„Папараци“ разкриха: Веселин Маринов е в депресия, след като цяла България разбра как раздели майка от децата й! Певецът се молил да спре този ужас, имиджа му бил пострадал

2198
13 Февруари 2017, 12:20


Папараците на Николета Лозанова заснеха певеца в един от делничните дни, а видът и угриженото му изражение шокираха зрителите на предаването, видя HotArena.

Кадрите излъчени в неделя вечерта от тв таблоид № 1 в България показват моменти от ежедневието на певецът, който напуска дома си, минава през студиото си, след това пазарува и отново се прибира у дома. Но не това е интересно в случая. Изражението му, бавната походка, често оглеждане показват, че любимецът на пенсионерките преживява истинска драма притеснен от морална гледна точка, след разкритията на HotArena за връзката му в омъжената Веселина, която заряза двете си деца, за да топли леглото на певеца. Изглежда мислите в главата му препускат или угризенията не му дават мира.

Според запознати Маринов най-много страдал заради безвъзвратно разрушения си публичен имидж на разбивач на семейства.

Преди около месец новината за новата любовница на естраден трубадур номер 1 Веселин Маринов взриви България! Русата дама първо беше заснета от папараци на любовен обяд с Маринов във Варна. Оказа се, че това е 42 - годишната Веселина Пеева от Добрич, зарязала мъжа си -уважаван и сериозен бизнесмен и двете си деца, за да бъде с Маринов.  
 
Преди две години Веселина дори слага силиконови импланти в гърдите, за да се хареса още повече на певеца.  А на всичкото отгоре освен, че зарязва децата си, започва да ги третира и като престъпници като пуска молба в МВР да не могат да пътуват в чужбина с баща си.
 
HotArena научи, че аферата на Веселин Маринов с Веселина Пеева много скоро ще придобие още по-скандален публичен характер. Веселин Маринов освен към нея имал интерес и към..... непълнолетната и дъщеря! За това говори шокиращ СМС изпратен от певеца до момиченцето на Пеева.
 


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени