Пълна промяна претърпя Цвети! Гимнастичката се подстрига и изруси (СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/palna-promiana-pretarpia-cveti-gimnastichkata-se-podstriga-i-izrusi HotArena.net
Пълна промяна претърпя Цвети! Гимнастичката се подстрига и изруси (СНИМКИ)

Бившата гимнастичка Цветелина Стоянова, която преди 7 месеца оцеля след опит за самоубийство, е решила тотално да скъса с миналото си и да започне нов живот, видя HotArena.

 

 

 

Макар че се възстановявала с все по-бързи темпове, Цвети искала да заличи всичко, което й напомняло за трагичния инцидент.  Единственият й спомен били белезите от многобройните й операции. Пред бившите си съотборнички Цвети споделила, че ужасяващите следи от животоспасяващите интервенции винаги щели й напомнят, че живее втори живот и не се срамува от тях, пише „Уикенд“.

 

 

 

Въпреки че е загубила около 10 килограма от и без това слабата си фигура заради продължителния престой в болничното легло, хубавицата сияе на новите си снимки и по всичко личи, че е преодоляла спомените от кошмарния юни. Променила е коренно визията – вече е с нова прическа, руса и внимателно подбира и стайлинга си.

 

 

 

 

Цвети се стараела да подреди живота си и той да продължи в естествен ритъм. За нея в момента било приоритетно да поднови учението си в Националната спортна академия, където е студентка в последен курс. Сега тя е прекъснала по болест, докато оздравее напълно.

 

 

10 Коментара

браво!

преди 7 години

Много е хубава, да е жива и здрава!

Коментирай

Хаха

преди 7 години

То не бяха самоубийства, кръвни банки, сълзи, съжаления, молитви.. После Дубай, Мумбай.. Изрусявания, чупки, джуки, позички... Вече поне й научихме името. Лоша реклама няма. Истината е това..

Коментирай

S

преди 7 години

Много е красива със всякакъв цвят и стил прическа ,смело може да сменя цветовете когато си поиска

Коментирай

Nonsense

преди 7 години

Жалко че такива като теб не са научили името и когато е печелила световни титли и медали,та точно за тях се налага по друг начин да разберат за нея.коментара е много неуместен и още по жалкото е,че има 6 харесвания

Коментирай

ту

преди 7 години

когато разбрах за трагедията с това момиче бях потресена и се молех за нея,разбира се и пожелавам да е здрава и щастлива!Но има едно голямо НО напоследък забелязвам доста селски изяви от нейна страна,чалгарии и новата и визия всна такава пошла я прави,не знам как я е променила случката ама това момиче ми идва като развързано избиващо комплекси има нещо нередно в цялата картинка не я познавам може да страхотен човек просто ми е странно поведението и идва ми неадекфатна и не на място

Коментирай

vvv

преди 7 години

Да и на мен ми е чудна тази промяна.Гледах интервю с нея преди това което и се случи и много ми хареса като разсъждения и държание.Обаче сега се превърна в поредната кифла с тия пози, чупки и стойки.При фризьорчето на всички кифли.Жалко... Във въпросното интервю казваше как не обичал излишната показност, а сега прави типичните кифленски физиономии.Изглежда всяка се стреми да е втора Лозанова, за което още по-жалко...

Коментирай

Хаха

преди 7 години

За мен изобщо не са от значение световните титли и медали на този псевдо спорт. Танцуващи кифли с изрязани костюмчета.. Какви златни медали, какви 5 лева. Например, колко лекари имаме достойни за уважение, направили животоспасяващи операции и тн. Дори лекарите, които се бориха за живота й, заслужават много повече възхищение и уважение, отколкото самата нея.

Коментирай

фифи

преди 7 години

Скъпо ли е при този фризьор? Искам да отида да ме боядиса, но да не ми одере кожата?

Коментирай

преди 7 години

Хубава жена!!!

Коментирай

Nelly

преди 7 години

Фифи не си струва са посещаваш въобще салона! Набързо замазва положението като за "обикнонен" клиент . Бях ходела преде време при него за подстригване и не си струва никак и ходенето и парите, по зле е от тези ,които вземат па 8-10 лв. (даже някои от тях са по-добри и старателни ) , това явно е защото не сме толкова публични лица и не ни снимат и дават някъде и тя затова на човека не му пука ,гледа да мине номера на раз два и дотам. Нито старание нито и професионализъм. Това ме дразни и разочарова в тези палячовци тук в БГ,взели са се прекалено на сериозно безмъртните смешници; повече са земеделието взели и от ХОЛИВУДСКИТЕ ЗВЕЗДИ! Но пък уж е земен някак, не се надува толкова ну го показва поне преди някъде 2 години.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.