Паника в БТВ! Юксел Кадриев пред припадане по време на емисия, налага се операция! (Пълни подробности)

4007
03 Септември 2015, 14:00


Тв водещият Юксел Кадриев пак го е закъсал със здравето. Това е видно във всяка емисия, видя HotArena.

 

Новинарят чете по-важното от деня с безизразно и измъчено лице. Точно на лицето е и поредният недъг на Юксел, пише „Всеки ден”.

 

Журналистът изпитва трудност да диша нормално и да си поема въздух между изреченията, което си личи във всяка емисия. Причината е стеснената му лява ноздра.

 

Дефектът зрителите не само го чуват, но и виждат. С просто око се вижда, че нещо не е наред с носа на водещия.

 

До тези усложнения се е стигнало след тежък вирус. Кадриев го изкарал в нюзрума на БТВ и сега бере ядове заради нехайството си.

 

Ситуацията обаче вече е нетърпима и новинарят няма друг избор, освен да се подложи на операция за корекция на носа, за да може да диша като нормален човек и да не се задъхва след първото изречение.

 

Това обаче се оказва сложна задача, защото от БТВ не могат да намерят заместник, който да седне до Виктория Петрова за един месец. Фактът допълнително изнервил Юксел.

 

„Така ли ще се измъчвам като грешен дявол? Трябва да го реша този въпрос, за да не стане невъзможно в един момент и въобще да не мога да се появя пред хората!“, обяснявал Кадриев на шефовете си. 

 

Не му върви на Юки, все някакъв проблем му изскача. Къде с алкохола, къде с теглото, сега пък и с носа“, съчувстват му колегите му. Те са ежедневни свидетели на продължаващата му борба с килограмите.

 

Всички тези проблеми депресирали водещия и той вече не ходел наперено както преди. Умирал от страх и от лягането под ножа, което му предстои. „Кой знае как ще ме кълцат, то не е една беля!“, жалвал се Юксел пред колеги и приятели.

 

Той обикалял нюзрума като призрак, не говорел почти с никой и чакал да се прибере вкъщи на спокойствие, където няма кой да се заглежда в недъзите му.

Снимка: БТВ
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени