Папарашки снимки! Деси Банова избира мартеници за Плевнелиев

3324
02 Март 2018, 17:00


Бившата синоптичка и настояща любовница на екс президента Росен Плевнелиев – Деси Банова срещна големи затруднения в избора на мартеница за любимия си, видя HotArena.

Папарашки снимки показват как Деси се суети край стотици мартеници и не може да избере най-подходящата. От снимките се вижда, че Банова е трудно разпознаваема е ежедневното си облекло. Навлечена със сиво палто, черен клин и ботуши в същия цвят, Деси обикаляше квартала, в който живее съвсем неглиже.

След около 10 минути труден избор, синоптичката все пак хареса няколко мартеници, които плати само с монети от левчета и доволна закрачи към дома си в столичния кв. Павлово.

Не е изключено другите мартеници да са за синовете на Росен Плевнелиев, чието внимание и благоразположение Деси упорито се опитва да спечели. Говори, се , че двете момчета на президента никак не харесват мащехата си, а особена непоносимост имали към дъщеря й. Именно тези сложни отношения често поставяли Росен Плевнелиев в деликатни ситуации, тъй като трябвало да се разкъсва между децата си и новата си любовница.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени