ПАНАИР! Гентиана Халити бременна, таткото й написал: Не е от мен, аз внимавам, ти си върви при твоите боксьори (Вижте скандалния им чат)

https://hotarena.net/laifstail/panair-gentiana-haliti-bremenna-tatkoto-i-napisal-ne-e-ot-men-az-vnimavam-ti-si-varvi-pri-tvoite-boksiori HotArena.net
ПАНАИР! Гентиана Халити бременна, таткото й написал: Не е от мен, аз внимавам, ти си върви при твоите боксьори (Вижте скандалния им чат)

Плеймейтката Гентиана Халити е бременна, но бащата отказва да поеме отговорност. Това разкри самата тя във Фейсбук, след като публикува техен разговор във Вайбър, видя HotArena!

 

„Ти си мишок“, написа русокосата изкусителка и „таг“-на човека, към когото е адресирала посланието. И към всичко това прибави и скрийншот от техен разговор, в който лъсва нещо доста лично.

 

На последните фотоси Гентиана е с коремче, което е нетипично, тъй като плеймейтката тренира усърдно пресата си и имаше плочки. Въпросната чат хронология с фитнес модела Михаил Мусков потвърди съмненията, че подутостта е резултат на бременност.

 

Халити обвинява мъжа, че се е покрил като мишка, вероятно след като му е съобщила новината, че ще става татко. Поведението му за нея е изненадващо, тъй като доскоро й е „лизал краката“.

 

„Знаеш, че внимавам, от мен няма как да е. Върви си при твоите боксьори и мма-ци. Някой от тях е щастливецът, отвърна й Мусков.

 

Здравенякът се съмнява, че бебето е от него и реши направо да й пожелае „Успех в живота“, вместо да продължава да спори с плеймейтката.

 

Цялият разговор виж в ГАЛЕРИЯ!

6 Коментара

d

преди 8 години

Добре бе, това момче (Понe на снимката) доста добре изглежда. Как може да се излъже да си легне с това несъразмерно уродливо извънземно? А иначе нещата, които е написала в стил "Коя съм аз!", "Аз съм повече от всички други" и "не съм като другите" звучат много инфантилно-кифленски. Пък уж е на повече от 13-14 години. Доста ниско ниво. И е нормално да се съмнява човека с нея. Иначе съм впечатлена, че не пишат на лайняница.

Коментирай

ъ

преди 8 години

хахахха как я нарежда момчето. браво, браво!

Коментирай

myau

преди 8 години

Хора, вие сериозно ли смятате целия този проститутски цирк за истина? Аз лично предполагам,че и двамата просто се правят на интересни ... или по скоро въпросната кухавелка. :))))

Коментирай

eli

преди 8 години

napravo e unizitelno,da si priznavash publicno,che si nejelana i sa se zabavlqvali steb ,a ti kato udavnik za slamka?namash li dostoinstvo be jena?

Коментирай

а

преди 8 години

В случая това не е признание, че е нежелана. Става ясно от написаното, че Е била желана. Иначе нямаше как да се стигне до бебето.

Коментирай

В е л и к и я

преди 7 години

Курвичке грозновата , знаеш само да си вдигаш краката .. !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.