Папарашки кадри от изписването! Коцето заведе хубавото Наде и новородения им син Александър вкъщи! (Семейството лети от щастие)

https://hotarena.net/laifstail/paparashki-kadri-ot-izpisvaneto-koceto-zavede-hubavoto-nade-i-novorodeniia-im-sin-aleksandar-vkashti HotArena.net
Папарашки кадри от изписването! Коцето заведе хубавото Наде и новородения им син Александър вкъщи! (Семейството лети от щастие)

Домът на фолк звездата Константин вече е пълен. Вчера към обяд съпругата му Надя и новороденото им момченце Александър бяха изписани от столичната болница „Св. Лазар“, научи HotArena.

 

Папараци на Николета Лозанова заснеха двойката на излизане от родилното, като с тях бе и първородната им дъщеричка Мариана.

 

Мъникът Александър бе увит в снежнобяло одеялце, а под него бе пременен в червена бебешка грейка, каквато е актуалната мода сега. Това се правело с цел бебето да не хваща уроки. Коцето, сияещ от щастие, носеше черни очила вероятно за да скрие тъмните кръгове под очите си. Покрай радостната новина, че му се е родил син, той не можел да спи от вълнение, издават хора от обкръжението му. Отделно се скъсал от купони в последните дни, за да черпи приятели.

 

Почерпките продължили и снощи в клуба му в Студентски град, разказаха наши източници. На поредното парти гордият татко поканил целия екип от доктори, които обгрижвали жена му и детето им, като цяла вечер им принасял маркови напитки и вкусни хапки.

 

Особено щастлива от раждането на Александър е и дъщеричката им Мариана, която е почти на 5 годинки. Тя била изключително радостна от появата на братчето си. Още преди момченцето да се появи, малката принцеса правела планове как ще го гледа и дори ще го учи да ходи.

 

Да има син е сбъдната мечта за Коцето. „Благодаря на Господ и на жена ми, че ме дариха с такова щастие! Благодаря и на страхотния екип от болницаСв. Лазарза невероятното отношение и професионализъм!“, каза певецът.

 

Кадрите от изписването на бебето Александър ще се излъчат в предаването на Николета Лозанова „Папараци“ тази неделя по Би Ти Ви след 22 часа.

6 Коментара

светла

преди 8 години

да са живи и здрави

Коментирай

HotArena живеете чужд живот

преди 8 години

Ей, спукахте се в този сайт да правите реклама на една проститутка. Папараците на Николета Лозанова???? Папараците са на предаването "ПАПАРАЦИ" на Иван и Андрей. А, Николета е само една жена, сричаща 5 изречения и клатеща и чупеща се, като зелен боб в предаването... и толкоз! Доста трябва да е западнал рейтинга му , за да афиширате гръмко на финала на свободното съчинение, да го гледат хората. Е, аз слава Богу не съм гледала нито един епизод и никога няма да гледам - едни простотии , една претоплена манджа от жълтите сайтове и една гонидба на частни автомобили по околовръстното и улиците на София- и пропуска е абсолютно никакъв.

Коментирай

до Админа

преди 8 години

Админа , ти не изчака , както винаги да споделя коментара и отрицателния лайк щракна.! А, изчакай малко да не биеш на очи. Жалка работа си! xa xa xa

Коментирай

папараците на кой, коя е тя?

преди 8 години

Папараците на кой? Николета Лозанова коя е тя? Тя е една никоя в този формат, с 5 минути ефирно време, заекваща, клатеща и смешна, пълен цирк. Лелката Лозанова просто усеща как и изтича мандата на популярна личност пък дори популярна покрай Божинов и Алисия .Защо само тук се пишат статии за госпожата??????

Коментирай

haha

преди 8 години

Kolko e debela i grozna taq prosta svinq Badq, egati shibaniq bivol e za tva Koceto ebe drugi, taq kuche nema da q prepika

Коментирай

ti ne si 4ovek, za da napi6e6 tova, zastrelqy se

преди 8 години

Ne si dobre s glavata , stava qsno.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.