„Папараци“ с рекорден рейтинг! Лъскат ново студио за Николета!

https://hotarena.net/laifstail/paparaci-s-rekorden-reiting-laskat-novo-studio-za-nikoleta HotArena.net
„Папараци“ с рекорден рейтинг! Лъскат ново студио за Николета!

В чисто студио ще прави анонсите и с характерното движение на ръката водещата на хитвото предаване „ПапарациНиколета Лозанова, узна HotArena.

 

Студиото ще е оборудвано, за да задоволи и най-малките претенции на най-одумваната, но и най-копираната от тийнейджърките жени в България.

 

Пред новия сезон „Папараци“ постига рекордни резултати и се превръща в екранна сензация.

 

Последното предаване, в което олимпийската шампионка Мария Гроздева разкри за първи път как се е преборила с рака, е приковало към екраните 46% от всички зрители, които са гледали телевизия в този момент.

 

Всички известни личности се надяват да бъдат поканени да разкрият душата и пред камерите на „Папараци“, пише „Галерия“.

 

Звездите са провокирани да направят откровени изповеди и да признаят греховете и възходите си, вместо да дават пиарски интервюта, които очаквано не предизвикват никакъв зрителски интерес и рекламата се оказва напълно провалена.

 

В по-миналия брой пък готуваше Азис и Ирина Флорин. Костинбродският славей за пръв път призна защо се е разделил с Николета. Изповедта му събра също рекорден брой зрители.

 

98 Коментара

Име

преди 8 години

Абе на мен лично нещо не ми се връзва тук...Всички в интернет пишат,че предаването е тъпо и никой не го гледа, но уви според Вас то е с огромвн рейтинг...Е как става това ? Лично аз съм си го пускала и то за 2 мин. И още съжалявам за тези загубени минути в моят живот.

Коментирай

Браво!

преди 8 години

Поздравления, Николета! Продължавай в същият дух - само напред и нагоре!

Коментирай

?

преди 8 години

Ами за да пишат,че е тъпо вероятно са го гледали и после пишат,че е тъпо.А ако не са го гледали и пишат,че е тъпо е още по-тъпо за тези ,които пишат,че е тъпо.Рейтинг има и в двата случая,даже и скрит!

Коментирай

dam

преди 8 години

Браво, Николета, покажи си и задника следващия път! Много сте малоумни да бравосвате някаква циганка-проститутка без образование! Малоумен народ, за това България е посмешище за света. Извисявайте оюе проститутките в култ! Тъпанари

Коментирай

*

преди 8 години

Хахахах време за автореклама, че единствената циганка дето я хвалеше май умря...

Коментирай

Хаха

преди 8 години

Това е най-антипатичната, повърхностната, неестествената и фалшивата жена... Само вие тук пишете толкова много за нея. Кажете ви с какво е успяла тази жена? Има ли професия, образование? Поне талант някакъв да имаше, а тя милата е такова дърво и толкова неествествена и отблъскваща. Самочувствие градено върху визия, маркови дрехи и коли... На всичкото отгоре и погрозня.. Абе трагедия...

Коментирай

Пффф

преди 8 години

Предаването може и да събира голям брой зрители пред екрана ... но сами посочвате, Хотарена, че интервютата са това, което е интересно за зрителя! А кой води тези интервюта, със сигурност не е онова, заприличало на мумия жабясало същество, а Кристина Патрашкова! Това предаване изобщо не би могло да се нарече, че е предаване на НикУлета ... все едно бранда Old Spice да принадлежи на коня от реклатама на продукта! СмЕх! :))))))))

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

А Предаване на Пффф дали по ще се гледа,как мислиш?

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 8 години

Лъскат............а тя лъска ли..........ахахха!!Със сигурност,иначе е работлива мома!!Хахаххааа!

Коментирай

г

преди 8 години

Кажете ми моля, понеже явно има висок рейтинг тая помия, та значи гледате, в кой ден се излъчва това нещо и на коя дата е било предаването с Азис, защото него искам да го видя?

Коментирай

Петя

преди 8 години

Днес да не би да е първи април?

Коментирай

Да

преди 8 години

Те и за предишното й предаване в ТВ7 твърдяха че е с огромен рейтинг, ама НЪЦ. Сега пак същата песен, на нов глас. Само тук я възхваляват тая малоумница, пишейки за пореден път свободни съчинения без грам истина в тях!

Коментирай

?

преди 8 години

А ти толкова ли си тъп,че сам не можеш да си го намериш това предаване?

Коментирай

Стела

преди 8 години

За да я дават "по тиливизура" е готова и пода да излъска с език. По-досадна "звиздъ" в България няма. Изтрепа се да се блъска там където не й е мястото. Ама то и нейният ред идва. А ако знае как й се подиграват зад гърба всички от т.нар "вип" общество лошо ще й стане. Ама тя си се снима с тях с измъчената й физиономия наподобяваща усмивка, до там й стига мравешкия мозък.

Коментирай

АНЕТ

преди 8 години

Валери няма ли да си я прибере в Сърбия вече, та скоро да не чуем нищо за тази доста странна при комуникация особа.

Коментирай

боклук не си преписвай чужда слава

преди 8 години

Стига си писа сама статиите мършоляк долен! каквото и да правиш, колкото и да те лансира твоят тъпкач в телевизията, НАЙ–ВАЖНОТО Е, че ти си най-омразната жена в България, най-подиграваната ( с основание при това) най-не образованата и неграмотна на екран, най-арогантната и злобна особа сред тези, които по един или друг начин са придобили известност. Ти си известна само с това, че си известна. С това, че открадна чужд мъж, който те вкара сред по-известен кръг хора и чрез своята ракрачка на която са подвластни глупавите мъже. Но, за всичко идва ВИДОВ ден и твоят ще дойде. Не ти правиш рейтинга а грамотната за разлика от теб и журналистка - политическата проститутка -Кристина Патрашкова. Ти си пионката на конци, жената на повикване в това предаване. И твойта скоро ще свърши. И не правят ново студио заради теб боклук, а просто сменят студиото по други причини.Не си приписвай важност, защото си никоя. И такава ще си останеш. Самотница , злобна, нещастница! Това ти стига!

Коментирай

?

преди 8 години

Ееееех,ама как все Николета ви боде очите като разкопчае малко пазвата? А разни певици-Модни икони,които през месец снимат клипове по сутиени, гащи,въргаляйки се по кревати,маси, коли и пеейки как много им се прави любов-демек-ще ги чу,,т и тези клипове ги пускат през половин час по телевизора-за това сте О Кей?Да ви имам морала,ценностите и двойния стандарт!!!!!!

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

Не Валери,а Николайчо ще си я прибере!

Коментирай

ха ха ха

преди 8 години

Откакто " неземната ти красота" стана достояние на българина , да не се показваш дори и с ФОТОШОП, а прибягна и започна да си правиш комютърни графики, за да не получаваш заслужената доза оценки и "одобрение" от всеобщата маса. Защото, само така можеш да прикриеш истинското си лице( външно), но зад маската винаги крещи твоя злобен и отвратителен характер. Отврат си от всякъде! И за какво се мислиш, не знам? Това, че тук си пишеш статиите сама, не означава, че някой те харесва. Имаш всеобщата омраза и това те прави още по-злобна и грозна.

Коментирай

!

преди 8 години

Tezi pevici sa si pevici, a ne se pravqt na "журналистки", при положение, че едва са завършили гимназия. А певиците си имат глас, за да пеят, а Николета боде очите с необразованост и пошлост.Всички и се нагледаха на силиконовите топки и криви къси крачета, поне да имаше нещо хубаво да покаже.. И певиците си ги имат, ама не се показват с тях! А и не се предлагат за чанти Шанел на яхти

Коментирай

мда даааа

преди 8 години

О, да, не я гледате,не я харесвате,не душите в профила й ,а интересно как знаете всичко за нея,какво публикувала,какво написала, къде била и тн.

Коментирай

мда даааа

преди 8 години

Ехеее,Асин фен,ти не чака да рефрешна страницата и минуса дойде.Знаех си,че тука спинкаш.Браво на теб,ще кажа на баба ти Ася да ти даде награда.

Коментирай

do ха ха

преди 8 години

Когато Николайчо си я прибере, ще дойдеш да ми се обадиш. Май много ти се иска, но ще си останеш само с мечтите. Е, поне те са ти безплатни!

Коментирай

Име

преди 8 години

Само един келеш може да каже на жена на 30 год .,че е Баба...и нека не забравяме , че между Алисия и Николета няма голяма разлика в годинките

Коментирай

проститутките са най-рейтингови, само в България

преди 8 години

М.Грозева, ако предаването беше на Николета щеше да носи името МУМИЯТА, а понеже не и никога няма да бъде, се казва Папараци, понеже само един хора тичат по околовръстното и града да търсят някои за мущория и претоплени манджи , четени, четени преди това из всички всекидневни жълти вестници и списания. А, ако не сте съгласни с МУМИЯТА , то тогава с чиста съвест го наричам '"ПРОСТИТУТКИТЕ". Николета, Лозанова, политическата проститутка Кристина Патрашкова и градската й и колежка проститутка- Калина Паскалева. И това,че в един момент са изчислили рейтинга на предаването поради интересен събеседник,и ( понеже има много недоволни, точно от водещата ...и видите ли ХОП веднага и се вдигна рейтинга) ха ха ха , то не означава че, предаването е РЕЙТИНГОВО“ и не Николета прави рейтингово предаването, знае се кой. Тя е просто една ФЪФЛЕЩА, СРИЧАЩА, ПУЛЕЩА СЕ В АЙТОКЮТО. клатеща се, като народна песен без заглавие, смугла, бездарна, сбъчкана мумия, на три изречения в цялото предаване, която вече и инструмента не вдига.

Коментирай

Запознат

преди 8 години

Николай и Николета са ЗАЕДНО как не го разбрахте. Въпрос на време е да го разкрият. Затова и Николета лятото беше в Турция. Оная бенчестата е изритана отдавна.

Коментирай

ДО - мда даааа

преди 8 години

Х а ха ха... много интересно ми стана , като чета тук... тази която най-вероятно е приближена или самата Николета под всички коментари за нея... забелязва кой , кога цъка отрицателните вотчета... Много интересно ми е ти , като не си тук, и "не следиш така ревностно всеки коментар", ха ха хааааа.... как ги забелязваш тези вотове? И престани с тази разлика, защото тя е само 3 години и ставаш не смешна , а жалка и Ася е в пъти по-добре изглеждаща от Николета в действителност. Далече по-добре! Николета е трагедия в момента! Курва смотана и злобна!

Коментирай

Марийкееее

преди 8 години

Пак си пропуснала да си вземеш дозата.... Аз също бях в Анталия Август месец и бях с Николайчо. И да, той е с към днешна дата с Алисия. Ти същата тук се пеняваше до припадък , че Николета е ГАДЖЕ с Филип Плейн, но май пак не си беше вземала дозата, защото и миналата седмица той беше с жената до себе си невероятната Оксана в Берлин на парти коктейл в компанията на умопомрачителната Лена Герке и други топ модели. А, ти си лай , като кучка тук и квакай , като жаба... ние сме далеч ПО в нещата от теб и Николета. Тя живее в измислен свят и си прави ПР на гърба на успелите и известните. От това живее. Иначе е никоя и никаквица.

Коментирай

ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaa

преди 8 години

Същата тук твърдеше преди, че Николета в Турция е била с Плейн, ама той не знае.... майкоооо, тази е много заходила с главата .... не е истина просто! Жалка картинка сте Николеткееее, Курволеткиииии!!!!

Коментирай

Tra la la

преди 8 години

Ми не. Не я харесваме. Кефи ни да я столкваме и да й късаме нервичките. Който си е продал задника и гумените дини в публичното пространство, си носи последствията.

Коментирай

Запознат

преди 8 години

Фенчетата на Асето-басето ,колкото и да лаят любимката им не е с Николай. Само това, че обикаля миризливите кръчми докато той е в Турция стига да се сетите. Ама то акъл трябва не само да мааш гюбеци. Така че й търсете нов мъж, вместо да бълнувате за някакви си Марийки, Драганки и Петканки.

Коментирай

ДЖАБА пасти да яде

преди 8 години

Николета е срещнах в коридорите на телевизията. Беше в окаяно състояние. Тя се е обезобразила и много състарила. Няма и помен от онази Николета, преди да роди. раждането вярно, че състарява жените, но тази, дори не се грижи за детето си, а други и го отгледаха. На пораснало бебе , баби много, че и нейната същата...сега може да го гледа отгледано дете. Но е в плачевно състояние. Явно в най-скоро време ще трябва да навести клиниката.... Чакаме я за пореден път! Положението при нея е плачевно ! :)

Коментирай

Жена

преди 8 години

Ако наистина младите момичета копират Николета аз ще напусна държавата!!! Не искам един ден децата ми да мечтаят да бъдат като НЕЯ.

Коментирай

ai ne e baba,lelq e

преди 8 години

baba e mi,q q vij kakva e sbra4kana stafida.kakvo ob6to ima tova 4e e na 30? Ima hora na 30 koitoizglejdat na 50,kato asq i takiva na 50,koito kato gi vidi6 6te kaje6 4e sa na 30.koi e vinoven 4e e sbra4kana s visnala musura i bra4ki i torbi4ki pod o4ite.Tq i Raina e na 30 ,ama do Asq e kato momi4ence.Kameliq pyk e na 40,ama q q sloji do Alisia,a? Ni6to ob6to.Opanata ,seksi madama,Alisia samo moje da si me4tae da izglejdat taka.

Коментирай

Трол

преди 8 години

Няма!!Защото ти ще ги възпиташ да НЕ бъдат,като нея:)

Коментирай

haha

преди 8 години

naistina li rajdaneto sastarqva,az se chudq shto Alisuna tolkova rano zaprilicha na baba,a to kakvo bilo.

Коментирай

oFca

преди 8 години

Марийкее, Марийкееее е нарицателно на глупавите жени , както и пословичната Марийка от вицовете. Но, нали си лишена от логика, как ли да ти мине през главата , за какво иде реч. А, ти че си Марийка, Драганка и Стоянка , то е факт неоспорим и няма никакво значение за нас мислещите и обзаведените на втория етаж. Какво да се прави, не всеки се е родил с интелект, то ако беше така и кокошката щеше да стане журналист. Е, стана! ха ха , но пак в мечтите! И какво общо има обикалянето на кръчмите с отношението между Ники и Алисия, че не разбрах? На едни обикалянето на кръчмите е порфесия от която си хранят семействата, на други е порок. То много пороци станаха! ха ха Тъпа оФца!

Коментирай

Трол

преди 8 години

Рейтинга е заради рубриката на Патрашкова!Стига пускала лъжлива информация тая гнида Николета.Спаружена гнида,гнусна,трътлеста,препечена,куха,употребена мастия-Николета Лозанова.Друго си е Ася Дойчева..класа,нежност,чистота.

Коментирай

mdaaaa

преди 8 години

Samo che Nikoleta e dalech po-sastarena ot Alisiq za godinite si. I Alisiq e v pati po-krasiva bez grim ot Nikoleta. S grim dore ne moje da se sravqva s neq Nikoleta e Travestit, Asq nejna krasota. Nikoeta krasotata q dokarva ot Fotowop i programi za korekcii. Vseki razbirash ot tezi neshta mi e qsno, samo kato pogledne snimkata. Pak ti si govori kakvoto si iskash, horata vijdat i precenqvat, kakto vijdash.

Коментирай

да ама не

преди 8 години

Николета е много по-състарена от Алисия и спри да се излагаш. Това,че си обработва снимките не я прави красива в действителност е спаружена, сбръчкосна и увиснала кожа по лицето от всякъде- баба ЯГА. Без макияж и коледната елха украса по нея е плашеща. Обработените и снимки не ме вълнуват, познавам я в действителност. Много е грозна дори. Алисия е мноооого по-свежа от нея, Много!

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

Марийкее, Марийкееее е нарицателно на глупавите жени - в Горно нанадолнище. Фенчетата на Ася като не им изнася плюят, храчат, кълнат. Какво друго да правят, при положение, че им любимката им си служи с клетви и магии.

Коментирай

кой те спира

преди 8 години

Прав ти път!

Коментирай

пази , Боже!

преди 8 години

Хората се отвращават от нея и не гледат БТВ единствено заради нея , тя си преписва РЕЙТИНГ. Боже, тази съвсем изперка! Абе парцал смотан и неграмотен, кой теб те доведе в София, да се правиш и ти като ватмана на ЛОРД. Пази, Боже сляпо да прогледне! Куха лейка , че и станала на стафида от корекции и пластики , обезобразена, мумия! Нещата при нея отиват в тази посока , никой не я знае, че е жива и тя сама ще тръгне да им се моли на мъжете да я опрашват, че ще си и плаща. Хем грозна, хем нахална! А, и влачи зарази, колкото за целия китайски народ. МЪРША ЗАРАЗНА И ВОНЯЩА!

Коментирай

боклук

преди 8 години

Прав ти пък, каза парцала и забърса пода! хи хи

Коментирай

bokluk si ti

преди 8 години

shhhhh tiho zlobooooo,da ne se ohape6 i umre6.zlobna mar6a.

Коментирай

Е

преди 8 години

Срещна ли Е Николета,а? И като Е срещна ,ко стана?

Коментирай

oFca

преди 8 години

Kurvoleto ti si tazi koqto spretvash magii i Bojinov ti bi duzpata zaradi vechno natapakanata si mirizliva sliva s klienti. Ti si tazi, koqto pishesh statii za Alisiq i kalnesh , otpravqsh zakani. NOOOOO V NAJ-SKORO VREME TEZI ZAKANI SHTE TI SE SRUTAT NA GLAVATA. DOSHLO E VREMETO. SHTE SI PLATISH ZA VSIQKITE MIZERII, KOITO SI STARILA NA MNOGO HORA , NE SAMO NA PEVICATA. POKAI I GLEDAI SAMO!

Коментирай

hi hi

преди 8 години

Виж ти селяндурката си разпозна и селото- Горно нанадолнище! Те всички от с. Караджово са такива умници...като на агнето майка му! Факт!

Коментирай

гатанка

преди 8 години

Хем грозна, хем обезобразена от операции, хем неграмотна, хем необразована, хем злобна, хем завистлива, хем некадърна, хем проститутка... ЩО Е ТО?

Коментирай

излез от Матрицата!

преди 8 години

Свиркулето, вечно си бълнуваш за Михайлов -добра партия, но не е лъжица за твоята уста... там дето баща Перука е слагал топа и плащал на повикване, там дето се изреди половин България и околните държави, там, дето бъка вулкан от зараза нима мислиш, че Михайлов и семейство ще те допуснат до бляна. Хайде помечтай си още някоя годинка , докато съвсем се скльокаш. Ти и сега си разложена жаба, какво ли остава след 2-3 години. Хората ще си леят куршуми от уплаха и стрес. И не показвайте тази мумия по телевизията, че децата ни не могат да спят и сънуват кошмари.

Коментирай

yes, сссссссссссссссссссссссссс

преди 8 години

Изсъска гърмящата змия и изхвърли отровата си. След това се опъна , като за последно! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Коментирай

блаа

преди 8 години

Очевидно сега Николета е решила да се прави на Ким Кардашиян. Игра ли ще пуска на пазара? Ако е това - много е сбъркала. Цигани и полуграмотни няма да имат средствата да си я закупят. Много сгреши с този евтин имидж. Привлече само утайки и после иска да изкарва пари от тях.

Коментирай

FEYA

преди 8 години

ne sam saglasna za rajdaneto. Za men Nikoleta izglejdashe nai-dobre prez 2013 godina. Vejdite i biaha dobre oformeni, oblichashe se premerão i stilno. Sega e grozen sparujen travestit s krivi zabi i visnali skuli. Prosto ujas i bezumie! Konchita Vust, naistina sled edno hubavo obrasvane!

Коментирай

Izi

преди 8 години

Простотутко злобна и неграмотна, не те харесват хората... не го ли разбра? Не те харесват в огромни дози, неизмерима е тази " обич" към теб. И сало мортале да направиш в ефир , пак не те харесват. Защото си злобна, долна, манипулативна, меркантилна, некадърна, необразована, никоя,а със самочувствие без никакво покритие и сънуваща , бълнуваща принцеси. На всичкото отгоре си и болен мозък- ти страдаш от параноя и шизофрения. Отврат характер си! НЕ ТЕ ХАРЕСВАТ ОГРОМНАТА МАСА НАРОД„ КОЕТО ТИ СТИГА! Затова си толкова погрозняла и състарена. Злобата теб разяде и унищожи. Всъщност ти самата се унищожи!

Коментирай

змия

преди 8 години

ссссссс змия.може ли толкова злоба бе?Много интересно как ли изглеждаш ти от толкова злоба.Вещица!!!!

Коментирай

Николета от село Караджово, циганската махла

преди 8 години

Злобна и завистлива проститутка, че и циганска! Е това, ако не е чума, не знам кое е ! Няма друга амеба като Мършолета, нямаа.

Коментирай

ugly

преди 8 години

Този бабичок Курволета , до каквото се е допряла всичко е опропастила.... приятели, приятелки( които изобщо няма) мъже.... а, каква лъжкиня и манипулаторка е - не е истина просто! Та, се преживеем още един неин крах и падение... Няма да и е за първи път- Я! Видяла жабата ,че коня се кове и тя вдигнала крак! Че и нейната работа... поредна позьорьина, поредна открадната идея, поредно падение! Какво очаквате от един парцал без интелект! Кьорфишек работа, като всичко останало!

Коментирай

Свиркулета,

преди 8 години

Не преписвай мнението на хората от чужди коментари, знаем ,ч е нямаш интелект да измислиш нещо твое .... но като се има предвид , е вечно и всеки копираш ,... то си ти навик и станало професия- позьорка, copy&paste, и гърмяща змия.... нищо ново под слънцето. Просто гъза си носиш навсякъде със себе си и вониш.

Коментирай

блаа

преди 8 години

Така е! Абсолютно всичко, което съм видяла от нея през последните 5 години, през които непрестанно се бута къде ли не, е изкопирано до най-малкия детайл от някой друг, на когото тя е завидяла. Е, как не успя да помисли сама поне веднъж. Такава ограниченост и наглост много рядко се срещат. Меко казано е смешна и жалка, ама много омекотено.

Коментирай

to biva biva

преди 8 години

Дъртолисио вземи си намери мъж,да ти начеше дъртата слива,че направо си пощуряла.То бива злоба,ама твоето минава всички граници.Незадоволена,алчна ,потна,зъбата,самотна миризма.

Коментирай

:-D

преди 8 години

Вещица ще казваш на майка си, Перко безподобна. От нея е явно този изтънче изказ, който имаш. Радвам се като гледам как се вързваш.

Коментирай

и аз така викам , for you!

преди 8 години

Ееее, стига си изреждала епитетите и сравненията казани за Курволета, де! за пореден път доказваш , че копираш и нямаш грам мозък да сътвориш нещо твое. Един и същи репертоар четем тук. Погнуса си! И, пак те чукна параноята... пак ти се привижда Алисия, след малко и братята и, после и родата и.... Ами лекувай се бе, жена! Зле си и не се усещаш, а си и самотница,м за да киснеш денонощно в този сайт. Явно няма глупави мъже да ти се вържат на простотията и грозотията!

Коментирай

:)

преди 8 години

Хапчетата? Сините и розовите вземи си ги пий еднага, Курвоелет

Коментирай

За вещицата

преди 8 години

На мен точно Николета ми изглежда като вещица - чеерна и зла :Д

Коментирай

въх

преди 8 години

На Николета само Алисия й се привижда в тоя сайт, ама за разлика от нея, тя коментари надали да пише. И пак се опитва да слага някакви имена на Алисия. Ами не става, Мършолет. Само ти си толкова мразена, че имаш 1000 интерпретации на името ти и никой няма да си кръсти детето в тоя живот на теб

Коментирай

ахахахах

преди 8 години

защо Николета сама се защитава? Смях, смях

Коментирай

Smurf

преди 8 години

Тая е съща Кончита Вурст........хахахахах...Николетооооо..травестит оскубан и прокъсан.Като стар вмирисан чорап си Николетооооо

Коментирай

пародия

преди 8 години

Николета, ти си проститутка! И цяла България го знае... и си и много злобна , а сега като гледам и много погрозняла. Спри се, че и Квазимодо е имал чар!

Коментирай

ти пък

преди 8 години

Кончита Вурст има тяло, височина и най-вече талант. Къде слагаш тази разложена мърша в А група. Тя е 99-та дупка на кавала и свииири ли , свири... ти и приписваш звания. ха ха хаааааааа

Коментирай

Курволет Минетчиева Лозанова,

преди 8 години

От злоба се погрознява, а от алчност се обеднява! Замисли се, над сентенцията ми!

Коментирай

Боже,

преди 8 години

Тя много знае кой е Квазимодо, коя е Парижката света Богородица! Тя, това не е като да завършиш с клизма реалната гимназия Константин Величков и да проституираш. Там на манежа, такива дебели книги не се четат... :) :) :)

Коментирай

Жена

преди 8 години

Кой гледа предаването й, защото аз само заради нея не го гледам. Тя е най-голямата грешка в телевизията. Неграмотна жена без образоване ,издигнала се благодарение на връзките с влиятелни мъже. Хиляди българи завършват висше всяка година, но за тях няма работа, защото всяка втора алчна любовница е заела престижни постове.

Коментирай

123

преди 8 години

ne vi omrızna da lijete gıza na taq jena!!!

Коментирай

ШУКАРИЯ

преди 8 години

кой нормален ЧОВЕК гледа това предаване. предаването започва със символа на бтв размятане на силикона ,тъпа водеща,просташко държание, показване на най-грозното лице на едно недоразвито същество както умствено така и физически и пр. Е ТЕЗИ ОТ ТАЗИ ТЕЛЕВИЗИЯ НЯМАТ НИТО КАПКА СРАМ И МОРАЛ ЩОМ РАЗЧИТАТ ДА СИ ВДИГАТ ......................С НИКОЛЕТА

Коментирай

боби

преди 8 години

НЕ ЗНАМ КАК ГО ОТЧЕТОХА ТОЗИ РЕКОРД Е ДА ЗА РЕКОРД ПО ПРОСТОТИЯТА И ПАДЕНИЕТО НА ЕДНА "телевизия" С"водеща "НА ПРАЙДА НА МАЙМУНИТЕ

Коментирай

Истина

преди 8 години

николета е с Плейн ... Тези дни си разпускаха заедно , отвратителна ми е ! Но ми е интересно докаде ли ще стигне с този готин мъж

Коментирай

123

преди 8 години

s Pleyn liye?s Nıkolay4o?s Grigor?s Peevski? obırkah se :))))

Коментирай

uff

преди 8 години

s Plein e samo v sunishtata si!

Коментирай

Аз

преди 8 години

123, Николета просто си вдига цената, като свързва името си тези на известни мъже. ;) А Плейн е в Милано , а тъпата Николета зад компютъра пише лъжи.

Коментирай

блаа

преди 8 години

Хайде, няма ли пак някой да напише, че е с Валери и, че са много щастливи?

Коментирай

Голям смях!

преди 8 години

Aбе хора, тя седи пред един зелен екран, бе. Какво студио ви гони...

Коментирай

Чупакабра/Николина

преди 8 години

Готуваше.... Най-копираната от тийнеджърките женИ в България. От бързане да и целивате краката и засмукахте миризливия чорап. Е, стига де... То едно предаване, една вещица..... Ааааааа водеща... Да умре човек в адски мъки.....

Коментирай

ж

преди 8 години

Ами тя и тук явно е с най-висок рейтинг. То се вижда. А и във всеки сайт, така че това за телевизията не ме учудва изобщо.

Коментирай

ж

преди 8 години

Същите "нормални", които и тук пишете като бесни коментари един през друг и не можете да се надпишете и да я надкоментирате... :D хахаха Що за глупав въпрос, след като ти самата си тук, четяща и коментираща и стотици писали, а хиляди прочели в този сайт, където статиите обикновено имат по 200-300 прочита, освен когато са за Николета и там се въртят по 5-6 хиляди прочита от хора като теб.

Коментирай

скъп/а ж

преди 8 години

Лично аз се забавлявам искарено на коментарите тук и поради това влизам. Това ми е като ежедневната доза смях, който е здраве. Колкото до това предаване, който иска да го гледа. Аз не одобрявам печелбарщината, която е за сметка на младите подрастващи момичета. Използват Николета за клоун да си печелят парички, докато хората я гледат и я одумват. Ама някой ден само техните дъщери дано не се превърнат в тази болест.

Коментирай

Злобен крокодил такъв

преди 8 години

"Перко безподобна" ахахахаххаах да ти имам "изтънченият изказ":)))))) селско, неграмонто девойче.. завърши гимназия и после се изявявай тук:))))

Коментирай

Брей

преди 8 години

Айде пал Николета копирала всичко и всеки:))) да не се бъркаш с някоя друга- една дърта и грозна, с няколко години по-стара от Лозанова????

Коментирай

Нали?:)))))

преди 8 години

Даа, друго си е Ася Дойчева - злоба, подлост, грозота:)))))

Коментирай

Gnqqsss

преди 8 години

Auuu verno ima mnogo gnusni benki taq lelka Asq blqqqqkkk vse edno niakoi i se e izcukal na vrata otvrat

Коментирай

Дерзай!

преди 8 години

Единственият тъпанар тук, си ти, злобко ;)))))) Кой си ти, да ми казваш кой да харесвам???? И защо да не напиша нещо хубаво и различно от ежедневната помия, която изливате тук? Толкова ли ти е трудно да приемеш, че има хора в тази държава, които не са изтъкани от злоба и комплекси, и които реагират положително на чуждият успех???

Коментирай

:D

преди 8 години

"Злоба, подлост, грозота" въплащава само и единствено проститутката на бг - Мършолет

Коментирай

До : Нали?:)))))

преди 8 години

Май не си си пила хапчетата днес :)

Коментирай

Trol

преди 8 години

Глупости!! Рейтинга е на Патрашкова.Аз тая помия не съм я гледал,но снощи пуснах частта с Георги Христов,само заради него.И нямаше как да не видя и Клозета.Ужасно вулгарно облекло,Сценично поведение 0,грим...мама мия...кафяв фон дьо тен и намацан с червен руж нос като клоун.Пълна трагедия!Николета предизвиква отвращение и желание за морални гаври със самото си съществуване!!Съжалявам,но е пълна оФца!

Коментирай

Ники

преди 8 години

Николета и Плейн:) Николета и Пеевски:) Николета и Григор :) Ще и се някой от тях да я огрее. Е, Пеевски може и да я е онодил веднъж, ама само толкова. Между другото Бирмата се хвали наляво и надясно, че я е минал и даже не бил доволен от уменията й!

Коментирай

Smurf

преди 8 години

А сега за тези,които не разбраха да ви кажа истината: Парцалета Лайнянова е излъгала Филип Плейн,че предаването в което се клати като кол е с най-висок рейтинг в БГ.И са го придумали човека да и дава дрехи за снимките,а рекламата на неговата марка и магазин излизат първи в надписите,когато Пачаврета Лозанова каже :чияоо..тоест чао!!Ето това е връзката!И дебелокракото чудовище Николета ще му носи парцалките с пайетки и отблясъци без пари.

Коментирай

Ха-ха

преди 8 години

Ако имате криви крака – сложете дълбоко деколте. (Кристиан Диор). Та и Николета Лозанова с кривите къси крака така... :D :D :D

Коментирай

niama sna4enie koia

преди 8 години

ex posmiah se s vashia komentar

Коментирай

maia rysewa

преди 8 години

laskat stydio///ky.... laskat samo za toia boklyk.....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.