преди я харесвах защото беше готина и земна , но на последно време много си е вдигнала самочувствието и не мога да разбера на какво се дължи. Алисия за разлика от нея си е останала такава каквато си беше и преди земна и много готина. Редно е да се спрете вече на една версия бяхте писали , че на Нова Година Алисия била с Ники Михайлов в друга ваша статия , че Алисия е с Бирмата от Нова Година. Ако сте такива големи професионалисти защо не качихте някоя снимка на нея и Бирмата. Защо никой не ги е виждал заедно или за вас е достатъчно Николетка да ви плати да пускате разни измислици за Алисия и всичко да е ок. Смешни сте вече и се излагате света не се върти около Николета има много по-известни личности от нея за които може да пишете аман вече. Прекрастете се на " zaNikoleta.net" , а отдолу я напишете като генерален спонсор на сайта. Всеки ден едно и също Алисия и Бирмата , Николета къде ходила , какво казала ,какво направила почнахте да писвате на хората и аз лично предпочитам да се ровя в някой сайт в който не всяка новина е Алисия и Бирмата или Николета Лозанова. От цялата история губите само вие. Сайтове много и то с много по-достоверна инофрмация от вашата.

Коментирай

Do L. R.

преди 8 години

Nqma kak da ne pi6at za golqmata tikva Lozanova za6toto samo tuk q otrazqvat. Tova ako ne se buta nikoi nqma da se seti za nego no pone pokrai na Alisiq imeto se 4ete i neinoto za6toyo ZVEZDATA e imenno Alisiq ne tq. Tq e edna obikmovenna jena ot Karadjovo koqto kato pove4eto q klatqt za pari i slava, dobre 4e be6e Bojinov ta q izvadi ot kalta no i toi si bi toqgata. Dori nqma smisal da q komentirame tq e edna ot mnogoto re6ila da parazitira na garba na bogatite muje. Alisiq e druga maq jena sas samo4uvstvie, umna i kadurna.

Коментирай

1

преди 8 години

Факт е ,че не е с Бирмата. Вече на Бабушка не и се получава с млади богаташчета, заради лошото реноме.

Коментирай

АЙДЕ ПАК АЛИСИЯ ТИ НАРЕД ЛИ СИ БЕ ЖЕНА

преди 8 години

МДА, ФАНТАЗИИТЕ НА ЕДИН БОЛЕН МОЗЪК, КОЙТО ПОКРАЙ АЛИСИЯ И БОЖИНОВ СТАНА ПОПУЛЯРНА И И СЕ ЧУ ИМЕТО. ЖАЛКО САМО ЧЕ ГИ РАЗДЕЛИ НАВРЕМЕТО АКО ВАЛЕРИ ЗНАЕШЕ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАШ В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ СЪС СИГУРНОСТ НИКОГА НЯМАШЕ ДА ГО НАПРАВИ, САМО СИ ИЗГУБИ ЧОВЕКА ВРЕМЕТО И НЕ МОЖА ДА ВИЖДА СИНЪТ МУ КАК РАСТЕ. ПАЧА, ТРЪГНАЛА ДА СЕ ЗАНИМАВА СЕГА С АЛСИИЯ НАЛИ ВАЛЕРИ ТИ НАБИ КАНЧЕТО, КАКВО ОЩЕ ИСКАШ ОТ АЛИСИЯ ИЛИ ТЯ ТИ Е ВИНОВНА, ЧЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВАШ. НЕ Е С НИКАКЪВ БИРМА СПУКАЙ СЕ ОТ ЯД КАКТО ВИНАГИ ТЯ Е НЕЩО ТИ НИЩО ТОВА ТЕ ДОКАРВА ДО БЯС ХАХА. СЪС СИГУРНОСТ АКО НЕ БЕШЕ МАЛКАТА НИКОЛ ЩЕШЕ ДА СИ МНОГО ПО ОТРАНО БИТА КАРТА ЗА ФУТБОЛИСТА.

Коментирай

с.м.

преди 8 години

Абе вие от Хот Арена наистина ли сте толкова малоумни или целта ви е дя ни предизвиквате?Защото толкова неграмотен сайт в Бг няма.Бих казал сайт за толериране на пошлото ,грозноно, некъдърното,неграмотното,цигънското.Срам ме е да коментирам вашите статии за боски и зърна.Повръща ми се от вас.Имам малка дъщеря и заради нея бих ви се изплюл в лицето.

Коментирай

До 1

преди 8 години

Вярвай ми реномето на Николета не е по-добро всеобща тайна е , че спи с всеки втори с пари за да подържа този стандарт на живот с които парадира и се гордее. Разликата е там и двете са майки , но на всяка втора снимка Николета е гола. Тези скъпи дрехи и почивки нали не мислиш, че си ги изкарва с предаването. Снимката с вирнатите и крака говори достатъчно от къде идват парите. Доста съм наясно с нещата и мисля , че е редно малко да свие перките и да се стегне защото има дете на което трябва да дава пример. Не виждам какъв пример може да даде на детето с тези голи снимки и вирнати крака.

Коментирай

Л.Р

преди 8 години

Тя определено е забравила от къде е тръгнала, лошо само за Николче защото всяка майка трябва да е пример за детето си , а тя няма този късмет.

Коментирай

jj

преди 8 години

Боже, божееее... Като защитавал грамотността, пише се "циганин".

Коментирай

завижда ли Курвалес Фелацио?

преди 8 години

Логиката подсказва, че за да се мине покрай жилището на Курволета УЖ комшийката на Бирмата, Алисия ще бъде видяна и защо не шлекана всекидневно от Николета, което доказва от къде и кой идва информацията ви. Но, дали тя е достоверна или не , това само Алисия може да каже. А в интерес на истината питам: Защо тази красива, неземна, извънземна и галактична красавица не я забеляза този милионер комшия? Как така не забеляза тази красавица, всички мъже са в краката й ? Ама така и никой не я забелязва и отразява още по-малко иска за нещо сериозно. Живее си с бляновете горката... Х*я в халката и парата в ръката. Да живей, живей труда!

Коментирай

eto

преди 8 години

Колко нежна и миловидна е Алисия до грубата Николета. Алисия е много по-красива жена.

Коментирай

До хо-хо

преди 8 години

"Отгоре на всичко мислиш и на глас." ахахахаххааххахха Ти нормален(на) ли си???? ;)))))))))))))))) С колко от въображаемите си приятели го съгласува това заключение???? О, Свещена простота!:))))))))

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

krasiwa e alisia...neka po 4esto minawa krai nikoleta...da widi onia yryngel kakwo zna4i krasota....

Коментирай

Jacie

преди 7 години

That's a slick answer to a chlanengilg question

Коментирай

Cash

преди 7 години

Expanding the scope of an IP right by contractual obligations - quelle horreure! Within the EU, that is likely to bring the competition law police running! They don't much like IP generally, and certainly don't like it being expanded. See, for example, the grl-ieistyng of no-challenge clauses under the Technology Transfer Regulation.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.