Панайот стана тв водещ и България вече не е същата (СМЯХ)

1183
11 Януари 2013, 15:46


Звездата на две издания на Биг Брадър Пацо вече има ново поле за изява на многобройните си таланти. Гордостта на Гълъбово блести като тв водещ в предаването “Наздраве с Пацо”, излъчвано по кабелна телевизия, научи HotArena.net.

 

“Малко съм притеснен, защото за първи път ще съм водещ. Сигурно си личи, че съм глътнал леко бастуна и гипса”, бяха встъпителните думи на Пацо. “Наздраве с Пацо” се излъчва всяка неделя от 12 до 12,30 ч. Музикалните желания на зрителите се изпълняват на живо от мургав оркестър, а Пацо в старанието си да угоди на аудиторията, изпълнява всякакви прищевки.

 

“Аз имам едно желание. Еротично. Искам оркестърът да свири “Шопската салата” и да го изтанцуваш, ако е възможно”, каза по телефона още в първото издание на предаването нежен мъжки глас.

 

“Аз не мога много да танцувам. Имам доста некоординирани движения”, смути се Пацо и опита да отбие еротичната покана. “Не, страхотно ти се получава”, настоя нежният мъж. “О, благодаря”, окуражи се Пацо и завъртя гьобек на “Шопската салата”, пише "Блиц". 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени