Пълна скука в селфитата! Преслава качва все едни и същи снимки (Ето защо е трагичен шофьор – всички фотоси са направени в колата)

3289
16 Ноември 2015, 18:15


Преслава оглавява класацията на джигитите на пътя сред популярните личности у нас. Настръхват ни косите, като си представим, че десетките й еднакви селфита зад волана са направени именно в движение, видя HotArena.

 

Топ певицата на „Пайнер“ е пълна скука в няколко направления. Видяхме я как може да не сваля от гърба си един и същи потник цяло лято.

 

Сега забелязахме, че селфитата, които публикува в социалните мрежи, реално са стотици, но дефакто изглеждат като една единствена снимка, която периодично се качва наново.

 

Преси снима само десния си профил, очевидно защото не си харесва другия. Повечето кадри са направени в колата, надяваме се, това да не се случва в движение, макар че купищата й актове и глоби сякаш говорят точно обратното...

 

Единствената разлика в снимките е дали певицата е решила да се усмихне, или да направи някоя сериозна физиономия.

 

Други отлики са - евентуално червилото, и дали си е преметнала косата на една страна, или виси и от двете.

 

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
365
преди 2 години
-12
Преслава има шофьор, и може би си прави снимките докато я возят. Пък и не знам да има жена която докато чака на светофарите не си прави по някое селфи! Това не значи, че си лош шофьор!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
пази, Боже!
преди 2 години
-4
Ти, май се с всичкия си? На светофар си правиш селфита??? Едва ли "по-подходящо" място можеш да намериш!!!Боже опази, от такива психари!!! То , затова на всеки метър стават тези убийства от катастрофи ,от такива кукумицини с такива мозъци , като теб...И го приема за нормално, че дори си мисли,че едва ли не всички като нея правят.... Ужас!
WIKI
преди 2 години
-1
НА ВСИЧКИ СНИМКИ Е С БЯЛ КОЛАН. Тя кара колата.
ХотЛайнена
преди 2 години
-5
ДА НЕ СТЕ ВЛИЗАЛИ СЛУЧАЙНО В ПРОФИЛА НА НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА. ТЯ Е ТИПИЧНАТА ИЗВАДКА НА ТРАГИЧЕН ШОФЬОР. АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ НЕЙНИ СНИМКИ ИЗКЛЮЧАЯ ТЕЗИ , КОИТО СА УЖ ЗА ФОТОСЕСИИ, СА ЕДИНСТВЕНО И САМО ПОЗЬОРЩИНА В КОЛАТА.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени