Пълна промяна! Антония Петров заряза лукса, спи в палатка и прави преход с велосипеди!

https://hotarena.net/laifstail/palna-promiana-antoniia-petrov-zariaza-luksa-spi-v-palatka-i-pravi-prehod-s-velosipedi HotArena.net
Пълна промяна! Антония Петров заряза лукса, спи в палатка и прави преход с велосипеди!

Откакто се разведе с руския олигарх Александър Бередин, Антония Петрова вече не тъне в лукс, узна HotArena.

 

От екзотичните Малдиви й остана само топъл спомен, защото, както се оказа,  новият й приятел Николай съвсем не си пада по скъпоплатените дестинации. Според запознати той е доста по-млад от Бередин, но пък не е чак толкова богат, че всеки месец да мъкне миската по петзвездни хотели. Засега й предлагал единствено почивка на палатка и екстремни преходи с велосипед, пише „Уикенд“.

 

Приятелите на Антония са озадачени от промяната, която тя е претърпяла през последните месеци. Миската винаги е демонстрирала любов към лукса и скъпите вещи, но откакто има нов мъж до себе си, сякаш е загърбила грандоманията си. Тя без проблем нощувала в палатка, почивала на къмпинг и дори правела километрични преходи с велосипед – нещо, което доскоро бе немислимо за нея.

 

Преди време Петрова тръбеше наляво-надясно, че не ще и да помирише спорт – мерките й без друго били манекенски, нямало смисъл да се напъва и поти излишно. Обичайната й поза бе опъната край басейн с коктейл в ръка, затова сегашните й напъни да се покаже като спортна натура изглеждат наистина странно.

 

Наскоро Тоца се похвали, че е направила преход с велосипед от Лозенец до Резово, а заслугата да се качи на колело била именно на Николай. Той бил известен сред приятелите си като екстремен тип – занимавал се с планинарство и обичал да вдига адреналина си с опасни дейности. Антония с две ръце подкрепяла хобитата му и дори се включвала в някои от тях. „По-добре в гората с любим човек, отколкото на Малдивите с някого, когото не  понасяш”, разсъждавала миската пред свои близки.

 

Според запознати новото гадже на Петрова е около 30-годишен, има фирма за поставяне на климатици, обитава апартамент в центъра на София, а наскоро блондинката се пренесла да живее при него.

 

13 Коментара

любопитно

преди 6 години

Крокодил кара колело- това да не е номер от цирк Балкански?

Коментирай

Бени

преди 6 години

Важното е да е щастлива ....Предпочела е любовта пред лукса и живот с човек ,когото не обича .Мога само да и кажа браво за промяната и...Осъзнала е ,че парите не правят човек щастлив .Можеш да си щастлив с малко пари и скъп човек до себе си .............!!!

Коментирай

1

преди 6 години

Симпатизирам и, разбрала е , че щастието е в дребните неща, красивата природа, която ни заобикаля и възможността да имаме шанса да сме на тази планета. Браво, Тони!!!;

Коментирай

о

преди 6 години

Малките неща са важни, но големите и те са важни. Само с природа и "любим човек", пък без пари НЕ СЕ живее щастливо, но се вижда, че тук повечето сте дечица или просто с наивността и акъла на такива. Без пари малко ще ви трае "любовта". И няма какво да направи тази, с което да ми стане симпатична. Даже на лицето й се изписва колко гаден човек е, а и вече се е показала многократно колко надменна е и с какво самочувствие без покритие, по мое мнение.

Коментирай

аз

преди 6 години

така гадно си е "глътнала" корема,та часк ребрата и се "броят" и изглежда ужасно...ясно,е че има шкембенце,ама защо го крие-няма нищо лошо в това...харесвам я,защото не и пука от хейтъри,злобари ит.н.,но сега с тези снимки незнам защо се крие...

Коментирай

Y

преди 6 години

А Вие познавате ли я лично или коментарът е на базата на догадките? И освен това смятам, че има покритие, понеже е образована жена, с престижна професия. Да, не е най-голямата красавица, но какво от това?! Живее си живота и едва ли и дреме за нашето мнение.

Коментирай

о

преди 6 години

По интервюта и т.н. достатъчно се е осирала, та мога да кажа, че имам впечатления. А и принципно публичният облаз на човек е винаги доста по-излъскан от самата истина, така че не ми се мисли зад него какво е.. И моля ви с този глупав коментар! Образована била.. Тя и Джулиана Гани е образована. То в България кой не е? Вие ако си вадите мнението за интелигентността на някого по това.... ваш проблем. Аз не разчитам на външни авторитети и особено пък на дипломи, за да преценя дали някй е интелигентен или умен. Дипломите й най-вероятно са постигнати точно както и титлите й за красота - тя явно просто е такъв тип човек, че дори и да знае, че нещо си го е купила, пак й е достатъчно, за да го навира в очите на хората тук и там. И дори и да не са постигнати така, все едно. Това, че някой успял да запамети някакви факти от един изпит до следващ и да ги повтори в лицето на преподавателя или лист хартия, не е доказателство за интелигентност, ама в никакъв случай. Аз слушам хората като си отворят устата какво излиза и им гледам поведението. Пък вие си им гледайте дипромите, щом това ви респектира. Те затова не спират да си ги купуват - защото много хора като вас все още на база на това си вадят изводи за интелигентността на хората.

Коментирай

о

преди 6 години

какво излиза и им гледам поведението. Пък вие си им гледайте дипромите, щом това ви респектира. Те затова не спират да си ги купуват - защото много хора като вас все още на база на това си вадят изводи за интелигентността им, а не на база на факти и на собествена преценка и анализ.

Коментирай

и аз

преди 6 години

И да пишеш "незнаеш" явно. Как пък няма да си покаже шкембето! Ти чуваш ли се!

Коментирай

До о

преди 6 години

По тъпото мнение от твоето не съм чела, може би Джулиана Ганди, ти е ментор! Дерзай!!!

Коментирай

Ахахахаха до "о"

преди 6 години

Това е "дамата с романите" ахахахахаххахахахахах.ЕДИН МАЛЪК АД!

Коментирай

Ъмм

преди 6 години

Пропуснахте да споменете, че е по-известна в светските среди като Тоца

Коментирай

Сссс

преди 6 години

На тази жена й липсват тренировки очевидно. Добър пример, че само с глад тяло не става. Яко отпусната е макар да й се броят ребрата, а тази показност вече не й отива нито на годините нито на тялото....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.